- Poruka
- 47.961
..naravno da ja biram ali u okviru onoga sto se dogadja kad se dogadja ta neka interakcija..Ček onda, ti ne biraš nego on?

Nisam bila sa svakim koji mi se nabacuje pobogu hahah...daleko bilo...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
..naravno da ja biram ali u okviru onoga sto se dogadja kad se dogadja ta neka interakcija..Ček onda, ti ne biraš nego on?
Onda opet budeš u njegovoj blizini i daješ signale, a da toga nisi svesna Č..naravno da ja biram ali u okviru onoga sto se dogadja kad se dogadja ta neka interakcija..
Nisam bila sa svakim koji mi se nabacuje pobogu hahah...daleko bilo...
ako si se smjeskala njihovim forama, dala si signale...istini na volju u zivotu su mi se svidela, ali onako bas svidela, samo dva muskarca..
Dal sam nesvesno tad davala neke signale pojma nemam...![]()
Ja mislim da danasnje devojke izuzetno zivciraju muskarci koji ne odustaju
Nisu nesto preterano odusevljene.
Jer ako im se neki svidi odmah, to je to.
Znaju sta zele jelte..
po to pitanje tvrdoglav sam ko bosanac. Al zato sam vrlo strog po pitanju selekcije "zrtve". Ne trosim "municiju" za dzabe.Na primer, nabacujete se nekoj zeni ili devojci.
Ili u slucaju da ste zensko, nekom decku.
Ta osoba vas odbija.
A da vam je bas zapela za oko.
Kako to primate? I kada odustajete? Odmah posle odbijanja ili nastavljate i dalje?
zena ne voli ljubav koju uvidja, nego koju nagadjaNa primer, nabacujete se nekoj zeni ili devojci.
Ta osoba vas odbija.
Kako to primate? I kada odustajete? Odmah posle odbijanja ili nastavljate i dalje?
Možda nezrela žena.zena ne voli ljubav koju uvidja, nego koju nagadja
Kad je to bilo pre 100 godinafrau paula, j ducic - jedna mudra glava rece to
zena ne voli ljubav koju uvidja, nego koju nagadja
Lako odustajao, tesko započinjao
Kao i svi prosječni koji nemaju žvake ili izgleda![]()
Kod mene lično ne nabacujem se u osnovi, više je da krenem sa nečim ako nakon nekog vremena skontam da mi se osoba dopada.Na primer, nabacujete se nekoj zeni ili devojci.
Ta osoba vas odbija.
Па нема шта, вајтварг, зависи како неког одбијешNa primer, nabacujete se nekoj zeni ili devojci.
Ta osoba vas odbija.
Мрзим недефинисане одговоре. Одма након тога ми пада жеља. То значи да ни та друга страна није сигурна у то да ли ме жели. Е па ако није сигурна, неће ништа изгубитиAko je odgovor nedefinisan, neću ništa da radim neko vreme i sačekaću da vidim šta će se desiti, ako nema odgovora stvar je za mene gotova i ide se dalje.
ahaПа нема шта, вајтварг, зависи како неког одбијеш
Ако те неко одбије, па макар за дописивање, ко ти мене, нема шта да наваљујеш више
Ипак то што ти неко западне за око је само почетна симпатија. Права симпатија буде кад упознаш и нечије понашање, ставове, памет
А амо она не жели го да подели са ровом, не мода... Наћи ће се ваљда нека која хоће. Много је лепих жена на свету. Више је лепих споља но лепих изнутра такође.