- Poruka
- 5.289
Samo ti zgrci ajde bar nekom nek je svanulo[emoji173][emoji173]Pa da:svi ostali lenčare uz tv, a Brzi zgrće pare...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ti zgrci ajde bar nekom nek je svanulo[emoji173][emoji173]Pa da:svi ostali lenčare uz tv, a Brzi zgrće pare...![]()
Dže si Džek![]()
A pa I on zgrce [emoji39]Dže si Džek![]()
A šta to?A pa I on zgrce [emoji39]
Misliš munjevito balast odeće koja onemogućava pristup dražima i oblinamaNije nas Dzek taki[emoji4]да нис љубоморан![]()
NIJE, on je starosedelac i domaćin ovdeда нис љубоморан![]()
I to [emoji102]A šta to?Misliš munjevito balast odeće koja onemogućava pristup dražima i oblinama
A pa I on zgrce [emoji39]
да нис љубоморан
ево ме срећо, знаш да не пијем кафу послеподне, што не зовеш агату
![]()

NIJE, on je starosedelac i domaćin ovde
nisam tako mislila, aman zaman, nemoj i ti dragi moj druže, juče me ubiše načisto, čim vidim nagoveštaj bilo kakve nelagodnosti, odmah mi kreću tikovi....i gorke suze....ма џек је он, схвата шалу
невезано, шта то има везе са староседеоцима и домаћинама.
шта тек онда ја да кажем када би на тај начин гледао или неко ко је још пре мене овде био или оснивач.
ако имају неки посебан статус за овај пдф "староседеоци" " да знам онда ђе ми је место
Agata toči gostima piće dok nisu krenule flaše da lete
Dobro veče svima ....
nisam tako mislila, aman zaman, nemoj i ti dragi moj druže, juče me ubiše načisto, čim vidim nagoveštaj bilo kakve nelagodnosti, odmah mi kreću tikovi....i gorke suze....
nisam tako mislila, aman zaman, nemoj i ti dragi moj druže, juče me ubiše načisto, čim vidim nagoveštaj bilo kakve nelagodnosti, odmah mi kreću tikovi....i gorke suze....

Hajde ne kukaj ..... toliko puta smo banovani tako da i ti možeš slobodno da deliš kazne neće ti niko zameriti
Vežbaj se na nama![]()
jao meni kukavici sinjooooooooj
nema ovde otimanjaaaaaaaaaaaaa jojojoj
treba ljudi da se upoznajuuuuuuuuuuuuu joj
onda ćemo da bančimo lepooooooooooo joj
(zamislite melodiju od narikače)

jao meni kukavici sinjooooooooj
nema ovde otimanjaaaaaaaaaaaaa jojojoj
treba ljudi da se upoznajuuuuuuuuuuuuu joj
onda ćemo da bančimo lepooooooooooo joj
(zamislite melodiju od narikače)
Mislim da sam neprikosnoven ovde, apsolutni autoritet i starosedelac bananalenda. Ponosan sam na to svoje dostignuće.
Borac me mnogo puta poslala na spomenutu destinaciju, a opet sam dobar sa njom, čak i u RL. Život piše drame, forumski život čuda! Agatha darling, možeš da me bananuješ kad god poželiš...