- Poruka
- 93.260
Kad vidite da policija nekog juri, za koga navijate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U realu u Srbiji?U filmovima skoro uvek za lošeg momka, a u realu?
U americi navijam za Cripse i ostale, u Rusiji i Srbiji za muriju.
Pomilovace ih nenadlezniЕво, ухапшени су вам и браћа Хофман.
Ускоро неће остати ни један Ћаци на слободи.
Таб и ти би морали да обезбедите себи нове четкице за зубе.
Kad vidite da policija nekog juri, za koga navijate?
Zašto? Država i policija su mu to omogućili da radi.Uvek za policiju, to sto su ljudi glupi , nije krivica policije...
U Srbiji uvek protiv zlikovackih pandura.Zavisi u kojoj drzavi.
Zašto bih navijao ako ne znam pozadinu priče?Kad vidite da policija nekog juri, za koga navijate?
Znas, ako znas kako da gledas, ali ni to nije bas zgodno...Danas sam na putu za maxi videla da se iza žbunja dvojica tuku, tj da jedan viče i mlati . Pa sam potrčala da vidim o čemu se radi i vidim pandur oborio jednog na zemlju, šamara ga, udara ga i govori ti ćeš meni da bežiš mamicu ti... Baš ga je lešio od batina.
Imajući iskustva da otvaram uveče kapiju demonstrantima kad beže, pomislih prvo da je to neki moj saputnik i počela sam da vičem šta mu to radite.. ali sam odmah pomuslila ko zna o čemu se radi. Stojim par minuta, pandur telefonira, ovaj na podu sa lisicama i kaže patrola hitno, pobego mi od suda jurio sam ga dovde. A da, tu je odmah blizu Sud. Pogledam dečka... Paaaaa deluje kao neki krimos ali ko zna. Tako da ga je Ovaj vodio na sud iz pritvora i pobego mu.
Mislim... Žasu sve u svemu, kad ne znaš ni za koga da navijaš kad to vidiš