Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
Pa rekao si: ne znate vi šta je dobar seks što upućuje na to da si ga osetio tj. da si osetio dobar seks. 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Али нисам ја овде тема него први пут :р А ми смо већ хвала Богу, превазишли тај први пут, па и други, па и трећи... Шта онда ми уопште паламудимо овде!? :shock:
Chuk Noris je iznad sexa.
Чак Норис је успео да ''измастурбира'' на Марију Шерифовић![]()
Veza se zasniva na sexu. Sex se zasniva na Chaku Norisu.
Чак Норис не мора да кадр, довољно је да само погледа свој к.рац и к.рац зна шта треба да ради![]()

al ste ga sad sastavili. strasno

....swe je to lepo,ali nimalo pametno....pazi mozhda cesh stwarno jednog dana da se kajesh....ali u swakom sluchaju mslm da to nije dobra ideja...pazi,twoj zhiwot twoja stwar,ali da nisi 100% sigurna sigurno ne bi dala owo kao temu,ako se wolite sigurno mozhete josh da sachekate...
Imali smo 18 godina (a znali smo tad koliko mozemo)
ja bih ti sawetowala da sachekash malo...ipak imash 13 godina....swe je to lepo,ali nimalo pametno....pazi mozhda cesh stwarno jednog dana da se kajesh....ali u swakom sluchaju mslm da to nije dobra ideja...pazi,twoj zhiwot twoja stwar,ali da nisi 100% sigurna sigurno ne bi dala owo kao temu,ako se wolite sigurno mozhete josh da sachekate...
![]()

A ti si ga osetio?
то никако не значи да сам га ја осетио![]()
Али такође нисам рекао ни да га нисам осетио![]()
Cas ga osetis cas ne.
U brate, ovo je previshe i za mene!!Treba da osecamo.

Meni danas u skoli jedna htela da dr*a u wc-u ja je odbio....I tek sad shvatam gde ja zivim....![]()
!Meni danas u skoli jedna htela da dr*a u wc-u ja je odbio....I tek sad shvatam gde ja zivim....![]()