Kad su muškarci najviše svinje?

Mene interesuje šta je po vama najteže oprostiti muškarcima?
Ne uopšteno , nego baš od strane vas lično.....šta vas najviše natera da kažete ili pomislite , baš je svinja.......
Kad misli da je popio svu pamet ovog sveta i kada razgovara sa mnom kao da sam mu ćerka, ne drugarica ili potencijalna devojka. I kad tako razgovara sa dobrim delom ostalog sveta, a potajno se divi nekom idiotu. Dobro, ovo drugo i prvo ne idu obavezno zajedno.

:rotf:
Pa to je naj jace musko sredstvo u borbi sa razuzdanim zenama ;)
Mozda on samo nece tada da se isvadja... dok malo ne splasnes iz ezotericnog u stvarnost?

pa o tome i pricham, nece da se svadja kad ja hocu hehe...:lol:

Najsmesnije mi je to sto je "necu-sad-da-se-svadjam" i MOJE (meni) najsladje sredstvo u "natezanju" oko necega.
Sta da radim kad uvek pali kod (skoro-pa-svih) zena.;)

Najsmesnije mi je to sto je "necu-sad-da-se-svadjam" i MOJE (meni) najsladje sredstvo u "natezanju" oko necega.
Sta da radim kad uvek pali kod (skoro-pa-svih) zena.;)

tachno, pali do "momenta"... a momenat se javlja posle nekoliko propalih pokushaja... onda nastaje ono... vazi, necesh, pa dobro necu ni ja vishe... zashto bih? makar kod mene je tako... i tu lagano sve nestaje, sasvim bezbolno, gotovo neosetno, samo shvatish da vishe nishta ne moze da te pomeri...:-|

tachno, pali do "momenta"... a momenat se javlja posle nekoliko propalih pokushaja...

pa nisam ni mislio da je sredstvo za potpuno odsustvo diskusije i rasprave. Veћma da odloжi momentat kada nije moguћe rasuђivati svesno, za sledeћi pogodan momenat.
Ili, jednostavno jerbo ne mogu da se posvaђam tada poшto me npr obaveze spreчavaju da posle жuчne rasprave "strastno navalim" na moju devojчicu i rasteretim situaciju dodatno. ;)

pa nisam ni mislio da je sredstvo za potpuno odsustvo diskusije i rasprave. Veћma da odloжi momentat kada nije moguћe rasuђivati svesno, za sledeћi pogodan momenat.
Ili, jednostavno jerbo ne mogu da se posvaђam tada poшto me npr obaveze spreчavaju da posle жuчne rasprave "strastno navalim" na moju devojчicu i rasteretim situaciju dodatno. ;)

a jel ti mislish da necu znati shta mi pishesh latinicom pa ubacujesh i cirilicu il pokushavash da me zbunish samo il to mozda trazish frku iz koje cesh pokushati ladno da se izvuchesh...:evil:

Ja vec pomenuo negde da je to zato sto je jednom bila greska pa mi se ucinilo da tako privucem veci paznju na moje reci. Ocigledno da sam u pravu.
Inace, pisem engleskim alfabetom osim ako ne mislim da (neke) moje reci nisu lako tumacive ako su bez: шђжћчљњџ

A sto s' ti palis ko papirni zmaj? :lol:

......kad se zene "malo odmaknu"...U muskom drustvu.......Verovatno kad ogovaraju,a ovamo se prave da to ne bi nikad...Kada su pijani...i govore "bljuzgotine"...; i primerci koji spadaju pod "kreteni"......E,oni su uvek...s pedigreom za svinjokolj...:wink: "imade" vas raznih...Gospodin ne bi trebalo da ikad bude "svinja"; sto ne znaci da nema mane...

Da ne bi mislili da je provokacija, da prvi odgovorim.....

Bez obzira da li su prevaranti , mangupi , ili su osetljivi , bez zlih namera.....

Muškarci često "spaljuju mostove" dok je vatra još uvek živa....
Preciznije, neki zbog straha , a neki zbog stida i besa što imaju unutrašnji sukob emocija znaju da budu drski , lažno predstave svoje osećaje, prave se hladni , ljuti, ravnodušni, glumeći slabo i nikako.....

Žene to urade ili su bar radile tek kad reše da korpiraju , stave pečat, završnicu , potope.....
----------------------------------------
Mene interesuje šta je po vama najteže oprostiti muškarcima?
Ne uopšteno , nego baš od strane vas lično.....šta vas najviše natera da kažete ili pomislite , baš je svinja.......

Канда га ти претера у овој опсервацији.
Написано ми личи на понашање незрелог деришта.:mrgreen:

Елем, не праштам непоштовање.
Не праштам неодговорност.

То су ситуације у којима сам у стању неког да доживим нижим бићем.
( генерално, не само кад су у питању мушкарци)

Laž.
A ni tada ne pomislim da je on svinja.
Samo zaključim da je lažov i završim farsu. :)

:mrgreen: e bas to, sta ces vise zabave nego kad utvrdis da zivi u svetu maste, pa te jos i slaze koji auto vozi....mislim, znaju da me nasmeju takve stvari ali ne kapiram motiv....koji to nastranjakovic mora biti kad ti slaze jos i boju auta a da nepricam za ostatak....:lol:

Back