Al' ste se uspavali zbog ove kise....blago vamaneko mora i da radi ...dok vi lalate
![]()
Jok.
Jutar!
Ja pomerio radno vreme da mogu izjutra da sanjam lucidne snove.
BTW kod nas se razvedrava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al' ste se uspavali zbog ove kise....blago vamaneko mora i da radi ...dok vi lalate
![]()
Tako nekako i ja... učlanih se na Krstu i počela da piskaram na natprirodnim pojavama i misterijama, skraćeno NPIM, pa ga prekrstiste u Misterije, a sad su Teorije zavere.

daj reci ima li takva puska ali protiv kretena, ja bih prskala po ceo dan i noc

evo jedna kafanska.....
![]()
Ćao Biki, ćao Neo - ne vidi se klip koji si postavio, nažalost, mada poNe deluje na ovu gamad koju bih ja potamanila...zilavo to bre..![]()
koji si stavio miriše mi na neki grdni narodnjak!
nista..a radnicka klasa.......revolucijo..ebem ti......

A sad vidim Đokaru - zadržaću se samo na gledanju - dosta jeidemo dalje u istom stilu.......
![]()

Brzina kojom strastveni pushach ispushi cigaretu na pauzi proporcionalna je brzini vezivanja pojasa kada neochekivano vidimo policiju da nas zaustavlja.
![]()

Hvalaevo agatice za tebe jedna melodija.....al nije bas za kafanu.....

Ciklon B, mila, ciklon BNe deluje na ovu gamad koju bih ja potamanila...zilavo to bre..![]()
dzet set....gde ga samo iskopa 
Hvala
mada ja nisam fašista, nek slušaju ljudi šta hoće, muzika koju ja slušam je daleko neslušljivija od melosa, te ja ovde puštam samo najkomercijajlnije!
Ciklon B, mila, ciklon B

Da, zvuči paradoksalno, ali nema većeg ljubitelja Jevreja od mene (na žalost nemam ni kap njihove krvi - tako da sam potpuno nepristrasna, stvarno mislim da su nadprosečan narod)) a Nemce nikad nisam volela, onako tradicionalno srpski. Nego sam ja jedna tempermentna priroda (oštrokonđa) a volim deskriptivno da se izražavam!ima neceg fasitoidnog u tebi......![]()