- Poruka
- 68.128
Ja kada iz eu uđem u bosnu i srbiju kao da rodeo vozim
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan moj poznanik kupovao tako neke krseve, koji su cak bili i polutruli dok je mogao da prolazi tehnicki, kad su poostrili vidim njega vozi bicikletSrbija je raspad shodno tome ne treba kupovati skuplji auto od 1000 evra. Da je registrovan i voziš dok se ne raspadne pa ostaviš naguraš pored puta. Teča je tako kupovao stojadine za 100 dem i vozio po godinu dana
Sportage još nije otišla?Nije bitno da li je auto sa placa ili privatnog lica. I taj na placu je kupljen od privatnog lica u inostranstvu i zavrsio je u Srbiji.
Naravno ima modela koji su kupljeni od firme i nekad se bezalo od tskvih automobila ali danas se kupuju jer su povoljni.
Gleda se stanje automobila a ne ko mu je bio vlasnik jer i taj prvi vlasnik moze da je neodgovorna osoba i da se nije posvecivala automobilu.
Trenutno kod mene u dvoristu.
Pogledajte prilog 1619268
To nije tačno prevodio sam x servisa za mazde Hyundai Alfe ..Kad god su oni radili servise u Hrvatkoj morali smo da ga upisemo a posto sam,ja jedini razumeo jezik u toj kući onda sam prevodio i upisivao u program sta se tacno radilo da bu imali sve na svom jeziku ..Taj program je dostupan svima koji imaju kodu od verifikovanog servisa ..Druga je stvar ako oni neće da ti daju podatkeBio zvao za svoj auto, pokazao servisnu a oni kažu NE MOŽE NIŠTA DA SE PROVERI NISMO UMREŽENI
Toliko o tvom lupetanju.
Kao što rekoh mogu da ih okrenem telefonom i snimim razgovor.
Eto morao si sve da upisuješ sa papira koji su dobijeni tj specifikacija radova. Tek posle možeš da imaš pristup. Takk su i meni rekli ds u ovlašćenom gde je održavan tražim kompletan listing kako bi njima u ovlašćenom dao da oni upišu u svoju bazu.To nije tačno prevodio sam x servisa za mazde Hyundai Alfe ..Kad god su oni radili servise u Hrvatkoj morali smo da ga upisemo a posto sam,ja jedini razumeo jezik u toj kući onda sam prevodio i upisivao u program sta se tacno radilo da bu imali sve na svom jeziku ..Taj program je dostupan svima koji imaju kodu od verifikovanog servisa ..Druga je stvar ako oni neće da ti daju podatke
Da ali kako znaju da je auto raden u Hr ako nemaju podatke ..Ovo je stvar jezika da znaju sta je radeno i da prevedu sebi ako sutra bude neki problem sa tim sto je radeno..Ne vredi im nista ako pise na jeziku kog ne razumeju ..Vide oni da je servis raden u HrEto morao si sve da upisuješ sa papira koji su dobijeni tj specifikacija radova. Tek posle možeš da imaš pristup. Takk su i meni rekli ds u ovlašćenom gde je održavan tražim kompletan listing kako bi njima u ovlašćenom dao da oni upišu u svoju bazu.
Mene zabole da to radim ako oni nisu umreženi mene zabole stojko. Ali to što dule svira je čista obmana.
Nije stvar jezika moraš tamo gde je rađen sve da ti odštampaju i overe. Onda to doneseš recimo ovde i oni upišu kao validno. Nisu umreženi.Da ali kako znaju da je auto raden u Hr ako nemaju podatke ..Ovo je stvar jezika da znaju sta je radeno i da prevedu sebi ako sutra bude neki problem sa tim sto je radeno..Ne vredi im nista ako pise na jeziku kog ne razumeju ..Vide oni da je servis raden u Hr