Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Dobro..Samo ,ja na seks gledam malo..drugacije..ne tako povrsno.
Vec kao na nesto sto radim sa nekim ko mi znaci.
Pa lepo....
To sam ja rekao i ovde, a i u real life.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro..Samo ,ja na seks gledam malo..drugacije..ne tako povrsno.
Vec kao na nesto sto radim sa nekim ko mi znaci.
O Boze!Ne znam shta su ostali podrazumevali pod "ponuda" ali ja sam mislio na devojku sa kojom sam tad bio, a koja je insistirala na tome da je vreme za to. Bio ja kod nje, i lepo mi sedne ona u krilo, krene da se skida, i ja joj kazhem da stane.
O Boze!Pa ja tad nisam ni dobila...
Dzizus
Ali ja sam aseksualna pa je to ok
O Boze!Pa ja tad nisam ni dobila...
Dzizus
Lepo je moj profesor fizike rekao: vi ste, deco, poslednja normalna generacija.
kolebamo se i mi bojim se...![]()
e obrisa mi mod post
sad cu da protestujem
shtrajk gladju
e ti nisi normalna......kakaw sex u trinaestoj.......boze sacuwaj.Wreme za prwi put je nekih 16,17 po meni...i to ako je neko bas poseban...a ja planiram da cekam 18,19......i mislim da je glupa fora kad dewojka nece pre braka......bas glupaaaaaaaaa fooraaaaaaaa
ne znash shta je gore, post ili nick..![]()
Ni ja... Ma, i sada kada jesam, ni ne pomisljam na sex, ni kao pojam... Osecam da sam emotivno nezrela, a da ne spominjem drugo...
Na nekoj temi sam napisala da nisam za sex pre braka, hehe, iskreno, nisam uopste za sex... Kad odrastem, I'll let you know...
Ni ja... Ma, i sada kada jesam, ni ne pomisljam na sex, ni kao pojam... Osecam da sam emotivno nezrela, a da ne spominjem drugo...
Na nekoj temi sam napisala da nisam za sex pre braka, hehe, iskreno, nisam uopste za sex... Kad odrastem, I'll let you know...
e ti nisi normalna......kakaw sex u trinaestoj.......boze sacuwaj.Wreme za prwi put je nekih 16,17 po meni...i to ako je neko bas poseban...a ja planiram da cekam 18,19......i mislim da je glupa fora kad dewojka nece pre braka......bas glupaaaaaaaaa fooraaaaaaaa
Buahahahha!! Ovakve su najlakse! Sta oces da se zamonasis?
To udri briu na veselje! Samo koristi kondom i ljuljaj brale!![]()