Kad vas odbije

• Začetnik teme Začetnik teme Lule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kako se ponašate kad vas žena odbije

• Samopouzdanje vam se sroza i izdeprimirate se

glasova: 4 30,8%
  • Samopouzdanje vam se sroza i hejtujete žene

glasova: 3 23,1%
  • Ego lečite tako što lažete - Šalio sam se, nisam mislio ozbiljno

• Ego lečite tako što projektujete (lažete sebe), a posle i otvoreno i druge da je ona vas muvala

• Vrebate priliku da je sretnete negde u javnosti da je oblatite i uvredite

glasova: 2 15,4%
  • Udružite se sa još nekim da je zajednički javno oblatite i izmislite laži

• Ne želite da je sretnete više

• Psihički ste zreli i u stanju da imate normalnu komunikaciju ako se sretnete

glasova: 5 38,5%
  • Analitički ste, introspektivni, samopouzdanje vam je do neba i nije vam problem da opet pokušate

glasova: 6 46,2%

• Ukupno glasova
    13
Verovatno više. Isto kao što siromašan muškarac, da bi uzdigao sebe, glumi mafiju, laže i kurči se, debela žena želi da predstavi sebe kao boginju seksa. I onda je mnogo više muškaraca koji padaju na priču debele žene nego žena koje padaju na laži siromašnih muškaraca.
i mnogi muškarci idu linijom manjeg otpora jer misle da kod debele zene imaju vece sanse.

No, ovde govorimo o pravilu, to o čemu ti pričas uglavnom nije pravilo. U načelu, svako može da uspe kod svakog, ali to se retko kad dešava.
Океј ајде да пређем на твој ниво. Миша Васић има жену лепотицу. Теша Тешановић исто.
Јел почињеш сад да схваташ о чему причам?

ali što ih manje poseduješ to su ti manje šanse, a ima mnogo ljudi koji su totalni škart.
"Људи су тотални шкарт". Чудно. Ја овако своје дете никад не бих васпитао.
Јер кад кажеш да је већина шкарт ти заправо подсвесно мислиш да си ти шкарт.

To mu i dalje nije tolika mana sve dok mu na račun mesečno leže tipa 5,6 hiljada evra. Ili više. A i te predrasude o njihovom fizičkom izgledu su čiste zablude.
Ја тачно имам форе кад хоћу да импресионирам неку. Мало неке приче и филозофије, психологије и недодирљива ледена краљица која се разочарала у море кретена се у моменту заинтересује и постајем јој коњ на белом принцу.

То 5-6 хиљада евра, имовина, игра улогу, али ни близу није битно колико се мисли. Чак уме да буде и минус код иоле паметнијих.

Океј ајде да пређем на твој ниво. Миша Васић има жену лепотицу. Теша Тешановић исто.
Јел почињеш сад да схваташ о чему причам?
O izuzecima, Teša Tešanović je popularan, Vacić je deo vlasti i takođe javna ličnost. Postoji kategorija žena kojima takve kreature mogu biti privlačne. Međutim, postoji mali milijun Teša i Miša koji nisu bili te sreće.

Imam i ja o tebi svašta da kažem, veruj mi, ali se ipak suzdržavam, u duhu dobrih običaja, zato se drži teme.
Политичку арену остави за политику. Овде више причамо о погледу на животне ствари. Мени је то што пишеш накарадно.
Оно не знам ко си, али ми је стварно чудно. И Кристофер ми је мало чудан, али ти идеш у накарадност. Не разумем само зашто.
То што ти пишеш по мом мишљењу може само неке ко је потпуно пропао у свему. Онај инвалид алкохоличар што проси.
Тај ниво особе.

O izuzecima, Teša Tešanović je popularan, Vacić je deo vlasti i takođe javna ličnost. Postoji kategorija žena kojima takve kreature mogu biti privlačne. Međutim, postoji mali milijun Teša i Miša koji nisu bili te sreće.
Ја ти кажем ниси видео не знаш. Има 100 пута глупљих од њих који су само мало лепши и имају супер женске.
А ти ми причаш да нико не може да нађе девојку. Сељак из Доњег Бријања нема 2-3 зуба дође у град и смува неку. Радници на грађевини, молери, водоинсталатери, електричари који поправљају шпорете, само мало лепши и 100 пута екстремнији од мене са руским нуклеаркама шетају лепотице.

Ја тачно имам форе кад хоћу да импресионирам неку. Мало неке приче и филозофије, психологије и недодирљива ледена краљица која се разочарала у море кретена се у моменту заинтересује и постајем јој коњ на белом принцу.

То 5-6 хиљада евра, имовина, игра улогу, али ни близу није битно колико се мисли. Чак уме да буде и минус код иоле паметнијих.

Ma dobro, nije da ti ne verujem. Ali su mi te priče prilično šuplje. Žene su mnogo više proračunate nego muškarci, kod tih stvari. Ona tačno zna šta ti nudiš, ne moraš čak ni mnogo da se trudiš da joj dočaravaš i samo je pitanje da li je to ono što ona hoće i šta joj treba, u tom trenutku.
Poprilično mnoge imaju puno kandidata koji čekaju u redu.

"Људи су тотални шкарт". Чудно. Ја овако своје дете никад не бих васпитао.
Јер кад кажеш да је већина шкарт ти заправо подсвесно мислиш да си ти шкарт.
Opet se baviš time šta ja podsvesno mislim. Nisu ljudi, nego solidna porcija ljudi, i nije većina nego veliki broj.

Политичку арену остави за политику. Овде више причамо о погледу на животне ствари. Мени је то што пишеш накарадно.
Оно не знам ко си, али ми је стварно чудно. И Кристофер ми је мало чудан, али ти идеш у накарадност. Не разумем само зашто.
То што ти пишеш по мом мишљењу може само неке ко је потпуно пропао у свему. Онај инвалид алкохоличар што проси.
Тај ниво особе.
Nisi ni blizu, međutim, to je sasvim nebitno, ne napada se ličnost nego argument. Vi Rusi to nikad nećete shvatiti.

Upravo tako. Imaš onog Glišića ministra, vidiš kakva mu je žena. Što? Što je lep, duhovit ili ima priču? On od 3 stvari koje žene žele kod muškarca (pare, izgled i uticaj) on ima 2. Ali te 2 su na maks.

Ma dobro, nije da ti ne verujem. Ali su mi te priče prilično šuplje. Žene su mnogo više proračunate nego muškarci, kod tih stvari. Ona tačno zna šta ti nudiš, ne moraš čak ni mnogo da se trudiš da joj dočaravaš i samo je pitanje da li je to ono što ona hoće i šta joj treba, u tom trenutku.
Poprilično mnoge imaju puno kandidata koji čekaju u redu.
Можда за секс. Мени је чак чудно како само са мало бољим образовањем информисаношћу и интелигенцијом, духовитошћу ја успевам код већине лепших девојака.
Имам утисак да ко чита по 1 књигу на 2 месеца било какву о било чему да је већ за 5 класа бољи од осталих мушкараца.

Nisi ni blizu, međutim, to je sasvim nebitno, ne napada se ličnost nego argument. Vi Rusi to nikad nećete shvatiti.
Твоји аргументи су толико накарадни да цуре на личност. Ма шта цуре, поплавили су.
Али добро какогод. Битно је да Русија данас против нацизма.

Можда за секс. Мени је чак чудно како само са мало бољим образовањем информисаношћу и интелигенцијом, духовитошћу ја успевам код већине лепших девојака.
Имам утисак да ко чита по 1 књигу на 2 месеца било какву о било чему да је већ за 5 класа бољи од осталих мушкараца.

Sve zavisi na kakvu i u kom momentu naletiš. Žene vrlo retko traže nekog samo za seks. Plus, što i tada nije nikako daj šta daš, ni tada neće ići ispod tih nekih svojih očekivanja.

Što se te neke nadčitanosti i čitanja knjiga, ja se potpuno slažem da svako treba time da se bavi jer je čitanje knjiga verovatno najbolji mogući način da čovek obogati svoj duh. Ali iz drugih razloga, kod žena to to nikako neće pomoći.

Ја ти кажем ниси видео не знаш. Има 100 пута глупљих од њих који су само мало лепши и имају супер женске.
А ти ми причаш да нико не може да нађе девојку. Сељак из Доњег Бријања нема 2-3 зуба дође у град и смува неку. Радници на грађевини, молери, водоинсталатери, електричари који поправљају шпорете, само мало лепши и 100 пута екстремнији од мене са руским нуклеаркама шетају лепотице.
Da se ne bismo ovde mačevali anegdotalnim slučajevima, imaš seriju predavanja o tome, Paul Bloom recimo dosta dobro razrađuje tezu.

Твоји аргументи су толико накарадни да цуре на личност. Ма шта цуре, поплавили су.
Али добро какогод. Битно је да Русија данас против нацизма.
A i ja sam debil kad ulazim u debatu sa kreaturom koja smatra da se Rusija bori protiv nacizma.

A i ja sam debil kad ulazim u debatu sa kreaturom koja smatra da se Rusija bori protiv nacizma.
Али ти си већ изгубио дебату са мном и сваку унапред. Ево ја сам у твом свету дебил и не би требао да имам ниједну никад.
Али ја имам слике са лепотицама из Србије међу којима је једна која је потписала уговор са модном кућом у Паризу.
Тако да довољно је да покажем слике што наравно нећу. Моју приватност нећу да одајем. Али то је истина.

Sve zavisi na kakvu i u kom momentu naletiš. Žene vrlo retko traže nekog samo za seks. Plus, što i tada nije nikako daj šta daš, ni tada neće ići ispod tih nekih svojih očekivanja.

Što se te neke nadčitanosti i čitanja knjiga, ja se potpuno slažem da svako treba time da se bavi jer je čitanje knjiga verovatno najbolji mogući način da čovek obogati svoj duh. Ali iz drugih razloga, kod žena to to nikako neće pomoći.
Женама куца биолошки сат. Ако не нађу неког озбиљног до 25-27 оне мисле да су већ у проблему. И реално је тако.
Жена од 31 је очајна да нађе неког нормалног ако је имала пар пропалих веза до сада.
Ако има дете она је у тешком каналу.
Ове од 33-35 уједају.
Оне од 35+ ти саме ускачу у ДМ на инстаграму као мени јадном.

Али ти си већ изгубио дебату са мном и сваку унапред. Ево ја сам у твом свету дебил и не би требао да имам ниједну никад.
Али ја имам слике са лепотицама из Србије међу којима је једна која је потписала уговор са модном кућом у Паризу.
Тако да довољно је да покажем слике што наравно нећу. Моју приватност нећу да одајем. Али то је истина.
'Trust me bro'. Čak i da se nekad desio frontalni, živi susret tebe i vagine (u šta sumnjam), to i dalje ne negira moju tezu. Činjenicu da užasno poražavajuć procenat muškaraca danas neće preneti svoj gen na narendu generaciju neće negirati imaginarni slučaj lepotice iz Pariza.

'Trust me bro'. Čak i da se nekad desio frontalni, živi susret tebe i vagine (u šta sumnjam), to i dalje ne negira moju tezu. Činjenicu da užasno poražavajuć procenat muškaraca danas neće preneti svoj gen na narendu generaciju neće negirati imaginarni slučaj lepotice iz Pariza.
Е кад би знао како сам је лако смуво. Била само са плитким кретенима.
Једна филозофска реченица коју сам изговорио у њеном присуству упућена мом другу и била је купљена.

Profa na Jejlu, ali vama rusjacima ta referenca ne znači mnogo.
Па јел имаш овде на форуму типове који су оно обични крелци, али су успевали да смувају ко зна колико форумашица, смем да се кладим?
Мушкарци који мувају сваку су свуда, а ако си нон-стоп на једном затвореном месту ко овај форум жене ће развити привлачност према њима и неће одолети.
То је јасно ко дан. Нов сам овде, али смем да се кладим да је ово велики јебарник где свако кара сваког ко у малом селу.
Али ти неким чудом ниси међу њима иако ниси глуп. Требао би да добро пролазиш само по ових пар постова би требао да имаш већ 3-4 форумашице на лагеру.
Оно можда су само средовечне жене овде. Не разумем. Уопште те не разумем.
Ниси глуп. Елоквентан си, значи негде би сигурно прошао. Чудно. Нисам те провалио још увек.

Back