nensy4ever
Poznat
- Poruka
- 7.090
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ciao sofffice!sofffy:Evo upravo pijem Jacobs Cappuccino Milka Special...Morate probati,ima ukus kao Milka chokolada!
Pfffff... ovisnik:Idol::sta je nes ako nije kafa majke ti!?
Ja sam ovisnik kafe. Tursku pijem povremeno, a latte svaki dan.
Domaćinsku onu pravu, iz malih soljica na tatzni i sa ratlukom na chachkalicuKeeper:priznajem samo tursku/crnu kafu. ove nes gluposti iz kesice/kutijice ne rachunam u kafe.
xexexexe to i ja radim kad idem pre podne u skolicuTankian:nes kafa+coca cola light+efedrin=extremna,i trenutna energija.......zaboravite na gluposti kao shto su red bull i guarana.....ovo je charobni napitak,od kog cete stvarno dobiti krila.....alternativa je da izbacite efedrin(koji se teshko kupuje),znachi u sholju coca cole(LIGHT OBAVEZNO JER NEMA SHECERA)sipate dve tri kashichice nes kafe.....i bum......srce ce vam pumpati krv 300 na sat.....
:shock:sara!:xexexexe to i ja radim kad idem pre podne u skolicu![]()
pa dobroo..mozhda zdrawa ali kao shto si rekao u normalnim kolichinamaKeeper:@ mellzinja: bolest? e kad bi ti znala kolko je kafa zdrava i blagotvorna, naravno u razumnim kolichinama. sve preko dve dnevno je chir na zhelucu.