Vidiš, ja od tebe očekujem izvinjenje zbog nazivanja moje malenkosti govnima, fekalijama i kanalizacijom, a obaška zbog toga što si moju suprugu, koju sam pomenuo u razgovoru sa Jerohom i bez ikakve veze sa tobom ili drugim stalnim gostima ove kafane, nazvao kukavicom koja je još dobra pored mene takvog. Kad već pominješ real life, da sam sad budala koja sam bio kad sam bio mlađan lovac, morao bi da mi to ponoviš u narečenom real life, ili, da se poslužim tvojim rečnikom, bilo bi ajde pičketino ponovi, a rezultat bi bio isti, ponovio ne ponovio. Međutim, godinama sam postao svestan da sa ljudima koji prostački koriste najgore uvrede u odnosu na ljude koje ne poznaju, i koji su toliko isfurstrirani i iskompleksirani da ne mogu da podnesu ni najmanju kritiku svog, hajde da kažemo, mišljenja, ne treba gubiti vreme.Što se tiče toga da ti određuješ, ili bilo ko, čega će ovde biti i ko će da ovde boravi ili neće, to okači mačku o rep.Moje izvinjenje nećeš dobiti jer nema ni najmanjeg razloga da to uradim, a oni koji me znaju sa drugog podforuma znaju i da mi nikad nije predstavljalo problem da uručim izvinjenje ako za isto postoji osnova. Jednom forumašu koji je pretio pišanjem u kolevke mojih potomaka, kojem sam se, posle upućenih pretnji da ću doći u ono njegovo selo kod Obrenovca ili na Liman u NS da mu polomim ruke i noge na osnovu izrečene uvrede, lepo izvinio jer sam shvatio da imam posla sa ličnošću koja ne vlada svojim mentalnim procesima niti svojim postupcima, a nije lepo pretiti osobama sa posebnim potrebama. Međutim, ovde razloga za moje izvinjenje nema, dok ima za vaše, posebno Jerohu, jer očigledno vas nisu vaspitali da poštujete starije i mudrije od sebe.