KAFA

ja volim pravu jaku tursku domacu i naravno bez secera...intermezzo su bile jako lepe kafe sa specificnim ukusom koji je vukao na cokoladu a sad ne znam

Jedan jutarnji intermezzo uz kaficu u ovakvim šoljicama..
..oću takve šoljice..:)

kafa20qc1.jpg

ne mogu bez jutarnje kafe nikako :aha:
ne m0gu da zamislim da ujutro cim se probudim ne skuvam kafu i popijem je u pidzami... :D

Ja ne volim da spavam u donjem delu pidžame..:rumenko:
..samo gornji deo..:mrgreen:
Volim one kratke spavaćice..:)..onda prekrstim none ,otvorim prozor
i uživam..sreća,sreća radost,sreća uživancija..:lol:

kafa..
to je citav ritual i pravljenja i ispijanja.treba voditi racuna o par stvari dok se kafa priprema..
Najbololje je mleti je u rucnom mlinu..ko ima..velika brzina obrtaja u elektricnim pali zrno kafe i ta kafa gubi brzo miris..aromu..
Druga tajna je u samom kuvanju,ne treba dozvoliti da voda kljuca..treba zakuvati pre nego provri..i treba je kaliti..vodom kda krene pena..e tek tada kafa ima sve ono sto volim..inace pijem kafu..i volim je..

mmmmmmmm....lepo jutro...i ja naspavana posle dugo dugo vremena...pijem kafu..na terasi umotana u cebe..lap top na stolu..svi negde otisli i ja sama....i cujem sopstvene misli...i ne pricam ..to sto kuckam to je nesto drugo ...glas ne izlazi iz mene......juce sam se sa svima posvadjala..ko god je naleteo:(...a danas je dan za izvinjenja:)
mmmmmm..jedva cekam da popijem kafu i da se razbavestim, umijem, istusiram, namirisem..i uzmem telefon u ruke ..da pocnEm dan sa jednim velikim IZVINI
dragi moji ...zelim vam lep dan...a i kafa je od jutros nesto super i posebno:D

...došla kasnije na posao (šefovica dala ostavku, pa je opšte rasulo :mrgreen:)
...nisam je popila kod kuće (jerbo nisam imala cigare :roll: )
...onda pauza u kafe kuhinji :eek: ajde i to preživeh...
I sad je moja & božija... :aha:

Smiley-IPB-412.gif

Back