On se uhvatio volana, ali pusti njega, ti se uhvati mozgapa on se uvatio volana a ona menjača. podelili su uloge![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On se uhvatio volana, ali pusti njega, ti se uhvati mozgapa on se uvatio volana a ona menjača. podelili su uloge![]()
e to nemogu. nemam ga.On se uhvatio volana, ali pusti njega, ti se uhvati mozga
Bila bi zanimljivija temaја баш много волим да возим - аха не причате стварно о вожњи, ништа онда
Ne nešto posebno. Tebi super ?Ne svidja ti se tema?
Nije do njih. Asocora me stvarno na vožnju.Bila bih dobra kad bi se pokrenula,ali slabo se nesto vi muški angazujete
Ima neka priča da je Dave Gahan submisivniji, pa da zbog toga neke DM pesme imaju taj neki D/s i BDSM kontekst, tipa:Ja nešto ne vidim da se pesma odnosi uopšte na kontrolu
U pitanju je predanje. Ja sam kaže noćas jeftin
Prepušta joj se (noćas)
Ne svidja ti se tema?
Moj favorit je:Najbolja Depeche Mode pesma je Personal Jesus u izvođenju Džonija Keša![]()
Пики је исто девојчица. И то лепа девојчица.Bila bih dobra kad bi se pokrenula,ali slabo se nesto vi muški angazujete
Ne sviđa mi seMoj favorit je:
Molim vas da se ne skreće sa teme tema nisu pesme,niti tekstovi tema je kontrola žene nad muškarcem iliti dominacija![]()

Što bi reko gosn Zoki,aaaaaa sveeeeee
Lako je tebi kad imaš taj avatar da pišeš o jahanjuEvo ga sad ovaj,a breeee nema sad Depeche Mode-a ne s kreci s temu rodjo
Reci kako?

Mhm cekaj ona ima prirodno ridju kosu,I dzindzerka je?
A stvarno, u pravu si. Tvoj avatar bi pisao strožePa ne piše mjavatar,već jato nema veze sa avatarom mogu i da ga promenim
![]()
Mhm, to bi već vodilo skladuMoj avatar može da piše strozije,samo se pravim fina....mogla bih izvaditi recimo bič
Не знам више како да ти кажем али и то је девојчица хДOk,nisi dobar u ćošak po kaznu
Ma i Vanja je devojčica, mlati bičem pa koga ošineНе знам више како да ти кажем али и то је девојчица хД