Kada ste pocheli

Sa 6. Ležao sam na stomaku i na podu i igrao se autićima i ne znam iz kog razloga sam se cimao gore-dole. Posle nekog vremena nešto me je zasvrbelo dole i osetio sam neviđeno zadovoljstvo i video budućnost. Od tada svaki dan šetam kožuru bar jednom dnevno.

cyanide-and-happiness-cell-phone.jpg

moje naj frendice kazu da nikada nisu i ne razmisljaju o tome... Da li me one lazu?! :O

jok mene lazu.... sve zavisi, mislim da li ti je baba pricala da ne treba imati seks ili bilo sta vezano za to pre braka i da konobar u kaficu otvori pice pred tobom da ti ne bi sipali drogu o.O ili si savremenih shvatanja...

ali, u svakom slucaju, ja ne bih bila bas 100 % sigurna da te drugarice ne lazu..srecno bilo! xD

Tema uopste nije neprijatna nego je bezveze...Sta se mene tice kad je neko tamo poceo da masturbira? A jos su gluplje ove price kako sve devojke to rade i jos ako imaju odnose u 12oj onda su *****, a ako to urade u 19oj onda su kao mnogo propustile...ma ***** mi se vise od ovakvih tema...

Tokom orgazma u seksualnom odnosu je moguće izmeriti takozvane teta talase. Ovi talasi prouzrokuju osećaj „trkačke groznice”, to jest euforiju koju su iskusili pojedini maratonci. Ceo ženski mozak tokom orgazma emituje 10 puta jače teta talase nego tokom muškog vrhunca. Dakle, ako su teta talasi indikator jačine orgazma, onda žene doživljavaju vrhunac koji muški mozak nikako ne bi mogao da izdrži.
Možda je pomalo surovo reći, ali je istina da ukoliko bi jačina ženskog orgazma bila puštena kroz muški mozak, postojala bi velika šansa da ih ovaj šok ubije.

oh yeah

Tokom orgazma u seksualnom odnosu je moguće izmeriti takozvane teta talase. Ovi talasi prouzrokuju osećaj „trkačke groznice”, to jest euforiju koju su iskusili pojedini maratonci. Ceo ženski mozak tokom orgazma emituje 10 puta jače teta talase nego tokom muškog vrhunca. Dakle, ako su teta talasi indikator jačine orgazma, onda žene doživljavaju vrhunac koji muški mozak nikako ne bi mogao da izdrži.
Možda je pomalo surovo reći, ali je istina da ukoliko bi jačina ženskog orgazma bila puštena kroz muški mozak, postojala bi velika šansa da ih ovaj šok ubije.

oh yeah

Jao, da, čitala sam to... I posle su kao muškarci jači pol... c.c.c. xD :mrgreen:

Back