Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
opijum:
Twigy, nemoj se ti meni jediti ;)
g. advivo, ceskaj se ti slobodno, meni ne smeta , mislim to sto ti sam sebe ceskas 8-)
a, da, da odgovorim na postavljeno pitanje, ne brini nece mi biti suvise slatko, jer obozavam slatko :D a za muza se ti ne brini, ni da li bih ga menjala , a ni da li sam ja matorka, Ja sam Ja, svesna SEBE i sto je najvaznije znam STA HOCU, sto mnogima nikad ne uspe da saznaju-sta hoce od zivota i da uzivaju u njemu :D
Jedan veliki pozdrav, uz zelje da ti bude zivot sto sladji :D
Ето, опет се чешкам и размишљам...свако може да воли слатко, без обзира на године, али ово твоје размишљање као да је превазишло домен обичних слаткиша!? Можда нисам у праву али имам утисак да ти мислиш на нешто што је слађе од слаткога...и нема везе са ратлуком, шећерлемом или баклавом...

U prolazu sam, da vas pozdravim...

header1-1.gif

opijum:
Pa nisi u pravu, u krivu si.........ne volim baklavu od slatkisa, jeste da je slatka poprilicno, ali ja volim mnogo sladje slatkise.....a sad kakav ti utisak imas to je vec tvoja stvar, vazno je da ja ZNAM sta volim :D
Па знам и ја шта волим...
Само, нисам знао да има слађе слатко од баклаве. Шта то може бити?

Rekla bih da to slatko treba neko i da skuva pre toga.... ;-)
.pa mislim... sada ce mu prva na pamet pasti- domacica,ali ako ga ja zasladim...zubi ce utrnuti istog casa!!!Prema tome bolje je da advivo bude oprezan u degustaciji.... :shock:

fig-1.gif

Опијум, ја нисам рекао да волим баклаву, већ да је слатка.
Слатко од смокве нисам пробао, а смоквице волим...зато "твигице" кувај, и зови на пробу, да видим како заслађујеш...

opijum:
twigy,iz oma kuvaj to slatko ;) ..pa steta da covek ne proba.....tako stogodj se nikako ne sme propustiti i ne probati ;)
Нешто се чешкам и мислим..."твиги" прешла на паприке..и то љуте..уф...па како би било "Опијуме" да ми ти припремиш оно слатко са смоквом, имам предосећај да је твоје слатко опијајуће...

opijum:
Nesto se ti mnogo ceskas(valjda nemas vaske-ne daj Boze) :shock:
Ko....JA...da ti pripremim slatko od smokve :shock:
JOK.....TO SLATKO PRIPREMAM SAMO ZA _MUZA :arrow: a ti nadji neku koja zna to dobro da zakuva....mora se dobro zakuvati-iskuvati i na kraju zapeci 8-)...
Чешкам се...опет...и мисим се, а зашто си помињала и и нудила да пробам - а сада избечила и као нећеш. А добро га спремаш, препознаје се мајстор...

E,znate sta?Ne mogu ni tren da budem odsutna, a da se ne ispadne neki cirkus!Pa znate li da cu u zabe da vas pretvorim...da,u zabe.....Ovako lepe paprike da mi propadaju,a ja slatko moram da kuvam????Zbog ovog od prosle noci,ajvar ce biti ljut,a slatko ce biti od sljiva,ali sa kosticama,....pa ko moze da ih guta-neka izvoli!!!! :shock:
paprika-1.jpg
Plum-1.jpg

opijum:
G. advivo, pazljivije citaj sta sam napisala.
ja sam rekla da je slatko od smokava sladje od baklave i preporucila ti da ga probas. Znaci, nisam ti nudila da ti ga ja spremim, a to je moras priznati velika razlika, prema tome, pazljivo citaj sta ko napise, da ne bi opet pobrkao loncice, ovog puta si ih podobro pobrkao. Nadam se da ti je sad sve jasno.
Што се ти лако љутиш...Па доообро, немој да га спремаш кад нећеш.
А могла би...само мало!!!???

twigy:
...a slatko ce biti od sljiva,ali sa kosticama,....pa ko moze da ih guta-neka izvoli!!!! [/]

Их "твиги", какав ти је то фазон - слатко од шљива са коштицама...ја то слатко највише волим, али ...хајде извади коштице и добићеш до мене теглу чистог меда, домаћег, правог...мммм...мој производ.

advivo@ptt.yu:
Их "твиги", какав ти је то фазон - слатко од шљива са коштицама...ја то слатко највише волим, али ...хајде извади коштице и добићеш до мене теглу чистог меда, домаћег, правог...мммм...мој производ.
Pa fazon i jeste u kosticama ;-) .....odnosno ko ce slatko jesti kakvo jeste.....a mogao bi jednu teglu meda da dobacis za probu :-D ,moze i sa sacem,ne biram ja mnogo....mmmmed je med!!! :-D

twigy:
Pa fazon i jeste u kosticama ;-) .....odnosno ko ce slatko jesti kakvo jeste.....a mogao bi jednu teglu meda da dobacis za probu :-D ,moze i sa sacem,ne biram ja mnogo....mmmmed je med!!! :-D
Добацио бих али не знам коју врсту меда волиш...знаш има разних врста: неки су слађи, мириснији, неки мало нагорки, липов мед је добар за прехладу, за бољу крвну слику најбољи је шумски мед, за леп тен ливадски...

advivo@ptt.yu:
Добацио бих али не знам коју врсту меда волиш...знаш има разних врста: неки су слађи, мириснији, неки мало нагорки, липов мед је добар за прехладу, за бољу крвну слику најбољи је шумски мед, за леп тен ливадски...
Odlicno,teglu sumskog,livadskog..i jos koji imas posalji(ne muci se da dolazis)da probam,pa cu videti koji mi najvise odgovara!Onaj za ten ne treba,tu se majka priroda postarala...znaci tri tegle...za prijateljicu... ;-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back