Al' ste se uspavali zbog ove kise....blago vamaneko mora i da radi ...dok vi lalate
![]()
Jok.
Jutar!
Ja pomerio radno vreme da mogu izjutra da sanjam lucidne snove.
BTW kod nas se razvedrava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al' ste se uspavali zbog ove kise....blago vamaneko mora i da radi ...dok vi lalate
![]()
evo jedna kafanska.....
![]()
Ćao Biki, ćao Neo - ne vidi se klip koji si postavio, nažalost, mada poNe deluje na ovu gamad koju bih ja potamanila...zilavo to bre..![]()
A sad vidim Đokaru - zadržaću se samo na gledanju - dosta jeidemo dalje u istom stilu.......
![]()
Brzina kojom strastveni pushach ispushi cigaretu na pauzi proporcionalna je brzini vezivanja pojasa kada neochekivano vidimo policiju da nas zaustavlja.
![]()
Hvalaevo agatice za tebe jedna melodija.....al nije bas za kafanu.....
Ciklon B, mila, ciklon BNe deluje na ovu gamad koju bih ja potamanila...zilavo to bre..![]()
Hvala
mada ja nisam fašista, nek slušaju ljudi šta hoće, muzika koju ja slušam je daleko neslušljivija od melosa, te ja ovde puštam samo najkomercijajlnije!
Ciklon B, mila, ciklon B
Da, zvuči paradoksalno, ali nema većeg ljubitelja Jevreja od mene (na žalost nemam ni kap njihove krvi - tako da sam potpuno nepristrasna, stvarno mislim da su nadprosečan narod)) a Nemce nikad nisam volela, onako tradicionalno srpski. Nego sam ja jedna tempermentna priroda (oštrokonđa) a volim deskriptivno da se izražavam!ima neceg fasitoidnog u tebi......![]()