kada ste poslednji put gledali dobru predstavu?

• Začetnik teme Začetnik teme nataša
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovih dana je nekako dosla do mene kopija naseg starog filma "Nije lako sa muskarcima" i posetila me na moju staru poznanicu Anu Simic. Da li neko zna sta se sa njom desavalo ovih zadnjih godina, da li igra u nekom pozoristu i koje predstave? Pocetkom maja dolazim u Bg na odmor(van zemlje sam preko 15 godina) pa me interesuje da pogledam neku predstavu sa njom. Hvala unapred!

Srki

Srki12:
Ovih dana je nekako dosla do mene kopija naseg starog filma "Nije lako sa muskarcima" i posetila me na moju staru poznanicu Anu Simic. Da li neko zna sta se sa njom desavalo ovih zadnjih godina, da li igra u nekom pozoristu i koje predstave? Pocetkom maja dolazim u Bg na odmor(van zemlje sam preko 15 godina) pa me interesuje da pogledam neku predstavu sa njom. Hvala unapred!

Srki
Koliko ja znam odmah posle filma se udala i odavno se nebavi glumom :(

Anonymous:
Srki12:
Ovih dana je nekako dosla do mene kopija naseg starog filma "Nije ...

Srki

Hvala Gost :) ,

To bi bilo vrlo cudno za osobu koja je upisala FDU u svojoj 16-oj, apsolvirala u 20-oj, svirala klavir i gitaru, i uopste bila toliko "zarazena" glumom.

U medjuvremenu sam malo radio na pretrazivacu i mislim da sam naisao na tragove glumacke aktivnosti, ali ne mogu biti siguran, jer se pojavljuju dve Ane Simic, jedna mladja i jedna starija, pa ne znam ponekad o kojoj je rec. Da li neko zna nesto vise o tome?

Hvala!

Srki

Gledala sam sinoc vrlo interesantnu predstavu u Bitefu - Porazgovarajmo o zivotu i smrti, surovo je istinita, efektna... Pogledajte ako vam se ukaze prilika. Takodje je super Kontejner sa pet zvezdica u Zvezdari, meni je bar to jedna vrlo duhovita predstava, slojevita, prilagodljiva svakom vremenu, puna ironije. U Slaviji mi se dopada Kafana kod zajedno.

POmenuli ste "Molijer, jos jedan zivot", a ja samo dodajem da je to jedna od najjacih predstava koje sam ja gledala poslednjih godina, vrlo intrigantna i sugestivna, ali dodajem jos jedan predlog koji svima preporucujem, a to je "Mileva Ajnstajn" u Narodnom pozoristu. Izuzetna prica, izuzetna gluma, izuzetna zena...! I jos jedna preporuka, nesto sasvim drugacije, a relativno novo, predivno " krila od olova" o Mileni Pavlovic - Barilli" . Nadam se da ce vam se dopasti...

# Ove jeseni/zime #
*"Vila Sachino"-jedno od retkih ostvarenja koje i pricu iz nase nacionalne istorije stavlja rame uz rame sa pricama nekih drugih evropskih naroda.Puno pitanja o cijim se odgovorima treba misliti,puno emocija i puno monologa koji nagone na razmisljanje o osnovnim temama zivota.Glumacka ekipa je fantasticna,a sto se estetskog utiska tice:scenografija vrlo neobicna ali autenticna,a Bane Tomasevic je k'o bombonica:wink: Jednom recju-izvanredno-vredi pogledati,mozda cak i dva puta.
*"Zagonetne varijacije"-u jednom dahu pratite razgovor 2 coveka i posle 2 sata zelite jos - vidite kako covek svoj sirok diapazon misli izvanredno boji mastom i kako je sposoban da voli do nedostiznih granica iako mozda ni samom sebi to ne zeli ili ne sme da prizna.

Mnogi se bune kako kod nas nema dobrih predstava, ali ja se ne slazem s tim. Svake nedelje idem u pozoriste i jedina predstava koja mi se nije svidela je "Terasa" u JDP-u, ali su zato predstave "Elektra", "Sine", "Hasanaginica", "Italijanska noc", "Krila od olova", "Skup", "Govornica", "Mileva Ajnstajn", "Gospodja ministarka"... SJAJNE!!! Zemlja koja ima ovako dobre pozorisne i filmske glumce ne moze imati lose predstave.

Mnogi se bune kako kod nas nema dobrih predstava, ali ja se ne slazem s tim. Svake nedelje idem u pozoriste i jedina predstava koja mi se nije svidela je "Terasa" u JDP-u, ali su zato predstave "Elektra", "Sine", "Hasanaginica", "Italijanska noc", "Krila od olova", "Skup", "Govornica", "Mileva Ajnstajn", "Gospodja ministarka"... SJAJNE!!! Zemlja koja ima ovako dobre pozorisne i filmske glumce ne moze imati lose predstave.

Anonymous:
Srki12:

Srki

Mislim da je po zavrsetku akademija otisla u Uzice (uzicko pozoriste). Pre nekoliko godina vratila se u Beograd i trenutno je u ansamblu Teatra T. Cak mislim da igra u predstavi CIGANI LETE U NEBO

znam:
Anonymous:
Srki12:
Ovih dana je nekako dosla do mene kopija naseg starog filma "Nije lako sa muskarcima" i posetila me na moju staru poznanicu Anu Simic. Da li neko ...

Mislim da je po zavrsetku akademija otisla u Uzice (uzicko pozoriste). Pre nekoliko godina vratila se u Beograd i trenutno je u ansamblu Teatra T. Cak mislim da igra u predstavi CIGANI LETE U NEBO

Hvala! Drago mi je da jos uvek radi, a citajuci ovde neke komentare, izgleda da nije losa predstava.

kad vi koji cenite dobro pozoriste odlucite da vidite interesantnu predstavu,idite u pozoriste slvija i pogledajte bar za mene iznenadjujuce cudnu pr. jubilej. moram priznati da sam otisao bez nekih ocekivanja a izasao prepun fantasticnih utisaka.pored ljiljane lasic odusevio sam se po ko zna koji pt sa desimirom stanojevicem,koji to virtuozno igra. aplauz 10 minuta.u bravuroznoj komediji on fantasticno unosi neku nostalgicnost koja se pamti. ja cu ici jos nekoliko puta.

djulence:
kad vi koji cenite dobro pozoriste odlucite da vidite interesantnu predstavu,idite u pozoriste slvija i pogledajte bar za mene iznenadjujuce cudnu pr. jubilej. moram priznati da sam otisao bez nekih ocekivanja a izasao prepun fantasticnih utisaka.pored ljiljane lasic odusevio sam se po ko zna koji pt sa desimirom stanojevicem,koji to virtuozno igra. aplauz 10 minuta.u bravuroznoj komediji on fantasticno unosi neku nostalgicnost koja se pamti. ja cu ici jos nekoliko puta.
gledala sam to u slaviji. zove se kafana kod zajedno. cela ekipa je super. desimir posebno.drago mi je sto ga sada uma nesto vise na bg scenama.

U ova turobna i mračna vremena, najveće mi je zadovoljstvo da pogledam vedre i vesele, najčešće ansambl predstave, sa puno izvodjača: glumaca, plesača, horom i orkestrom, koje zahtevaju maksimum od svih umetnika na sceni kao i podršku izvanredne tehnike. U te predstave spadaju najpre predstava Pozorišta na Terazijama: "Jubilej", "Lutka", "Brilijantin", "Lukrecija", "Dva mirisa ruže".Od nekih predstava koje ću dugo pamtiti izdvojila bih: "Bubu u uhu", "Kate Kapuralica" Somborskog pozorišta i "Dundo Maroje" u Belovićevoj režiji.

Gledala sam u okviru manifestacije HAPS (Hercegnovske aprilske pozorisne svecanosti) predstavu "U poseti kod gospodina Grina" i odusevljena sam. A preporucujem i "Dugi put u Jevropu" po tekstu Stevana Koprivice. Postoji i dvd izdanje. Tih sam se sjetila jer sam ih gledala u zadnjih par dana... Da li ih je neko ovdje prisutan vec gledao? Koje je vase misljenje o tim predstavama?

Back