rostiljdzija
Aktivan član
- Poruka
- 1.890
uvek kad ovako kazes setim se onog poznanika sa rucka koji je bio liberal, ali pravoslavni liberalрадикална либералка

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uvek kad ovako kazes setim se onog poznanika sa rucka koji je bio liberal, ali pravoslavni liberalрадикална либералка

uvek kad ovako kazes setim se onog poznanika sa rucka koji je bio liberal, ali pravoslavni liberal![]()

rekoh ti, krstarica je svet... sto ovde vidis ne raste ni na sekvojiЕ то је та сорта.
Али онај је био и монархиста. Неопростиво лудило
Верник, либерални радикални монархиста...куршлус![]()

rekoh ti, krstarica je svet... sto ovde vidis ne raste ni na sekvoji![]()

Mene muče silen blokovi, a menjao sam cele viljuške i idalje nešto lupa, posle i letvu volana pa stabilizatore, kugle i ležajeve oba prednja točka. Videćemo...onda ih skines i zalepis balans magnete i ima da te dovedu do multiplex orgazma.... ako znas kako da ih vozis po njinim krivinama sa kontranagibima
Mene muče silen blokovi, a menjao sam cele viljuške i idalje nešto lupa, posle i letvu volana pa stabilizatore, kugle i ležajeve oba prednja točka. Videćemo...
Ti si neki dirigent?Volan nema šta da dira, samo može palicu da preuzme.
Furundžijo, još uvijek čekam tvoj audiozapis na PM.Ti si neki dirigent?
Aha.Ti si neki dirigent?
Aloooo decko nisam furundzijaFurundžijo, još uvijek čekam tvoj audiozapis na PM.
Samo ti pošalji audiozapis na PM.Aloooo decko nisam furundzija