Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Одох ја одавде, увелико сте закувале, још ћете ме искористити да нешто љуштим, мешам, вадим....а ништа не нудите да засладим....срећно кување.

advivo@ptt.yu:
Одох ја одавде, увелико сте закувале, још ћете ме искористити да нешто љуштим, мешам, вадим....а ништа не нудите да засладим....срећно кување.
Doci ces sutra sigurno kada se ohladi da probas.....a????..Svi muskarci su isti - zakljucujem ja.... 8-)

Danas zavrasavamo sa zimnicom,domacica sluzi malo keksa....i prelazimo na prijatno caskanje,hm,bez politike,samo opusteno.....stize pice po zelji...pa izvolite.....sta zelite??
mljevenidjetic.jpg

twigy:
Da se javim....tu sam ..gustiram svoje piice..
.i cekam drustvo...ako ne zaspim..!??
Размишљам: домаћица "набацила" мало забринут лик на аватару???
Можда слатко није испало добро? Или због слабе посете
на теми? Или због демонстрација у Мађарској? Или...?

opijum:
JOK, kakav zabrinut lik, gresis.......to je TAJANSTVEN lik-bas je super 8-)
Баш си одлучила да ме зезаш! А видим ли ја добро или "она" грицка нокте!? И нешто, богами подубоко, размишља...тако да је ближе забринутом него тајанственом.
Него, направи ли ти оно слатко?

opijum:
Da te zezam, ma otkud ti to :confused: nego opet si u krivu.....ne gricka nokte, jok, ne vidis dobro uopste, to ona radi nesto drugo....pravi slatko, tajanstveno slatko...zato je i ona tako tajanstvena, a ja sam napravila slatko.....kome je namenjeno taj je probao i.....odusevljen je 8-)
А је ли слатко то њено "тајанствено слатко"? Сигурно ти је послала да пробаш, или ти је дала рецепт, као за ово обично? Од чега ли га прави, и кува ли се или се пече?

advivo@ptt.yu:
Можда сметам...али много слатког а још ако је преслатко...и слатко на слатко...могу да изазову вртоглавицу...
Domacica nesme da vrati goste.....a ovo drugo sto rece-pa sve je moguce......sve sto se predozira moze tegobe da izazove....zar ne??? ;-)

advivo@ptt.yu:
Domaćice, znaš da ima alavih, pa iako je neko gost...ne daj mu da se predozira.
Na primer, med je sladak ali i opasan, ako se pretera može i tragično da se završi.
Kako ne bih znala,a znas da ima onih koji kada im nudis med nece da ga pomirisu...
Honey-1.gif

.a tek probaju....e...,treba ugoditi da svi budu siti,pa i oni koji se nisu posluzili.... :-(

Ћао Твигице, птичице, лепотице
ја само да дам свој ситни допринос дискусији,
и да цитирам највећег српског песника,
чијим стиховима тешко да ће се било ко икада приближити.

twigy:
Nije bitno,..nego ne umnozavaj ove tegle,pomislicu da ih imam vise...a nemam toliko meda ,zaista...idem da kusnem jednom,kao lek,.....laku noc vam zelim... :-D
Па тражила си три тегле и добићеш их...а можда и више...(ако будеш дообра).
Али, видиш...неки упозоравају да после меда следује чаша жучи. Јеси ли спремна да је "попијеш"?
Ја мислим да је и велики Његош понекад грешио!

@advivo
Ta casa zuci se ispija lagano,celoga zivota,nekada vise nekada manje.... :-(
Med cu probati kada i ti budes popio onu kafu i ......... ;-)
Da zasluzim?Moram da priznam-necu da budem dobra,hocu da budem idealno losa !! :-D

advivo@ptt.yu:
Значи, пробање само у дуету?
Хм...па, мммислим да си у праву, да буде као у стиху...."смијешане најлакше се пију".
Ma ne znaci nista,ja volim da se salim :-D ,samo ponekad ne umem da pokazem.. :shock:
.ili nemam inspiraciju.... :-( .
...a ti mozda ocekujes da budem zanimljiva, ja eto nisam u fazonu....... :-(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back