Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Мало мистериозности... :) Али нисам ја овде тема него први пут :р А ми смо већ хвала Богу, превазишли тај први пут, па и други, па и трећи... Шта онда ми уопште паламудимо овде!? :shock:

Chuk Noris je iznad sexa.

Чак Норис је успео да ''измастурбира'' на Марију Шерифовић :mrgreen:

Veza se zasniva na sexu. Sex se zasniva na Chaku Norisu.

Чак Норис не мора да кадр, довољно је да само погледа свој к.рац и к.рац зна шта треба да ради ;)

:rotf::rotf::hahaha::hahaha: al ste ga sad sastavili. strasno

ja bih ti sawetowala da sachekash malo...ipak imash 13 godina:eek::eek::eek:....swe je to lepo,ali nimalo pametno....pazi mozhda cesh stwarno jednog dana da se kajesh....ali u swakom sluchaju mslm da to nije dobra ideja...pazi,twoj zhiwot twoja stwar,ali da nisi 100% sigurna sigurno ne bi dala owo kao temu,ako se wolite sigurno mozhete josh da sachekate...:)

ja bih ti sawetowala da sachekash malo...ipak imash 13 godina:eek::eek::eek:....swe je to lepo,ali nimalo pametno....pazi mozhda cesh stwarno jednog dana da se kajesh....ali u swakom sluchaju mslm da to nije dobra ideja...pazi,twoj zhiwot twoja stwar,ali da nisi 100% sigurna sigurno ne bi dala owo kao temu,ako se wolite sigurno mozhete josh da sachekate...:)

Da nijesi malo poranila sa savjetovanjem?:lol:

Imala bih jos nesto zanimljivo da napisem na ovu temu, medjutim, sto da pisem kad znam da se svima mozgovi automatski zaustavljaju kad se pomene SEKS i onda vise tu nema ni sta da se prica niti ima ko da cuje to sto bi neko rekao. SEKS. Pa evo vam SEKS SEKS SEKS SEKS :)

Back