kada ste poslednji put gledali dobru predstavu?

• Začetnik teme Začetnik teme nataša
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anonymous:
OOOBAVEZNOO Perverzije u Cikagu, u Slaviji. Odlicna predstava, da se upiskis od smeha... Odlicni glumci, odlican text. Toplo preporucujem svima :D
"Cikaske perverzije"... prosle sezone su igrali u TEATRU KULT, verovatno ce i ove. Radi se o istoj predstavi samo sto je ova -Cikaske perverzije- postavljena pre 5-6 i vise godina (a ta koju ti pominjes prosle, predprosle sezone) i u njoj igraju Gagi Jovanovic, Dragan Micanovic (filozof u "Lajanju na zvezde"), Olga Odanovic i jos jedna zenska. A u toj na "Slaviji" igraju neki anonimusi koliko sam ja shvatio. Inace nemam nista protiv njih, mladi glimci... treba da se dokazu i da njih neko i vidi i cuje ali ne tako sto ce igrati u predstavi koju je vec neko drugi, jos pre nekoliko godina, osmislio i postavio na scenu i koja je sada vec legendarna, sadasnji tridesetogdisnjaci je se vrlo dobro secaju + sto se jos uvek igra!

Da li ti zaista mislis da jedan tekst kad se jednom postavi na scenu ne treba nikada vise da se igra???
Onda mi nikada ne bi imali priliku da vidimo Hamleta npr.
To je potpuno nova rezija, nove uloge, samo je tekst isti. A ja iskreno mislim da su Gagi i ekipa malo matori da to i dalje igraju! Uostalom idi pogledaj, iznenadice te ti mladi "anonimusi". Ja sam sigurna da cemo za njih jos cuti, jer su svi jako dobri :D

Prvo nije iz Prokupca,vec iz Prokuplja!Drugo kad smo mi imali PROFESIONALNO POZORISTE,a to je bilo 1945.do 1956.godine i trece NE KUDI KONJA KOGA NISI JAHAO,tj.predstavu koju nisi gledao.ovu predstavu smo igrali vec 13 puta,a sutra gostujemo u Leskovcu,pa ako ti je blizu dodji od 12 h.da pogledas.

ZADNJA DOBRA PREDSTAVA KOJU SAM GLEDAO JE BILA KAD SE BOOMERANGOVA KEVA ZIGOVALA SA PRIPLODNIM BIKOM,DOK JE CALE LJUBE82 GURAO KLEMERICE U BULJU OVE MISS I SMUDIO SEBI DLAKE IZ LJUBINKE.
DA BI PREDSTAVU UPOTPUNIO AISHIN CALE KOJI JE GLODAO DEBELO ***** KOJE SAM NARAVNO JA ISKENJAO I POSADIO GA U USTA OVOM BENAVOM BANETU A.
MA STA I JA OVDE NAGLABAM SA VAMA METILJIMA,ISKENJAM VAM SE U USTA SVIMA
MNOGO STE MI VI ZA POZORISTE,
SVE BI JA VAS U GULAGE
U GULAGE MAJKE VAM GA NERADNICKE!!!!

Meni se mnogo dopada ova Gospodja ministarka sa Radmilom Zivkovic u reziji Jagosa Markovica u Narodnom pozoristu. A zena je upravo dobila i nagradu Zanka Stokic. Njena interpretacija ovog lika je sjajna, a cerka Dara u predstavi je prikazana na originalan nacin kao jedno tupavo, komicno stvorenje... Obavezno pogledajte.
Sta mislite o predstavi Kontejner sa pet zvezdica u Zvezdara teatru?

Ne znam da li se i dalje daje Pas,zena,muskarac u Narodnom. Ako je i dalje na reperoaru (ja sam je gledala prosle godine), preporucujem je od sveg srca. Svidele su mi se i Zagonetne varijacije, sa Markom Nikolicem. Poslednje sam gledala Ribarske svadje, i ... onako su ... dobre. Smesne, barem. Ako uspete ista da razumete.

Anonymous:
ZADNJA DOBRA PREDSTAVA KOJU SAM GLEDAO JE BILA KAD SE BOOMERANGOVA KEVA ZIGOVALA SA PRIPLODNIM BIKOM,DOK JE CALE LJUBE82 GURAO KLEMERICE U BULJU OVE MISS I SMUDIO SEBI DLAKE IZ LJUBINKE.
DA BI PREDSTAVU UPOTPUNIO AISHIN CALE KOJI JE GLODAO DEBELO ***** KOJE SAM NARAVNO JA ISKENJAO I POSADIO GA U USTA OVOM BENAVOM BANETU A.
MA STA I JA OVDE NAGLABAM SA VAMA METILJIMA,ISKENJAM VAM SE U USTA SVIMA
MNOGO STE MI VI ZA POZORISTE,
SVE BI JA VAS U GULAGE
U GULAGE MAJKE VAM GA NERADNICKE!!!!
mogao bi i ti da svratis malo do pozorista...ako nista da cujes lepu rec...

Back