Kafa

• Začetnik teme Začetnik teme Eyesburn girl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neeees :p omiljeni...
turska... mozhe, ako ima ko da mi gleda u sholju :)
U shkoli, ako nema praznih chasova da se propisno ode negde na nes sa shlaaaaagooommmmmmm, sa automata... brazilski ili italijanski ili karamel kapucjino. Njam ;p
A onaj Doncafe ice ne da mi je dooooobaaaar....
Uffff. :P

Keeper:
priznajem samo tursku/crnu kafu. ove nes gluposti iz kesice/kutijice ne rachunam u kafe.
Domaćinsku onu pravu, iz malih soljica na tatzni i sa ratlukom na chachkalicu :P
Btw... zar vi Prechani tamo niste istrenirani da pijete kafu s mlekom uvek :| To mi nesto zapalo za oko tu dok sam blejao u NS-u, da su svi obavezno polivali kafu s mlekom!

pa ono kolko ja vidim svi espreso zalivaju s mlekom. i ja to radim..... mislim espreso nije nishta posebno, nije to za mene kafa. u tursku nikad necju staviti mleko.

bilo na TVu jednom.... dosho japanac kod nas u Srbiju, neki chuveni makrobiotichar. naravno u zhivotu nije jeo mleko meso jaja..... i kazhe kad je video shta mi sve jedemo i shta radimo sa hranom, kazhe "morao sam da stavim malo mleka u kafu". :)

jock..ne pijem kafu..na swu srecu...cista bolest i bacanje para...Gledam owe moje znachii nema shanse da dnewno ne popiju po 3 kafe...uzhas...a sestra nes 3u 1..ma bezh bre....samo chokoladno mleko...

nes kafa+coca cola light+efedrin=extremna,i trenutna energija.......zaboravite na gluposti kao shto su red bull i guarana.....ovo je charobni napitak,od kog cete stvarno dobiti krila.....alternativa je da izbacite efedrin(koji se teshko kupuje),znachi u sholju coca cole(LIGHT OBAVEZNO JER NEMA SHECERA)sipate dve tri kashichice nes kafe.....i bum......srce ce vam pumpati krv 300 na sat.....

@ mellzinja: bolest? e kad bi ti znala kolko je kafa zdrava i blagotvorna, naravno u razumnim kolichinama. sve preko dve dnevno je chir na zhelucu.

Tankian:
nes kafa+coca cola light+efedrin=extremna,i trenutna energija.......zaboravite na gluposti kao shto su red bull i guarana.....ovo je charobni napitak,od kog cete stvarno dobiti krila.....alternativa je da izbacite efedrin(koji se teshko kupuje),znachi u sholju coca cole(LIGHT OBAVEZNO JER NEMA SHECERA)sipate dve tri kashichice nes kafe.....i bum......srce ce vam pumpati krv 300 na sat.....
xexexexe to i ja radim kad idem pre podne u skolicu:)

Keeper:
@ mellzinja: bolest? e kad bi ti znala kolko je kafa zdrava i blagotvorna, naravno u razumnim kolichinama. sve preko dve dnevno je chir na zhelucu.
pa dobroo..mozhda zdrawa ali kao shto si rekao u normalnim kolichinama;)ma josh sam mala ja za kaficu....:)Pa bolest na osnovu toga da moji matorci dnevno ne mogu da prodju bez najmanje 3...a kada ne popiju znachiiii....xaos..

Back