Kad vidite da policija nekog juri, za koga navijate?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.260
Kad vidite da policija nekog juri, za koga navijate?

1755801179838.png

Za bjegunca, naravno!
Jedno ljeto sam gledala kako se migrant zakačio ispod kamiona i jadan pao, ali kamion je već stao. Podigne se i u bijeg. Za njim dvojica stokilaša policajaca u potjeru. On kao ptičica preskoči metalnu ogradu, a njih dvojica stadoše i pođoše da pipaju ogradu!? Šta su htjeli time vrag će ga znati? Možda su tog ljeta imali lektiru Alibaba i 40 razbojnika pa pomislili da je dovoljno da stanu ispred i viču: Sezame otvori se.
Srećom migrant je uspješno zbrisao.

Danas sam na putu za maxi videla da se iza žbunja dvojica tuku, tj da jedan viče i mlati . Pa sam potrčala da vidim o čemu se radi i vidim pandur oborio jednog na zemlju, šamara ga, udara ga i govori ti ćeš meni da bežiš mamicu ti... Baš ga je lešio od batina.

Imajući iskustva da otvaram uveče kapiju demonstrantima kad beže, pomislih prvo da je to neki moj saputnik i počela sam da vičem šta mu to radite.. ali sam odmah pomuslila ko zna o čemu se radi. Stojim par minuta, pandur telefonira, ovaj na podu sa lisicama i kaže patrola hitno, pobego mi od suda jurio sam ga dovde. A da, tu je odmah blizu Sud. Pogledam dečka... Paaaaa deluje kao neki krimos ali ko zna. Tako da ga je Ovaj vodio na sud iz pritvora i pobego mu.

Mislim... Žasu sve u svemu, kad ne znaš ni za koga da navijaš kad to vidiš

Danas sam na putu za maxi videla da se iza žbunja dvojica tuku, tj da jedan viče i mlati . Pa sam potrčala da vidim o čemu se radi i vidim pandur oborio jednog na zemlju, šamara ga, udara ga i govori ti ćeš meni da bežiš mamicu ti... Baš ga je lešio od batina.

Imajući iskustva da otvaram uveče kapiju demonstrantima kad beže, pomislih prvo da je to neki moj saputnik i počela sam da vičem šta mu to radite.. ali sam odmah pomuslila ko zna o čemu se radi. Stojim par minuta, pandur telefonira, ovaj na podu sa lisicama i kaže patrola hitno, pobego mi od suda jurio sam ga dovde. A da, tu je odmah blizu Sud. Pogledam dečka... Paaaaa deluje kao neki krimos ali ko zna. Tako da ga je Ovaj vodio na sud iz pritvora i pobego mu.

Mislim... Žasu sve u svemu, kad ne znaš ni za koga da navijaš kad to vidiš
Znas, ako znas kako da gledas, ali ni to nije bas zgodno...
?Kad dvojicaprave sacekusu , a meta je sa nekim, tu gledas kako dobijaju obojica, ali vidis cilj operacije...jednog tuku drugog drze u pasivi...
Medjutim, nije sve lagano , jer razlog zbog koga tuku tog jednog moze biti laz neke devojke,pa nije zgodno ,jedino vidis nacin na koji tuku , da li samo citaju bukvicu , to se vidi jer gledaju da ga ostave da stoji , ili da se pridize, ne gaze ga i ne sutiraju , i to otprilike ide na 10 udaraca ili 5 min i to je to , ali moze da bude posledica usled nepaznje..

To moze biti i pored autobus stanice, ali ima krajeva gde su sacekuse posebno krvave...tu je nezgodno i za gledati...a ne tangira ih to sto prolazis, nece te ni pogledati...

Back