Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadebavanje nije nikome donelo koristi. Ima i lepših načina da se prave bravure u elokventnosti i metodičnosti komuniciranja.

Sad, ako smo se složili da se nismo složili, napominjem da jedva čekam Brit sa odgovorom. Ako uopšte vidi moj post upućen njenom samopozivanju na pivo i generalizaciji ženske logike koja me tako zastrašuje i fascinira.
(turio bih onaj odurni smajli, ali mrzim ih pa neću)

Ja sam deo te ekipe i sebe ne vidim van nje, tako da kada napišeš nešto za njih automatski se i ja pronadjem u tome.
Stvar je prosta povucite svi ručnu i stvar je rešena.
Moje lično mišljenje je da ste svi izuzetno jake ličnosti i može dosta dobrog razgovora ovde biti, samo ako svi odreknete pomalo svoje sujete.

- - - - - - - - - -

Krećemo od seksa :)
Piši Agata da pročitamo neku pikanteriju :zper:

nadji mi jaku ličnost koja se odriče sujete.

Buda i jos par monaha eventualno.

Za goste

demotivacija.rs_Pivo-ne-sadri-puno-vitamina...-Pivo-sadri-malo-vitamina-zato-ga-treba-piti-u-velikim-koliinama-_134080492349.jpg

Za mene

pic5_pills.jpg

Dakle, ponovo:

Dže ste koke, evo Zoke inženjera teških mentalnih konstrukcija!

Pile se ispeklo, krompirići prepekli. Klasika, nikako da skontam, ali sve će se smazati, prsti olizati i nokti pojesti.
Gde si Brit, da postavim za dvoje... ne, ne se brinuti, Alex je zauzeta, radostan joj je dan, a ja nemam s kim da gricnem grudi i batake. (pileta, of kors)

Jagnje bilo mlado, ostale samo kosti.
Toliko.
Bili neki likovi, bilo muzike,bilo ledenog piva.
Biki se ne bi osecala prijatno medju tipovima koji misle da sve ima cenu na sebi, pa je nisam ni maltretirao pozivom...
Dzek i ja u duetu bi im uspeli skresati rogove, ali buduci da je na prvom mestu uspesan zavrsetak prve godine poslovne saradnje, nisam hteo da pravim skandal.

A propo likova:

Ni najmanje mi ne smeta to sto se onaj klinac - jerohinac osetio pozvanim da ispravlja krivu Drinu ispod savskog mosta..njegova stvar.
Smeta mi ocigledan poziv na svadju, koji nije urodio plodom, jer smo i Dzek i ja - spavali.

Meni znace neke osobe odavde, neke ne.
Neke poznajem licno, neke ne.
Neke bih voleo da upoznam, a neke ne.

I mislim da je jasno ko je tu ko...

Poslednja izmena od moderatora:
Koga zaboli patka sve za to?

I oni ljudi tebe i sve ostale nazivaju imenom koje se njima čini pravim.

Evo, ja prvi nemam ni najmanju želju da ikog od forumskih psihotičara ikad upoznam.
Možete komotno svi da se okupljate na fejzbuku, uživo ili gde vam već drago.

Sve je super dok ne smaramo jedni druge preterano.

Umereno je u redu.

Toliko.
Biki se ne bi osecala prijatno medju tipovima koji misle da sve ima cenu na sebi, pa je nisam ni maltretirao pozivom...
Dzek i ja u duetu bi im uspeli skresati rogove, ali buduci da je na prvom mestu uspesan zavrsetak prve godine poslovne saradnje, nisam hteo da pravim skandal.

A propo likova:

Ni najmanje mi ne smeta to sto se onaj klinac - jerohinac osetio pozvanim da ispravlja krivu Drinu ispod savskog mosta..njegova stvar.
Smeta mi ocigledan poziv na svadju, koji nije urodio plodom, jer smo i Dzek i ja - spavali.

Isto sledi i za sve one koji ih u onakvom stavu podrzavaju i pravdaju.

Svaka čast što si iz prve uočio o kakvoj se osobi radi :ok:

Ovo drugo boldovano se verovatno odnosi na mene?

Poslednja izmena od moderatora:
Toliko.

A propo likova:

Svoje misljenje o bivsim-napacenim-ratnicima-punim-gorcine-i-jeda-zbog-svih-izgubljenih-bitaka-u-zivotu sam izneo u prva dva posta kojima sam odgovorio.
Ne bih da se ponavljam, ali hocu:
Takve spodobe i u lice nazivam pravim imenima, i govorim da mi se ne svidja njihovo drustvo.
Isto sledi i za sve one koji ih u onakvom stavu podrzavaju i pravdaju.

Dakle, jasno je da živiš u svom svetu, pritom apsolutno ne poznajući osnovno pravilo javne forumske, ili blogerske, ili tviteraške...komunikacije: ako nećeš da se tvoj post komentariše, nemoj da postuješ. Prosto i jednostavno. Međutim, lako je ovde iskaljivati frustracije i nezadovoljstvo, jer kako si sam napisao, onima u real life-u, kojima bi to rekao, ne smeš da kažeš, jer od njih zavisiš. I uopšte nije bitno do koga ti je stalo ili do koga ti nije stalo, jer to nema nikakve veze sa tvojim niskim pragom tolerancije. Iz toga bih mogao da izvučem još mnogo zaključaka, ali ja, za razliku od nekih, ne zadirem u privatne sfere, već se držim forumskog načina komunikacije.

Koga zaboli patka sve za to?

I oni ljudi tebe i sve ostale nazivaju imenom koje se njima čini pravim.

Evo, ja prvi nemam ni najmanju želju da ikog od forumskih psihotičara ikad upoznam.
Možete komotno svi da se okupljate na fejzbuku, uživo ili gde vam već drago.

Sve je super dok ne smaramo jedni druge preterano.

Umereno je u redu.

:ok:
Mada moram priznati bili su umereni u nazivima..... kakvi znaju biti....

Kada naidjem na takve, ja cu ih i postovati. Jerohinac to nije.
To je i pokazao svojim postom.

Kao, u ostalom, i ti ovim poslednjim gde tvrdis da si tabadzija koji ce da polomi svasta nesto ako procitas nesto sto ti ne odgovara...

Likovi...

Dokazuješ sve što sam napisao, jer čitaš i tumačiš onako kako ti odgovara. Ne za sve, već samo ako mi neko dira porodicu. Čekaj, ti si prohisterisao na Jerohov komentar koji nije sadržao nijednu jedinu uvredljivu reč, a meni nešto prebacuješ...

Vidiš, ja od tebe očekujem izvinjenje zbog nazivanja moje malenkosti govnima, fekalijama i kanalizacijom, a obaška zbog toga što si moju suprugu, koju sam pomenuo u razgovoru sa Jerohom i bez ikakve veze sa tobom ili drugim stalnim gostima ove kafane, nazvao kukavicom koja je još dobra pored mene takvog. Kad već pominješ real life, da sam sad budala koja sam bio kad sam bio mlađan lovac, morao bi da mi to ponoviš u narečenom real life, ili, da se poslužim tvojim rečnikom, bilo bi ajde pičketino ponovi, a rezultat bi bio isti, ponovio ne ponovio. Međutim, godinama sam postao svestan da sa ljudima koji prostački koriste najgore uvrede u odnosu na ljude koje ne poznaju, i koji su toliko isfurstrirani i iskompleksirani da ne mogu da podnesu ni najmanju kritiku svog, hajde da kažemo, mišljenja, ne treba gubiti vreme.Što se tiče toga da ti određuješ, ili bilo ko, čega će ovde biti i ko će da ovde boravi ili neće, to okači mačku o rep.Moje izvinjenje nećeš dobiti jer nema ni najmanjeg razloga da to uradim, a oni koji me znaju sa drugog podforuma znaju i da mi nikad nije predstavljalo problem da uručim izvinjenje ako za isto postoji osnova. Jednom forumašu koji je pretio pišanjem u kolevke mojih potomaka, kojem sam se, posle upućenih pretnji da ću doći u ono njegovo selo kod Obrenovca ili na Liman u NS da mu polomim ruke i noge na osnovu izrečene uvrede, lepo izvinio jer sam shvatio da imam posla sa ličnošću koja ne vlada svojim mentalnim procesima niti svojim postupcima, a nije lepo pretiti osobama sa posebnim potrebama. Međutim, ovde razloga za moje izvinjenje nema, dok ima za vaše, posebno Jerohu, jer očigledno vas nisu vaspitali da poštujete starije i mudrije od sebe.

Ne ne... objasni zašto si me prozivao bez ikakvog razloga, ismejavao me? Kada me ne poznaješ, šta sam ti to ružno uputio da dobijem ono?
I da li ti to meni daješ indirektnu pretnju, glumiš mi neku silu, nekog tabadžiju? Puc puc Rambo! Evo me sav sam se uneredio, ratniče! Bring it on! Sačuvaću ovaj post i pretnje. ebe se meni ko si ti i kakav na drugom pdf, dovoljno si se predstavio.

Ti nemaš pojma kakav je moj rečnik, ali ga zdušno zamišljaš i hraniš svoj trolovski ego. I skribomanski. Mnogo ispraznih reči i učitavanja.

Dakle, čime sam zavredio to tvoje prozivanje i ponižavanje mojih postova, a i onih onog Jerohima? A? Da pdf vidi kolike su vam ćune?

Ćuti :tajna: Svi su oni mnogo duže ovde od tebe.

Tim gore po sve njih..................:lol:

Ja sam se navuko na internet pre pet godina kad sam imo nesreću koja me je na sedam osam meseci strpala u krevet.

Sedim i dan danas u dnevnoj sobi i kljuckam umesto da gledam tv il idem u kafanu da trosim novce.

Bolje ovo neg serije.

Sad ću da idem da se kupam jer večeras nastupam pred stopedeset maturanata koji zajedno u novčanicima imaju za gajbu piva.

Nista od zarade ako ne naidju neki političari ili neki drugi lopovi

Poslednja izmena:
SAMO GEOMETAR MOŽE DA SE OSETI PROZVAN. OSTALI SNOSE POSLEDICE PROVOKACIJA UPUĆENIM NEPOZNATIM LJUDIMA.
Jer još krvi treba, nije bilo dovoljno? Ma da ovo je super zezanje...samo neće još dugo da potraje, smeši mi se katanac u ruci....

SAMO GEOMETAR MOŽE DA SE OSETI PROZVAN. OSTALI SNOSE POSLEDICE PROVOKACIJA UPUĆENIM NEPOZNATIM LJUDIMA.
Jer još krvi treba, nije bilo dovoljno? Ma da ovo je super zezanje...samo neće još dugo da potraje, smeši mi se katanac u ruci....

.............ma treba opustiti malko atmosferu i brisati prethodnih par strana i sve buduće postove na tu temu.
Prosto ki pasulj.

........a efikasno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back