mario80
Legenda
- Poruka
- 69.929
Nemam pojma ali se raspadaju na plin kada se voze ko i većina novijih automobila. Sad ću nešto da nađem
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kia Rio,..jel čuveni 1,2 ..81.000 din delovi plus ruke majstora. Motor prolupao na plinu 190.000km. 1.2 ccm motor 4 cil 16v
Pogledajte prilog 1601716
Pogledajte prilog 1601717Pogledajte prilog 1601718
Na njima bas odlaze trapovi a nisu bas jeftini za odrzavanje.Ja od kako promenih dizne na ovom 21 god starom pasatu deluje da ga nikad neću menjat(600.000 km ako nije vracena)Ide 2 banke auto putem.Ne umara se.Ponekad se trap promeni i ide to.
Sve novije skuplje odrzavanje kad rikne nešto.
Da imam platu 3000 eur ili da mi ga tetka odrzava uzeo bi nesto 3/4 god staro.Ovako nije loše ni ovo.
A uvalim polovna ramena kad stradaju po opet.Crkavaju i nova.Tu je on loš.Aluminij trap.Na njima bas odlaze trapovi a nisu bas jeftini za odrzavanje.
A jeste.Treba ih svih 8 odmah promenit ali i po prodavnicama kinezi sve od trapa.Stavio sam jednom lemforder nove nisu 2 godine izdrzali.Vucicevi putevi po Bg bi sjebali i trapove izlivene od cistog zeleza.Ne vredi Mario.Rupa do rupe u rasponu od 15 cm.To je Bg.Svaka zamenska i remontovana i polovna ramena su ti takva - drži vodu dok majstori odu!