advivo@ptt.yu
Zainteresovan član
- Poruka
- 340
Одох ја одавде, увелико сте закувале, још ћете ме искористити да нешто љуштим, мешам, вадим....а ништа не нудите да засладим....срећно кување.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doci ces sutra sigurno kada se ohladi da probas.....a????..Svi muskarci su isti - zakljucujem ja.... 8-)advivo@ptt.yu:Одох ја одавде, увелико сте закувале, још ћете ме искористити да нешто љуштим, мешам, вадим....а ништа не нудите да засладим....срећно кување.
To je OK sto ga promuvaju kao Plazmu da prodaju,ali brate naziv "mljeveni djetic????"....stvarno.????..prof.Grof:Иде "Бамби"..........., то су браћа. Исто их "мешају" и истурају на "продају"...................
Размишљам: домаћица "набацила" мало забринут лик на аватару???twigy:Da se javim....tu sam ..gustiram svoje piice..
.i cekam drustvo...ako ne zaspim..!??
Баш си одлучила да ме зезаш! А видим ли ја добро или "она" грицка нокте!? И нешто, богами подубоко, размишља...тако да је ближе забринутом него тајанственом.opijum:JOK, kakav zabrinut lik, gresis.......to je TAJANSTVEN lik-bas je super 8-)
А је ли слатко то њено "тајанствено слатко"? Сигурно ти је послала да пробаш, или ти је дала рецепт, као за ово обично? Од чега ли га прави, и кува ли се или се пече?opijum:Da te zezam, ma otkud ti tonego opet si u krivu.....ne gricka nokte, jok, ne vidis dobro uopste, to ona radi nesto drugo....pravi slatko, tajanstveno slatko...zato je i ona tako tajanstvena, a ja sam napravila slatko.....kome je namenjeno taj je probao i.....odusevljen je 8-)
Hvala,al danas ne ide.....plasim se da mi secer ne skoci,dal od meda i slatka ili.....????No,sutra je novi dan..... ;-)opijum:e, kako je slatko dobro, pa i med, eto cak i za stucanje![]()
e, twigy nek ti bude uvek tako zasladjeno i osladjeno![]()
Можда сметам...али много слатког а још ако је преслатко...и слатко на слатко...могу да изазову вртоглавицу...twigy:Hvala,al danas ne ide.....plasim se da mi secer ne skoci,dal od meda i slatka ili.....????No,sutra je novi dan..... ;-)
Domacica nesme da vrati goste.....a ovo drugo sto rece-pa sve je moguce......sve sto se predozira moze tegobe da izazove....zar ne??? ;-)advivo@ptt.yu:Можда сметам...али много слатког а још ако је преслатко...и слатко на слатко...могу да изазову вртоглавицу...
Domaćice, znaš da ima alavih, pa iako je neko gost...ne daj mu da se predozira.twigy:Domacica nesme da vrati goste.....a ovo drugo sto rece-pa sve je moguce......sve sto se predozira moze tegobe da izazove....zar ne??? ;-)
Kako ne bih znala,a znas da ima onih koji kada im nudis med nece da ga pomirisu...advivo@ptt.yu:Domaćice, znaš da ima alavih, pa iako je neko gost...ne daj mu da se predozira.
Na primer, med je sladak ali i opasan, ako se pretera može i tragično da se završi.
Извини, али ово не могу да ти верујем...twigy:Kako ne bih znala,a znas da ima onih koji kada im nudis med nece da ga pomirisu...![]()
.a tek probaju....e...,treba ugoditi da svi budu siti,pa i oni koji se nisu posluzili.... :-(
Nije bitno,..nego ne umnozavaj ove tegle,pomislicu da ih imam vise...a nemam toliko meda ,zaista...idem da kusnem jednom,kao lek,.....laku noc vam zelim... :-Dadvivo@ptt.yu:Извини, али ово не могу да ти верујем...
Па тражила си три тегле и добићеш их...а можда и више...(ако будеш дообра).twigy:Nije bitno,..nego ne umnozavaj ove tegle,pomislicu da ih imam vise...a nemam toliko meda ,zaista...idem da kusnem jednom,kao lek,.....laku noc vam zelim... :-D
Ma ne znaci nista,ja volim da se salim :-D ,samo ponekad ne umem da pokazem.. :shock:advivo@ptt.yu:Значи, пробање само у дуету?
Хм...па, мммислим да си у праву, да буде као у стиху...."смијешане најлакше се пију".