Kada odustajete?

...istini na volju u zivotu su mi se svidela, ali onako bas svidela, samo dva muskarca..
Dal sam nesvesno tad davala neke signale pojma nemam...:lol:
ako si se smjeskala njihovim forama, dala si signale
ako si mrsila kosu dala si signale
ako si sjedila i prekrstavala noge dala si signale
ako si ih slucajno dodirivala na kratko u toku komunikacije dala si signale
ako si dopustila da ti plate pice definitivno si dala signale

po to pitanje, tvrdoflav sam ko
Na primer, nabacujete se nekoj zeni ili devojci.
Ili u slucaju da ste zensko, nekom decku.
Ta osoba vas odbija.
A da vam je bas zapela za oko.
Kako to primate? I kada odustajete? Odmah posle odbijanja ili nastavljate i dalje?
po to pitanje tvrdoglav sam ko bosanac. Al zato sam vrlo strog po pitanju selekcije "zrtve". Ne trosim "municiju" za dzabe.
Ako "zrtva" za mene ima vrednost, nema joj spasa.

zena ne voli ljubav koju uvidja, nego koju nagadja
Možda nezrela žena.
Ništa lepše nego da otvoreno vidiš da ti pokazuje pažnju neko ko ti znači
frau paula, j ducic - jedna mudra glava rece to
Kad je to bilo pre 100 godina :)
Šalim se. Pesnici vole da žive u fantazijama.

Moj odabir pre više godina je bio da pokušam živeti sasvim u realnosti, banalnoj ili ne, takva kakva je, ne zanimaju me nagađanja pa ni ljubavna.
Kada osetim da me neko voli, to je jedino merodavno.

Ta osoba vas odbija.
Kako to primate? I kada odustajete? Odmah posle odbijanja ili nastavljate i dalje?
Kod mene lično ne nabacujem se u osnovi, više je da krenem sa nečim ako nakon nekog vremena skontam da mi se osoba dopada.
Kažem joj direktno da mi se dopada i da me intereduje to i to. Od odgovora zavisi, ako je jasno ne tako nešto neću više pominjati, jer sam već u glavi prešaltao da ću se otvoriti za neku drugu osobu. Ako je odgovor nedefinisan, neću ništa da radim neko vreme i sačekaću da vidim šta će se desiti, ako nema odgovora stvar je za mene gotova i ide se dalje.

Ta osoba vas odbija.
Па нема шта, вајтварг, зависи како неког одбијеш

Ако те неко одбије, па макар за дописивање, ко ти мене, нема шта да наваљујеш више

Ипак то што ти неко западне за око је само почетна симпатија. Права симпатија буде кад упознаш и нечије понашање, ставове, памет

А амо она не жели го да подели са ровом, не мода... Наћи ће се ваљда нека која хоће. Много је лепих жена на свету. Више је лепих споља но лепих изнутра такође.

Ako je odgovor nedefinisan, neću ništa da radim neko vreme i sačekaću da vidim šta će se desiti, ako nema odgovora stvar je za mene gotova i ide se dalje.
Мрзим недефинисане одговоре. Одма након тога ми пада жеља. То значи да ни та друга страна није сигурна у то да ли ме жели. Е па ако није сигурна, неће ништа изгубити

А нећу ни ја, чим ништа нисам ни добио

Па нема шта, вајтварг, зависи како неког одбијеш

Ако те неко одбије, па макар за дописивање, ко ти мене, нема шта да наваљујеш више

Ипак то што ти неко западне за око је само почетна симпатија. Права симпатија буде кад упознаш и нечије понашање, ставове, памет

А амо она не жели го да подели са ровом, не мода... Наћи ће се ваљда нека која хоће. Много је лепих жена на свету. Више је лепих споља но лепих изнутра такође.
aha
super

Ja i nisam uporan. Kazu ono ne hebe lep nego uporan. Ja sam tu par nekih nagovestaja, ako ne da povratnu osmehom i pristupacnoscu, okrecem se i sledeca. Bukvalno sam od onih sto probaju sve po malo pa s kojom mi klizi najlepse. Ne volim ovo drugo, nekako mi je ponizavajuce, kao da moljakam. A stvarno dopadanje pokazem nakon toga kao i pozudu u krevetu. Tu pokazem koliko je zelim, onda kada mi i ona pokaze da je meni vredna toga.

Back