Kada je izdano srpstvo?

Slavljenje slave, zapis, razna naša narodna verovanja pa i sujeverija potiču iz staroslovenskih vremena ali kome to objasniti? Ljudima koji nemaju tradiciju i koji znaju samo da žvale kao i vodja iz Čipuljića. Hrišćanstvo smo primili od Grka iz Vizantije a nismo ga mi Srbi izmislili. Ali šta reći o narodu koji samo Srbuje i misli da je i Elon Maks iz RS.🤣
Али Исус је био Србин и проповедао на српском, а свети Јован је из Херцеговине, крстио људе по Дрини.

Evo slusam Marica, sakupila se 5 udbasa da pricaju o srpstvu.

Sta vi mislite, kada je izdano srpstvo? :think:

Ja mislim da je izdano kada su srpski udbasi sa Rubinovog vinjaka presli na viski. :think:
Kad su srbi na nagovor bugara napustili svoja drevna prebivalista iza karpata i preselili se ovde u tudje krajeve
ostavili tamo svoje gradove, sela, svetilista grobove svojih predaka i ko migranti dosli na balkan

probudili se jedno jutro srbi i resili da pljunu na svoje bogove, pretke i obicaje i da prigle jevrejina iz pustinje koji je crko da bi okaljao nase grehe

mora da se tako desilo

Како да не.

:namcor:...него, ај ти напиши и разради тезу , пријави рад на антропологији и да ти га оборимо у наслову...

Kad su srbi na nagovor bugara napustili svoja drevna prebivalista iza karpata i preselili se ovde u tudje krajeve
ostavili tamo svoje gradove, sela, svetilista grobove svojih predaka i ko migranti dosli na balkan

У ту лансирану теорију берлинско-бечке школе не верују више ни Немци.

Само још по неки академик из САНУ....:kafa:

Back