Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa dobro Mima nismo bukvalisti!!:mrgreen: Mislim da pola devojaka ovde glumi postenje,mozda gresim ali mislim da se mnogi ovde foliraju a neka samo okrenu 10-ak stranica da vide sta su pisali totalno kontradiktorno,ali necu da ulazim u glupe rasprave!!

Ima bukvalista i previše. Moram da se ogradim.
Ako misliš na mene i kobase ja se to sprdam. :confused:
Uostalom, naspram današnje omladine tj. devojčica ja dođem duduk za te momke i te stvari.

Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.

Nisam do sad obraćala pažnju na ovu temu (mislila sam da je nako postavi temu, u fazonu da vidi mišljenja i da se radi o nekom starijem), i rekoh-'hajde da pročitam', kad ono ti imaš 13 godina. . . :shock::shock::shock::shock::shock: Približno moje godište, '94-'95. . .

Mislim da ne treba nigde da žuriš, a ako si se već odlučila na to-bez zaštite, nikako!

P. S. I dalje sam stvaaaaaaaaarno opasno iznenađena. . . :dontunderstand:

Nisam do sad obraćala pažnju na ovu temu (mislila sam da je nako postavi temu, u fazonu da vidi mišljenja i da se radi o nekom starijem), i rekoh-'hajde da pročitam', kad ono ti imaš 13 godina. . . :shock::shock::shock::shock::shock: Približno moje godište, '94-'95. . .

Mislim da ne treba nigde da žuriš, a ako si se već odlučila na to-bez zaštite, nikako!

P. S. I dalje sam stvaaaaaaaaarno opasno iznenađena. . . :dontunderstand:

Deliš savete u prazno, to beše pre četir' godine, no možda naiđe još koja razuzdana devojčica od 13. godina.

a ja, a ja?!?!? :mrgreen: :lol:

Mali Stefan, izuzetno fin dečko koji vole tamburu i Vojvodinu, dobre filmove, knjige i muziku. :heart:
Normalna i prijatna osoba za komuniciranje, pretpostavljam i za druženje.
Nagađam da pozitivno zračiš. ;)

Bolesnik,tecko ima psihickih problema i sl. su rekli za mene:lol:

:eek: :eek:

Mima, ti 'ladno mozes da otvoris temu "Kako vas Mima vidi". :lol:

'di bre, pa da popijem jedan ban?! :lol:

djelujem, ali nisam :mrgreen:

šalim se, samo sam dobro raspoložen danas

Ne lupetaj, nisi klasično normalan kao većina, već individualno normalan što je valjda vrednije. ;)

Mali Stefan, izuzetno fin dečko koji vole tamburu i Vojvodinu, dobre filmove, knjige i muziku. :heart:
Normalna i prijatna osoba za komuniciranje, pretpostavljam i za druženje.
Nagađam da pozitivno zračiš. ;)

jeeeij! :klap: ja to cisto iz fazona reko, al' lepo od tebe sto odgovori...

Bem li ga kako zracim... :confused: to moraju ove dangube sto me znaju da posvedoce!

Vlada se ne racuna, on me vole! :lol:

A treci, treci?
Vi biste prvi put, pa odmah i redaljku da napravite?
blink.gif

Back