bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.487
ovi o ozbiljnoj vezi a ti o iskusenju![]()
Iskusenje kao rizik za “ozbiljnu vezu”.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovi o ozbiljnoj vezi a ti o iskusenju![]()
ali ne baš svaki put.ja plan pravim samo kad idem na put ili izlet![]()
Šta podrazumevaš pod planom?
Zašto planovi moraju da postoje da bi veza bila uspešna? Zar ne može samo tako lagano i opušteno da se samo "plovi" kroz vezu?
Meni sada kada bi neko zacrtao dugoročne planove mislim da bih "kiss kiss" bez "bang bang" adio amore... nešto me steže oko vrata ja bih dalje sama.
joooj kako mi dade ideju za temu ali ne smem da je otvaram..do sad imam bar koliko toliko misljenje drugih da sam normalan..![]()
Pa možda je i do godina. Možda zato što sam sve svoje planove ostvarila (osim par koji nisu vezani za vezu, lično su moji) i sada bih samo... kao list na vetru. Daj da uživamo i mani me planova. Dan po dan, zahebi sve ostalo.Mislim da je rec “plan” pogresna ovde.
Tacnije je CILJ. Zajednicki ciljevi,…
U zajednickom zivotu moramo imati nekakav zajednicki plan/cilj/stremljenje..
(makar to bio kredit za stan)
Ja npr. ne umem da zamislim takav zivot gde sve prepustam slucaju.
Nismo deca![]()
ja sam lood.,.zaista je imam ali je i za moj standard prejakaKakvu sam ja ideju malopre dobila za temuali bojim se da ne
![]()
pa pazi..zavisi gde i staali ne baš svaki put.
Standardi su tu da se probijajuja sam lood.,.zaista je imam ali je i za moj standard prejaka![]()
Šta podrazumevaš pod planom?
Zašto planovi moraju da postoje da bi veza bila uspešna? Zar ne može samo tako lagano i opušteno da se samo "plovi" kroz vezu?
Meni sada kada bi neko zacrtao dugoročne planove mislim da bih "kiss kiss" bez "bang bang" adio amore... nešto me steže oko vrata ja bih dalje sama.
Kada smo kod planova, mislim da oni često i guše vezu. Kao sada imamo plan i samo smo na to usredsređeni i nema šanse da skrenemo s puta. Hm, ipak ne. Ode bre vreme u tom "moramo da", "trebalo bi da", "red je da"...
Eto vidiš! Najbolji plan je često ga zanemariti!pa pazi..zavisi gde i sta
nekad bukvalno samo sednem u auto pa sta bude
a nekad imam i na desetine stampanog materijala o stvarima koje treba da vidim
tako sam za istanbul napravio sjajan plan gde i sta kog dana videti i onda upoznah jednu turkinjicu i jbg.. nisam video pola planiranih stvari![]()
Млади стеNismo deca![]()
'ticurineМлади сте![]()
Uživanje možeš da želiš, da stremiš ka njemu ali ne možeš da ga planiraš. Ono je spontano.I to je plan, da se zajedno uživa. Da se koliko smo u mogućnosti viđamo, uživamo i da u principu taj odnos nema granicu osim koja spontano dođe
Naprotiv, ukoliko na početku znaš da nema budućnost onda ne može biti ozbiljna.
primer: u vezi je sa nekim ko želi da se oženi i ima decu. Ona to ne može da ostvari. Mogu da se vole ali trajaće dok se ne pojavi osoba koja će pokazivati znake da sa njom može ozbiljno. Znači da veza nije nikako mogla biti ozbiljna. Iako je mogla da ima razne lepe elemente.
Ista stvar je sa ljubavnicima raznih vrsta, mogu da se puno vole, ali ne može se reći da je sama veza ozbiljna.
Prosto, u pitanju je karakter veze, sam pojam to kaže.
Ali i takvi planovi mogu da guše jer mogu biti i obaveza.Ja nisam mislila na takve planove koji nešto guše, nego koje ljudi prave jer žele biti zajedno.
Ali i takvi planovi mogu da guše jer mogu biti i obaveza.
Da između ostalog, ali ne bilo kakvo trajanje.Kad se uspesno realizuju zajednicki planovi na duge staze.
Po meni ozbiljnu vezu cini trajanje.
Planove prave i 15-ogodisnjaci![]()
Krajnje je vreme da se uozbiljiš... 50+
ovo je ljis forum a vidim da si protumacilaKrajnje je vreme da se uozbiljiš... 50+
Ne, ja sam izbosne, sporo kontam.ovo je ljis forum a vidim da si protumacila![]()
bosanka?Ne, ja sam izbosne, sporo kontam.