Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro..Samo ,ja na seks gledam malo..drugacije..ne tako povrsno.;)

Vec kao na nesto sto radim sa nekim ko mi znaci.

Pa lepo....

To sam ja rekao i ovde, a i u real life.:) Mada na netu ljudi imaju valjda drugacija shvatanja ili samo jednostavno priznaju da i oni tako misle i ne plase se da ih neko osudjuje ili zeza, a u real life drugovi odmah glume neke face pa te zezaju na foru da si mekusac i slicno... Ja kad sam ove odbio smarali su me nekoliko dana:confused:

haha
kave ponude ljudi, šta vam je?
Nema tu dogovaranja, desi se, spontano...
Lako je biti sa bilo kojom, ali kad proradi savjest, nije lako nimalo :D
Lako je muškarca naložiti i zavesti, i djevojku ponekad, najčešće kad je pijana kao letva...
ali kao što rekoh, savjest kad proradi zajebano je sve :D
Zato mi se nigdje ne žuri, kad bude biće, i ostaću hladne glave i neću se pokajati, ni ja ni ona

Cenim kad ljudi ne zure sa gubljenjem nevinosti, al opet, totalno mi je bzvz kad neko toliko to uvelichava. Mislim, ja sam kasno izgubila nevinost, na pochetku moje 19. godine. I nisam htela pre toga, jednostavno mi nije bio niko dovoljno dobar za mene, i izgubila sam nevinost sa dechkom s kim sam bila mesec i po dana u vezi, shto nije puno, al sam tako htela. Posle smo bili zajedno josh i onda je to puklo. Ne kajem se, naravno. Nikad nisam pravila frku oko toga i mogu reci da su mi takve osobe odbojne.
Imam tri drugarice koje su josh uvek nevine, jedna je skoro 4 meseca sa dechkom u vezi. Ima 20 godina. Eto, meni je to totalna budalashtina. Nije da nije spremna, i te kako hoce, nego eto...

Poznajem devojku koja je nevinost izgubila u 23. godini, ali ne iz tih razloga tipa to je veliki korak, treba to da uradim sa nekim ko me voli, to je velika stvar i slično, već jednostavno nije.
Nije joj se dalo, imala je kratke veze i jednostavno nije stigla do tog momenta. :neutral:

Ne znam shta su ostali podrazumevali pod "ponuda" ali ja sam mislio na devojku sa kojom sam tad bio, a koja je insistirala na tome da je vreme za to. Bio ja kod nje, i lepo mi sedne ona u krilo, krene da se skida, i ja joj kazhem da stane.

Bili smo jedva sedmi razred. Naprosto mi je delovalo pogreshno.

pravo vreme ne postoji... to sam i ja tek skoro shvatila....jednostavno nigde ne žurim i kada se desi desiće se... i mislim da oko tih stvari nema planiranja...može da se desi bilo kad i bilo gde ali pod uslovom da oboje to žele...

:o Ni ja... Ma, i sada kada jesam, ni ne pomisljam na sex, ni kao pojam... Osecam da sam emotivno nezrela, a da ne spominjem drugo...
Na nekoj temi sam napisala da nisam za sex pre braka, hehe, iskreno, nisam uopste za sex... Kad odrastem, I'll let you know...

Buahahahha!! Ovakve su najlakse! Sta oces da se zamonasis?:rotf::rotf::rotf:

e ti nisi normalna......kakaw sex u trinaestoj.......boze sacuwaj.Wreme za prwi put je nekih 16,17 po meni...i to ako je neko bas poseban...a ja planiram da cekam 18,19......i mislim da je glupa fora kad dewojka nece pre braka......bas glupaaaaaaaaa fooraaaaaaaa

To udri briu na veselje! Samo koristi kondom i ljuljaj brale!;):lol:

Back