Kad vas odbije

Kako se ponašate kad vas žena odbije

• Samopouzdanje vam se sroza i izdeprimirate se

glasova: 4 44,4%
  • Samopouzdanje vam se sroza i hejtujete žene

glasova: 3 33,3%
  • Ego lečite tako što lažete - Šalio sam se, nisam mislio ozbiljno

glasova: 4 44,4%
  • Ego lečite tako što projektujete (lažete sebe), a posle i otvoreno i druge da je ona vas muvala

• Vrebate priliku da je sretnete negde u javnosti da je oblatite i uvredite

glasova: 2 22,2%
  • Udružite se sa još nekim da je zajednički javno oblatite i izmislite laži

• Ne želite da je sretnete više

• Psihički ste zreli i u stanju da imate normalnu komunikaciju ako se sretnete

• Analitički ste, introspektivni, samopouzdanje vam je do neba i nije vam problem da opet pokušate

• Ukupno glasova
    9

Lule

Veoma poznat
Poruka
12.363
Uđete u priču sa nekom ženom uz ideju da je muvate, stvarno ili virtuelno (uz mogućnost da se ostvari), ali ona vas odbije.

To odbijanje npr. uopšte nije grubo jer je i komunikacija bila ok, ali je ipak očigledno.

Da li to podnosite kao normalan, zreo čovek ili vaš ego ima potrebu da se na neki način osveti?

Uđete u priču sa nekom ženom uz ideju da je muvate, stvarno ili virtuelno (uz mogućnost da se ostvari), ali ona vas odbije.

To odbijanje npr. uopšte nije grubo jer je i komunikacija bila ok, ali je ipak očigledno.

Da li to podnosite kao normalan, zreo čovek ili vaš ego ima potrebu da se na neki način osveti?
Zasto bi iko imao obavezu da mu se ja svidim? :think:

Ne bude mi drago, ali prebubam prilično brzo, zato bi trebalo da dobiješ što više ispala u mladosti (pogotovo ako si mušk), kako bi mogao da se navikneš na to kao na nešto normalno.

Čak ni kao mlađan i nestabilan nisam imao potrebu da se svetim, uvek sam bio bliži sečenju svojih vena nego tuđih.

Što se kaže - rođen pod libelom.

Ma kome je drago

Mada može da se gleda kao na autoironiju, zezanje, uopšte ne mora da bude neka ispaletina.

A i sve manje si (valjda) dalabu da je idiotskim pristupom zaslužiš (mislim ne ti kao ti). Zaslužiš ispaletinu. Ili ignor

I valjda gledaš s kim ulaziš u priču

Što se kaže - rođen pod libelom.

Ma kome je drago

Mada može da se gleda kao na autoironiju, zezanje, uopšte ne mora da bude neka ispaletina.

A i sve manje si (valjda) dalabu da je idiotskim pristupom zaslužiš (mislim ne ti kao ti). Zaslužiš ispaletinu. Ili ignor

I valjda gledaš s kim ulaziš u priču
Naravno, ovo poslednje sam hteo da napomenem, retko kad uopšte ulazim u tu vrstu konverzacije ako procenim da nismo na sličnim talasnim dužinama. Što znači, oko jedan flert godišnje je sasvim ok.

Pošto sam Gentleman Jack, da odgovorim i ja: aprijatno je i utiče na ego, pogotovo kod ljudi kao ja koji imaju problem sa samopoštovanjem, ali porasteš, osamostališ se, pa se navikneš na taj kao i na mnoge druge fejlove.

Ne muvam

Dobro, muvate se. Ima onaj deo, uđeš u priču s tom idejom potencijalno (ili podsvesno) na umu. Ne možeš uvek sto posto da znaš da se i ti njoj sviđaš i da će ona da odradi posao muvanja.
Mogu. Tako sto ne muvam nego samo komuniciram.pa ako ona krene super ako ne jbg drugom zgodom

Pošto sam Gentleman Jack, da odgovorim i ja: aprijatno je i utiče na ego, pogotovo kod ljudi kao ja koji imaju problem sa samopoštovanjem, ali porasteš, osamostališ se, pa se navikneš na taj kao i na mnoge druge fejlove.
Ovo je pitanje i za žene ali retko koja reaguje agresivno i uopšte, one ređe prilaze, pa sam pitanje namenila prenstveno muškarcima.

Mada u tvom slučaju ovo drugo ne važi, još i imaš manji izbor i veću šansu da se zezneš u proceni. U svakom slučaju nije ti lako.

Mada u tvom slučaju ovo drugo ne važi, još i imaš manji izbor i veću šansu da se zezneš u proceni. U svakom slučaju nije ti lako.
Većini žena imponuje interesovanje druge žene, te je flert na obostranu korist - i meni i njima pumpa ego. Ovo naravno pod uslovom da nijedna strana ne želi ništa više, ali to nije tema, jelte.

Back