Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mogu da verujem! izasla mi groznica na usni od nerviranja! Jes' me ona kravetina danas dovela do ivice ludila! Jos kad mi je rekla da se dokumentacija proverava u NS u centrali banke...i da to traje 48h!!!!
njkuimjbmlopvskustranjskujboihonajdinkickojiihpustidarade!!!%@#$@%#^@&!!!!

A jesmo i mi lud narod:

Zovemo strane banke, da bi zaposlili nase salteruse, da bi one kidale zivce nasem narodu, koji otvara racune u istim bankama, da bi ulozili svoj novac, strani vlasnici banaka pokupili kajmak!?

jbga...na kvadrat/

Lepsa tema: ja...:mrgreen:

Uskoro stavljam slikice aparata za parkiranje koje proizvodi SZR BRZI BRAVARI,,,,:)

- - - - - - - - - -

:rotf:

- - - - - - - - - -

aaaaaa...da, sad tek kapiram...nesto sam zaribala s mozgom danas, oprostite :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ijuuuuuu !!??!! :eek:

sta se cudis? pa rekao sam da mi nedostajes????

E da, jel gotova skalamerija?

- - - - - - - - - -

ne mogu da verujem! izasla mi groznica na usni od nerviranja! Jes' me ona kravetina danas dovela do ivice ludila! Jos kad mi je rekla da se dokumentacija proverava u NS u centrali banke...i da to traje 48h!!!!
njkuimjbmlopvskustranjskujboihonajdinkickojiihpustidarade!!!%@#$@%#^@&!!!!

A jesmo i mi lud narod:

Zovemo strane banke, da bi zaposlili nase salteruse, da bi one kidale zivce nasem narodu, koji otvara racune u istim bankama, da bi ulozili svoj novac, strani vlasnici banaka pokupili kajmak!?

jbga...na kvadrat/

Lepsa tema: ja...:mrgreen:

Uskoro stavljam slikice aparata za parkiranje koje proizvodi SZR BRZI BRAVARI,,,,:)

- - - - - - - - - -

sta se cudis? pa rekao sam da mi nedostajes????

Ma malo se femkam :whistling:

ima da te sapletem ja pa smo svi zadovoljni..:mrgreen:

A skalamerija je gotova, i to ne jedna nego dvadesetak, ali su ovih poslednjih sedam komplet - moji..od sipke do srafa...mislim "moji" kao: ja sam ih napravio...
a sad, da si dosla u snove veceras! znas!

562807_471828899590840_1258789166_n.jpg

- - - - - - - - - -

A vidi ovog majstora
1209123_541107095966724_1732773043_n.jpg

- - - - - - - - - -

1184874_539836676093766_290524574_n.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back