Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.188
U Srbiji te stavke nije bilo?Tito ko i čerčil posle rata zabava za široke narodne mase. Obrati pažnju na hr dokumenta gde od 60tih imaš nacionalnu pripadnost kao bitnu stavku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Srbiji te stavke nije bilo?Tito ko i čerčil posle rata zabava za široke narodne mase. Obrati pažnju na hr dokumenta gde od 60tih imaš nacionalnu pripadnost kao bitnu stavku.
Slabo a gde je bilo srbi bili jugosloveni dok hrvati svi ko jedan hrvati. Recimo indeks studentski u srbiji nije imao rubriku dok hrvatski jeste. Na osnovu toga su raslojavali ljude 90tih i kasnije.U Srbiji te stavke nije bilo?
Znači u Hrvatskoj su bili radikali,prije radikala u Srbiji?Slabo a gde je bilo srbi bili jugosloveni dok hrvati svi ko jedan hrvati. Recimo indeks studentski u srbiji nije imao rubriku dok hrvatski jeste. Na osnovu toga su raslojavali ljude 90tih i kasnije.
Али Исус је био Србин и проповедао на српском, а свети Јован је из Херцеговине, крстио људе по Дрини.Slavljenje slave, zapis, razna naša narodna verovanja pa i sujeverija potiču iz staroslovenskih vremena ali kome to objasniti? Ljudima koji nemaju tradiciju i koji znaju samo da žvale kao i vodja iz Čipuljića. Hrišćanstvo smo primili od Grka iz Vizantije a nismo ga mi Srbi izmislili. Ali šta reći o narodu koji samo Srbuje i misli da je i Elon Maks iz RS.![]()
Više ustaše radikali su njihove korisne budale.Znači u Hrvatskoj su bili radikali,prije radikala u Srbiji?
Ako su u Hrvatskoj oduvijek bili ekstremni ili ustaše kako ti kažeš,šta su drugo Srbi mogli bit 90-ih osim radikalni?Više ustaše radikali su njihove korisne budale.
Kad su srbi na nagovor bugara napustili svoja drevna prebivalista iza karpata i preselili se ovde u tudje krajeveEvo slusam Marica, sakupila se 5 udbasa da pricaju o srpstvu.
Sta vi mislite, kada je izdano srpstvo?
Ja mislim da je izdano kada su srpski udbasi sa Rubinovog vinjaka presli na viski.![]()
Доказ да ту селидбу је где?Kad su srbi na nagovor bugara napustili svoja drevna prebivalista iza karpata i preselili se ovde u tudje krajeve
ostavili tamo svoje gradove, sela, svetilista grobove svojih predaka i ko migranti dosli na balkan
probudili se jedno jutro srbi i resili da pljunu na svoje bogove, pretke i obicaje i da prigle jevrejina iz pustinje koji je crko da bi okaljao nase grehe
mora da se tako desilo
A da napišeš nešto razumljivo?Сима никако да изађе из сопственог лимба
Само се врти у круг као бесан пас који јури свој реп
Kad su srbi na nagovor bugara napustili svoja drevna prebivalista iza karpata i preselili se ovde u tudje krajeve
ostavili tamo svoje gradove, sela, svetilista grobove svojih predaka i ko migranti dosli na balkan
jel se jos uvek uci u skolama?У ту лансирану теорију берлинско-бечке школе не верују више ни Немци.
Само још по неки академик из САНУ....![]()
nisi trebo odustajati od skolovanjaДоказ да ту селидбу је где?
S kojeg si ti duda siš'o, leba ti?Jel Brankec, a to ti izdajes dokumenta o srpstvu i to sve na ekavici, dEte majevicko? Rusite narodnu vlast, kaznicemo vas, Brankec. Narod ce vam suditi, ali ne peta kolona, srbijanci i drugosrbijanci, nego Srbi i to sa Majevice!
Dokolenko je musliman koji je uveren da je duhovit.S kojeg si ti duda siš'o, leba ti?![]()
Prati te crna ruka.S kojeg si ti duda siš'o, leba ti?![]()
Barem nisam izdajnik roda kao ti pardon tvoj alterego kapetanmark. Ti da si covjek jos bi 95-te, kada si ozrenski narod ostavio na milost i nemilost, donio neke odluke koje bi svijet ucinile ljepsim mjestom.Dokolenko je musliman koji je uveren da je duhovit.
Mi pitamo, a ti ces biti pitan! Polako, sve ti biljezimo.S kojeg si ti duda siš'o, leba ti?![]()
Nisam mogao biti na više mesta istovremeno.Barem nisam izdajnik roda kao ti pardon tvoj alterego kapetanmark. Ti da si covjek jos bi 95-te, kada si ozrenski narod ostavio na milost i nemilost, donio neke odluke koje bi svijet ucinile ljepsim mjestom.
Upravo si se pokazao kao izdajnik novopazarskih muslimana zato što su oni saveznici Srbima protiv Vučića.Barem nisam izdajnik roda kao ti pardon tvoj alterego kapetanmark. Ti da si covjek jos bi 95-te, kada si ozrenski narod ostavio na milost i nemilost, donio neke odluke koje bi svijet ucinile ljepsim mjestom.
I njima cemo suditi. Nisi siguran ni u Cikagu! Sve cemo vas ispitati.Upravo si se pokazao kao izdajnik novopazarskih muslimana zato što su oni saveznici Srbima protiv Vučića.![]()
Кад ћеш ти почети?nisi trebo odustajati od skolovanja
Kad god se viju zastave i stavlja sajkaca na glavu pred kamere, znaj da srpstvo gubi taj danEvo slusam Marica, sakupila se 5 udbasa da pricaju o srpstvu.
Ja mislim da je izdano kada su srpski udbasi sa Rubinovog vinjaka presli na viski.![]()
Od kad je nastala SHS preko Juge.Evo slusam Marica, sakupila se 5 udbasa da pricaju o srpstvu.