Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bogme,ja bih se tu umesala i te kako.Pa nije to kao a joj citas dnevnik ili tako nesto (sto moj brat radi svakodnevno.malopre smo se posvadjali na krv i noz.)...Boze,pa ona ima 14 god,a on 38...

Рекох да се у личне ствари не мешам.Она је то сама хтела и уопште ме не интересује било шта док није у контактуса мном.

.p.s.Trebalo je da podvuces godine,al nema veze ;)

Зашто,молићу?

Ne, ja se ne bih mešao.
U stvari, uopšte se ne mešam niti me zanimaju tudji ljubavno-seksualni odnosi. Apsolutno me zabole za to.
Stvar osnovne kulture.

Такође.

Stvar osnovne kulture je i pomoci drugima[/B][/I][/B][/I]

Ако јој треба помоћ нека тражи.

Ne smemo okretati glavu.

Видиш да ја смем.

Stvar osnovne kulture.

О,да.:whistling:

Можда ћеш мислит' да сам луда,али ја не разумем потребу помагања другима,коју они,узгред,нису тражили.:neutral:

Auh. :confused:
'ebeš čoveka/prijatelja koga moraš moljakati za pomoć i koji nije u stanju sam da uoči kada je potreban nekome.
Jer tražiti pomoć od nekoga je izuzetno teško. ;)
Ne mislim za konkretni slučaj, ne bih se ni ja mešala u tuđi seksualno-ljubavno-intimni-kakavgod život.

Auh. :confused:
'ebeš čoveka/prijatelja koga moraš moljakati za pomoć i koji nije u stanju sam da uoči kada je potreban nekome.
Jer tražiti pomoć od nekoga je izuzetno teško. ;)

Слажем се.И мени је тешко да тражим помоћ и кад ми је потребна,а она ми није нека другарица него девојка из одељења која нас не посматра.Она се тиме хвали и кад јој неко нешто каже све нас тера у плм.
Свакако бих помогла својим пријатељима,и не само њима,кад видим да су у гов*има а не умеју да из њих изађу.....

Али,

Ne mislim za konkretni slučaj,

ја јесам мислила.
;)

ne bih se ni ja mešala u tuđi seksualno-ljubavno-intimni-kakavgod život.

Нити ћу.:cool:

@Off topic mislim da pravi prijatelj vidi kada treba pomoć nekome...
Mada, to zavisi od slobodne volje, da li želiš da pomažeš, ili ne.
Mene je iskreno briga da li će drugi da crknu, da li ih je ostavio dečko/devojka, ali osećam potrebu da uradim nešto "dobro", da pomognem, jer ne znam, čudno, ali volim da vidim kad je neko zadovoljan oko mene. U svakom slučaju, bez obzira na to što ja ne tražim ništa zauzvrat, ne osećam se baš uvek kao da radim dobro delo. Nije iskreno i iz srca. Ali svakako volim da vidim druge ljude zadovoljne, naravno zahvaljujući meni, manje-više. :D

@topic
Vreme za prvi put, osoba bi iole trebala da bude emocionalno zrela, mislim.

Nema neke veze sa temom, ali sve mi se više čini da se pod terminom "odrastanje" podrazumeva gubljenje svega onog dobrog i čovečanskog u nama.

Једна од ретких, паметних изјава овде. Хвала Богу, да има људи који овако мисле, нормално и паметно. Подржавам, јер и ја тако размишљам, исправно

Једна од ретких, паметних изјава овде. Хвала Богу, да има људи који овако мисле, нормално и паметно. Подржавам, јер и ја тако размишљам, исправно

Ја,лично,не подразумевам.:D

Htela sam da kažem da ja to ne podrazumevam, niti podržavam.
Onaj ko uspe da odraste, a da zadrži sve ono dobro u sebi, taj je ... na konju. :/

Bogme,ja bih se tu umesala i te kako.Pa nije to kao a joj citas dnevnik ili tako nesto (sto moj brat radi svakodnevno.malopre smo se posvadjali na krv i noz.)...Boze,pa ona ima 14 god,a on 38....p.s.Trebalo je da podvuces godine,al nema veze ;)

Kad bih se umesala a da me doticna ne pita za savet, osecala bih se kao da cuskam nos gde mu mesto nije.

Naravno, kada se radi o najboljoj drugarici, njoj svoje misljenje izlazem trazila ga ona ili ne. :heart:

Back