Clyde_the_Glide
Aktivan član
- Poruka
- 1.694
slovo g nesto si jelaSizzlym:slowo K neshto si 'tela![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slovo g nesto si jelaSizzlym:slowo K neshto si 'tela![]()
Hytro & Sa Stylom:Uhuhuu... jao sto ja imam pricu... kako sam se jedno zaebo s tim kofeinom na prazan stomak... auuuu... jesen 2003... znachi puklo me, jedva sam se ziv vratio kuci sa skole...![]()
Koka-kola uopste nije naivna kad se zapne s njom... mada stvarno mora da se zapne... cuo sam par prica kako su ljudi uspeli da se sjebu koka-kolom i uvek sam se pitao koliki idiot treba da budes da bi do toga doslo... ali eto, ocigledno ima i tolikihSizzlym:~offtopic~
znam dechka koji se predozirao koka kolom....
Nije ti to bila kriza od zavisnosti jbtemare34:kafu sam prestao da pijem pre 2 godine iz zdravstvenih razloga, a treso sam se 2 dana zbog krize od zavisnosti......... uopste me ne privlaci vise i samo mi smeta kad je probam
ja sam jednom speedSilent Bob:Ja sam bas dobar decko! Svi bi me roditelji pozeleli: Ne pusim, ne pijem kafu, ponekad uzmem LSD i to je to...
pa da klasik, a ti samo DavidoffSizzlym:slowo K neshto si pushio![]()
Hytro & Sa Stylom:A pa to je zato sto je pio mnogo kafe... i ja sam imao problema sa jezicima, bas zbog kofeina.
Hytro & Sa Stylom:Aaaaaaaaaha... onda ok![]()
IvAnA:):pa...kafa se nikako ne preporuchuje na prazan zeludac...
IvAnA:):imam jedno pitanje....mogu li da se tresu ruke ako uneseh malo vishe kofeina..?
poshto, popila sam dve velike sholje crne kafe i sad ne mogu da prestanu da mi se tresu ruke...:?
Jes' ti to upravo prozvao zensku populaciju ovde da ti dodju na....lemur.:nije da se hvalim,ali kažu da qvam najbolju kaVu...
Auuu sofff,al' ga izbunari svaka ti cast!sofffy:Auu evo da i ja malo vaskrsnem temu...![]()
I to iz 2003.!
Volim nes,kapucino(ali manje),a i neka topla chokolada zimi dolazi u obzir!![]()
Eyesburn girl:Volite li da pijete kafu i kakvu?! Negde sam procitala da raste izbegavaju kafu i iskreno nije mi jasno zasto. Bez kafe nekad ne mogu da ustanem...
volim samo nes
sta je nes ako nije kafa majke ti!?Kafu ne mogu da smislim!!!