Kada da mu dam <3

e ne znam sta da ti kazem..meni se uvek namestalo da smo imali neke prepreke, raznih vrsta, pa smo se uvek prvo gledali i gledali i onda kada bi dosli do tog zvanicno prvog sastanka onda bi najkasnije na drugom se dali jedno drugom.

evo primer ja otisla na operaciju i onda je ta operacija bila prepreka jer sma ja ipak malo trebala da se rehabilitujem.

- - - - - - - - - -

ni ja sad ne bih bas znala na kom sastanku da dam, bas zato sto kod mene to nikada nista nije bilo zvanicno na samom pocetku.

- - - - - - - - - -

cuj da dam...da mu uzmem bre, da mu uzmem :lol:

pa jel isko?*
ja mislim da najbolje sutra da mu daš

kurcika sutra je nedelja odmara se :aha:

- - - - - - - - - -

e ne znam sta da ti kazem..meni se uvek namestalo da smo imali neke prepreke, raznih vrsta, pa smo se uvek prvo gledali i gledali i onda kada bi dosli do tog zvanicno prvog sastanka onda bi najkasnije na drugom se dali jedno drugom.

evo primer ja otisla na operaciju i onda je ta operacija bila prepreka jer sma ja ipak malo trebala da se rehabilitujem.

- - - - - - - - - -

ni ja sad ne bih bas znala na kom sastanku da dam, bas zato sto kod mene to nikada nista nije bilo zvanicno na samom pocetku.

- - - - - - - - - -

cuj da dam...da mu uzmem bre, da mu uzmem :lol:

ovako kako sam ja napisala zvuci finije, manje alavo :lol:

- - - - - - - - - -

Ja ti kupim air refreshener sa mirisom po izboru...ostali neka skupe ostatak.

Nego dade li ti čoveku već ili još sakupljaš mudrost po forumu?

skupljam mudrost
kad skupim dacu :aha:

Ima :heart:
Je se zezao ;)odrasla si po starom sistemu vaspitanja..ali ce retko ko razumeti..
Danas se prvo kresnu pa se dogovore o nastavku veze.
Iskreno Lijce .Kazi mu da zelis da sledis svoje srce,Da zelis da osetis trenutak kad je sve poklopljeno,i da je jos uvek je rano.:)

kada izadjem sa deckom, dopadne mi se i hocu da ostavim dobar utisak
koliko da se foliram i ne dam mu, a da ga ne smorim i ne odjbe me?

molim ozbiljne odgovore jer je ovo ozbiljna tema:heart:

Očigledno da ti treba jedna dobra *******

Ti bi mu sada odma "dala", pošto ti to treba, ali se plašiš njegovog reagovanja na taj čin.

Po mome ti si htela zapravo da pitaš: "Kako da reagujem, ako "dam" prvome koji mi se sviđa, a da to ima kasnije negativne posledice na mene u društvu?"

Ako si pravo žensko, snači ćeš se, jer to vam je pozitivna vrlina.

Očigledno da ti treba jedna dobra *******

Ti bi mu sada odma "dala", pošto ti to treba, ali se plašiš njegovog reagovanja na taj čin.

Po mome ti si htela zapravo da pitaš: "Kako da reagujem, ako "dam" prvome koji mi se sviđa, a da to ima kasnije negativne posledice na mene u društvu?"

Ako si pravo žensko, snači ćeš se, jer to vam je pozitivna vrlina.

ocigledno se zajebavam :)

Daj mu (kako ti to kažeš) kad srce, um i pica kažu - DA.
Ne mora ni srce nužno reći da, ali UM i pica - DA..

Eto!

- - - - - - - - - -

Mogla sam napisati --> VAGINA ili TIJELO, ali pica mi je slađe.:zcepanje:

Back