Kada ste pocheli

haha, ali zato teže dožive orgazam :rotf:

heh, huntress, poznato je da ti podržavaš tu neku lažnu ravnopravnost između muškaraca i žena, ali ona ne postoji

Jednostavno, razlikujemo se.. nema tu ko je bolji/gori ili slično..

Žene osmotre okolinu bolje, dok muškarci vide bolje u daljinu.. to je sve što nam je dato preko gena, hiljadama godina se prenosilo. Još kad su pećinski ljudi lovili mamute, a žene su sedele u pećinama, komunicirale i hranile decu.
Muškarcima je bila potrebna dalekovidost i to su razvili..
Žene su u pećini posmatrale neposrednu okolinu pa su razvile tu sposobnost, sada mogu da nađu svaki predmet u prostoriji, dok se muškarac izgubi u svom ormanu.. u frižideru takođe :mrgreen:

Muškarci će biti spremni na emocionalni kontakt tek posle seksa jer tada "postanu" nežni, dok žene seksualni čin doživljavaju kao emocionalnu konekciju

Na neku lokalnu televiziju ovamo u Pg neki mladi novinar ide ulicom i anketira gradjanje i uglavnom naletio na neku babu od 100 godina pitavsi je "Sta mislite, ko vise uziva u seksu, muskraci ili zene?" kad baba mu se prvo namrsti pa odgovovara "Vidji, dome, kad prstom cackas uvo, jel ti ljepse prstu ili uvetu?" :lol:

Poslednja izmena:
haha, ali zato teže dožive orgazam :rotf:

heh, huntress, poznato je da ti podržavaš tu neku lažnu ravnopravnost između muškaraca i žena, ali ona ne postoji

Jednostavno, razlikujemo se.. nema tu ko je bolji/gori ili slično..

Žene osmotre okolinu bolje, dok muškarci vide bolje u daljinu.. to je sve što nam je dato preko gena, hiljadama godina se prenosilo. Još kad su pećinski ljudi lovili mamute, a žene su sedele u pećinama, komunicirale i hranile decu.
Muškarcima je bila potrebna dalekovidost i to su razvili..
Žene su u pećini posmatrale neposrednu okolinu pa su razvile tu sposobnost, sada mogu da nađu svaki predmet u prostoriji, dok se muškarac izgubi u svom ormanu.. u frižideru takođe :mrgreen:

Muškarci će biti spremni na emocionalni kontakt tek posle seksa jer tada "postanu" nežni, dok žene seksualni čin doživljavaju kao emocionalnu konekciju

Ja sam samo rekla da MENI muškarci nisu neophodni u životu... ;)
U svakom slučaju, istina je... Ja ne vidim na daljinu, pa zato nosim naočare, j.bg. Svi imamo svoje nedostatke.

To je sve evolucija.. a to što misliš da ti nisu potrebni muškarci, to ti samo još nije proradio instikt.
Dođe vam to, mora.. parenje, želja za stvaranjem "gnezda".. i slično :)

I da, eto tog čuvenog tipa rečenice koju izgovaraju svi strejt muškarci... :roll:
"Nije ti proradio instikt", "nisi naišla na onog pravog" i bla-bla... Ljudi, vi ne shvatate da se ja nikad nisam zaljubila niti ću se zaljubiti u muškarca.
Oni me samo fizički privlače i ništa više. ;)
A parenje i stvaranje gnezda mogu i bez njih.

hah, videćemo za par godina :D

a to što se ti nisi nikad zaljubila, to verovatno znači da imaš delimično muški mozak..
što znači, velika je verovatnoća da si lezbejka :)

Da, to je sve do mozga.. muškarci koji se rode sa visoko- feminiziranim mozgom su najverovatnije ******, ili će to postati.. ali se takvi rode, samo što to tek kasnije proradi. to znači da razmišljaju kao žene, ali imaju telo muškarca
isto važi i za žene.

Na neku lokalnu televiziju ovamo u Pg neki mladi novinar ide ulicom i anketira gradjanje i uglavnom naletio na neku babu od 100 godina pitavsi je "Sta mislite, ko vise uziva u seksu, muskraci ili zene?" kad baba mu se prvo namrsti pa odgovovara "Vidji, dome, kad prstom cackas uvo, jel ti ljepse prstu ili uvetu?" :lol:
Hahahahahahahah, dala bih ti 12 reputacija da mogu, al (tipično) ne mogu nijednu. xD
Baba zmaj. xD

To je sve evolucija.. a to što misliš da ti nisu potrebni muškarci, to ti samo još nije proradio instikt.
Dođe vam to, mora.. parenje, želja za stvaranjem "gnezda".. i slično :)
Eeeee, pa ne živi se više u pećini, imamo epruvete sada i razna druga čuda, mož to sve i bez neposrednog kontakta sa muškom jedinkom. :)

hah, videćemo za par godina :D

a to što se ti nisi nikad zaljubila, to verovatno znači da imaš delimično muški mozak..
što znači, velika je verovatnoća da si lezbejka :)

Da, to je sve do mozga.. muškarci koji se rode sa visoko- feminiziranim mozgom su najverovatnije ******, ili će to postati.. ali se takvi rode, samo što to tek kasnije proradi. to znači da razmišljaju kao žene, ali imaju telo muškarca
isto važi i za žene.

Zaljubila sam se, ali samo u jednu devojku... :rumenko:
Nisam lezbejka nego sam biseksualna... ;)
I hvala na informacijama za koje sam već znala...
Možda u nekim slučajevima razmišljam kao muškarac, ali se totalno osećam kao žena i kad bih mogla da biram dal i ću devojke voleti kao hetero muškarac ili lez/bi izabrala bih ovo drugo. :D

Slipi - sve ostaje u genima ;)

Ja volim da gledam u vatru.. svi muškarci vole.. a to je naš prastari način opuštanja , kada smo živeli u pećinama :)
jes' da sada vatru zamenila televizija, ali isto srranje,.. drugo pakovanje :mrgreen:

Možda u nekim slučajevima razmišljam kao muškarac, ali se totalno osećam kao žena i kad bih mogla da biram dal i ću devojke voleti kao hetero muškarac ili lez/bi izabrala bih ovo drugo. :D

A i ja sam oduvijek zelio da imam bi djevojku, jer ako me ostavi zbog neke prelijepe djevojke, ono...potpuno bi je razumio :rumenko:

Pa ne znam, ne mogu da objasnim...:zcepanje: Cesto menjam raspolozenja, i ne, nije PMS, nemam ja te simptome... i pre me momci nisu zanimali uopste, a sad mi se svidja jedno 10... ali nije ono da ludim za nekim, nego ne znam...ma nemam pojma...cudna sam...:rotf: i imam ceste napade smeha, znaci na sred pismene sam se odvalila od smeha, a nije bilo nista smesno... :eek: je l ste vi primetili nesto? :mrgreen:

WTF :D

O boze sa kim ja idem u skolu :D

@Abell

Nista cudno i meni se desava, radim test, nzm odgovor, i samo pocnem da se kidam od smeha, i svi me gledaju ko debila :D

Da, da mogu i da izbacim ovo ko :D

Poslednja izmena:
Pa ne znam, ne mogu da objasnim...:zcepanje: Cesto menjam raspolozenja, i ne, nije PMS, nemam ja te simptome... i pre me momci nisu zanimali uopste, a sad mi se svidja jedno 10... ali nije ono da ludim za nekim, nego ne znam...ma nemam pojma...cudna sam...:rotf: i imam ceste napade smeha, znaci na sred pismene sam se odvalila od smeha, a nije bilo nista smesno... :eek: je l ste vi primetili nesto? :mrgreen:

Hm, ja menjam raspoloženja samo kad je PMS u pitanju tako da ti tu ne mogu pomoći... :lol:
Ranije su me zanimali momci, sada me gotovo boli uvo za njih...
Ja sam rođena čudna i ceo život sam svim ljudima oko sebe čudna... :lol:
Ničim izazvani napadi smeha su kod mene česti još od 10 godine života...

Back