Kafa

• Začetnik teme Začetnik teme Eyesburn girl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Ivana
Znachi i ti si se okliznula o kofein :P
Ja sam, posle toga eskivirao kafu... zapravo nes, posto sam to samo i tresso, pa jedno... recimo 9 meseci... tek tamo negde u avgustu 2004 sam ponovo gucnuo nes i nastavio... ali nisam vise preterivao... zapravo mislim da je bilo vise zbog toga sto sam ja stigao do 2 prepune kasichice nesa na jedva 2dl solju! I tako non-stop... naravno da mora covek da se predozira jednom! :lol:

Hytro & Sa Stylom:
Uhuhuu... jao sto ja imam pricu... kako sam se jedno zaebo s tim kofeinom na prazan stomak... auuuu... jesen 2003... znachi puklo me, jedva sam se ziv vratio kuci sa skole... :lol:

A mom bivsem decku Bozanstvenom je bio problem Francuski. :D On je jedva isao na Francuski, nije mu se nikad uklapalo, i bas tad u jesen 2003. ja sam ga pitala "Ides li na Francuski" :D zato sam se sad setila toga.

Sizzlym:
~offtopic~
znam dechka koji se predozirao koka kolom....
Koka-kola uopste nije naivna kad se zapne s njom... mada stvarno mora da se zapne... cuo sam par prica kako su ljudi uspeli da se sjebu koka-kolom i uvek sam se pitao koliki idiot treba da budes da bi do toga doslo... ali eto, ocigledno ima i tolikih :roll:

mare34:
kafu sam prestao da pijem pre 2 godine iz zdravstvenih razloga, a treso sam se 2 dana zbog krize od zavisnosti......... uopste me ne privlaci vise i samo mi smeta kad je probam
Nije ti to bila kriza od zavisnosti jbte :lol:
Nego prevelika koncentracija kofeina u organizmu... to je ovo sto sam i ja pominjao. Kakva bre kriza, nije ti to heroin jbte :lol:

Hytro & Sa Stylom:
A pa to je zato sto je pio mnogo kafe... i ja sam imao problema sa jezicima, bas zbog kofeina.

Ma nije, nego je valjda u rasporedu bio lepo uklopljen Engleski a on je morao da ide na taj Francuski posebno, izdvojeno od ostalih predavanja, na primer, pre podne u petak, pa posle po podne u 15 sati mora da ide na druge predmet.

ufffffff mrzim kafu...cak sam u italiji probala kao ajs kafu,mislim slicno,ali mnogooooo bolje,ali ponovo nije nesto.....
ali sto ivana rece,greenet obozzavam...znaci mesto gde se najvise opustim je def.to,mada tamo uvek narucim ili frappe ili freezer,probala sam jednom doubledutch,srednji cini mi se i bilo mi je muka...jednostavno bas ne volim kafu.......
a koka-kolu i pepsi obozavam,ali se odvikavam na 2-3 meseca ;)

sad pijem crnu...ne znam shta mi bi....

edit:
imam jedno pitanje....mogu li da se tresu ruke ako uneseh malo vishe kofeina..?
poshto, popila sam dve velike sholje crne kafe i sad ne mogu da prestanu da mi se tresu ruke...:?

IvAnA:):
imam jedno pitanje....mogu li da se tresu ruke ako uneseh malo vishe kofeina..?
poshto, popila sam dve velike sholje crne kafe i sad ne mogu da prestanu da mi se tresu ruke...:?

Aha... :lol:
To je ono o cemu sam pricao... ne daj se i ti zaebat :P
Kofein na prvom mestu izaziva tahikardiju, ubrzan puls jel... odatle ono kafa te probudi. Medjutim kad preteras, onda se to od obichnog budjenja pretvara u neku hipertenziju, zbog cega ti se i tresu ruku. Dalje moze da te stigne vrtoglavica, jaka malaksalost, lazna mucnina i na kraju otezano kontrolisanje pokreta. :)
Zabavno a? :lol:

sofffy:
Auu evo da i ja malo vaskrsnem temu...:D
I to iz 2003.!
Volim nes,kapucino(ali manje),a i neka topla chokolada zimi dolazi u obzir!:D
Auuu sofff,al' ga izbunari svaka ti cast! ;)
Anyway, lepa tema... Volem kavu vise nego leba da jedem! :mrgreen:
Ne znam iskreno koliko mi ona pomaze da se razbudim, ja je prvenstveno pijem zato sto volem ukus!Volim sve vrste kafe, od espressa, turske, nes-a, pa do irish coffe-a, amareta itd...
Takodje volem ritual ispijanja kafice.. cjeretanje sa prijateljima, po koja cigareta u prijatnom kaficju ili kod nekog na gajbi..
Radije izlazim poslepodne na kavu nego uvece u grad..mnogo mi veci feeling! :D
Shvatam da kafa sa sobom nosi i neke stetne konsekvence, zato gledam da se manje vise kontrolisem.. uglavnom pijem svaki 2-3. dan..zavisi!
Preporuchujem svima cafeteriju Greenet u Nusicjevoj, to nam je obavezna stanica kad god idemo za BG! ;)

Back