Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Не ради се о књижицама, ко те уопште пита имаш ли је или не, жуту, плаву, црвену, зелену, него што ти оправдаваш насиље, неваспитаност и бахатост.Nemam partijsku zutu knjizicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не ради се о књижицама, ко те уопште пита имаш ли је или не, жуту, плаву, црвену, зелену, него што ти оправдаваш насиље, неваспитаност и бахатост.Nemam partijsku zutu knjizicu.
To je posledica kradje i kriminala koju sprovodi demokratska lopovska vlast.
Не ради се о књижицама, ко те уопште пита имаш ли је или не, жуту, плаву, црвену, зелену, него што ти оправдаваш насиље, неваспитаност и бахатост.
Ma idi begaj, cim dodju neki drugi svi odmah ima da postanu fini i kulturni?
I šta ti znači ta fiksacija "žuto"... To ti je neki "arhetip zla"?![]()
Ne,to je boja koja je sad in,isto kao nekada crvena. U stvari,sada je to zuto-crvena.
Ту је организација затајила, да су се на време поставиле ограде и да су редари организовали и формирали ред онда не би ни дошло до оваквих немилих сцена.
Vidi ispod vest "Tuberkuloza u Mačvi", i bice ti jasno sve.
Narod treba vitamine, a u tresnjama ih ima. Sta sad je ovde cudno? Po instinktu, narod se samo obezbedjuje, za sebe i nova pokolenja.
znas kad cu vise ustati babama i dedama u gsp? e nikad...!!! vidi samo kako se ovde guraju,mlataraju,vicu...imaju oni snage vise nego telad!
Neki od komentara po forumima...)))

![]()
Kaда сам на овом форуму писао у вези дељења хлеба од стране организације СПОНА средином '90-их где је дошло до сличног непријатног догађаја на истом месту, онда су ме неки убеђивали како сада до тога не би дошло, па како онда они мисле да се баве политиком када не знају ни менталитет људи са којима живе!?
Објашњење је крајње једноставно: И са Вуком Мамнитим и без њега - СТОКА !
То је иста она стока која се гуша испред ТЕМПА за купус од 1 динара:
![]()
Да ни други нису бољи потврђује и скорашњи догађај у пољској када
су отворили Немци први МЕДИЈА МАРКЕТ. Одушевљена пољска стока
је нагрнула и потпуно девастирала у стампеду објекат на дан отварања.
Ista kao i ona '93...To što drugi nisu bolji, ne znači da mi nismo stoka. Jesmo, a pogotovo je poražavajuće da ovi polu-živi penzosi idu da se biju za jeftin TV ili radioaktivan kupus, pa na kraju i za sadnicu od par stotina din. Ne to nije siromaštvo - to je alavost...
Ista kao i ona '93...
Da, ista kao i ona '93. Alavost!
Hleba i igara. Kad nema vise ni hleba dobro su dosle i ove nesrecne tresnje.
Ako nemaš leba - daću ti ja. Samo prekini više da se sažaljevaš i kukaš...
Dosta sam ja tebe slusao i tebi slicne o kukumavcenju,sankcijama i slobi.
Sad kad si deo rezima hteo bi da ubedjujes ljude da je zivot bajka. Samo se seti kako si kukao.
Ja nisam deo režima, već građanin s prosečnom platom u privatnoj firmi. Džaba laprdanje o povezanosti stranaka, imputiranje izmišljenih karakteristika i vređanje sagovornika.
Ti ćeš da mi kažeš da sam deo režima.. A ko si ti? Deo propalog režima koji je kupovao socijalni mir polutkama, a za rad nije znao.
Ovde je tema da je narod stoka, i to je to. Stoka zaslužuje ovakav tor, a bogami i nekog da bije lopatom....
Mislis na dacicevu policiju? Sad ti je taj evropljanin koji se odrekao svog ideoloskog tatice zarad skembeta koje mu raste iz dana u dan.
Dačića bi ja razapeo na Trgu, da se razumemo. Ali da stoku treba lopatom - to stoji. Znaš kako su nekad ispred Dafinine banke čekali po 10 sati ko bubice mirni? Znaš... To je zato što su par njih popili po labrnji, pa se smirili. Da su danas Dačićevi klepili koju vaspitnu, tuki bi se ovi penzosi gurali i gazili ljude...
Kamo srece da su i vama udelili po koju po labrnji jos 9.marta. Sve ove nebuloze koje sada prosipate bi bile u domenu verovali ili ne.
Објашњење је крајње једноставно: И са Вуком Мамнитим и без њега - СТОКА !
То је иста она стока која се гуша испред ТЕМПА за купус од 1 динара:![]()
Да ни други нису бољи потврђује и скорашњи догађај у пољској када
су отворили Немци први МЕДИЈА МАРКЕТ. Одушевљена пољска стока
је нагрнула и потпуно девастирала у стампеду објекат на дан отварања.![]()

Uz preplitanje zvukova srpske i japanske tradicionalne muzike, desetak hiljada ljudi okupilo se na Trgu republike kako bi poslali poruku prijateljstva i sakupili donaciju za narod Japana, koji se već trideseti dan bori sa posledicama razornog zemljotresa. Beograđanima je simbolično podeljena 1.001. sadnica trešnje, a zbog svađa prevelikog broja ljudi koji su ih želeli u svojim dvorištima, troje ljudi je povređeno i prevezeno u Urgentni centar.
Dok su neki uživali u japanskim pesmama koje je izvodio požarevački hor “Barili“, stilizovanim borbama karatea i aikida i govorima predstavnika Japana i Beograda, drugi su još sat vremena pre početka manifestacije zauzeli svoje mesto ispred nekoliko žutih autobusa iz kojih je građanima podeljena 1.001 sadnica trešnje.
Iako sadnice simbolizuju prosperitet, mir i ljubav, ispred autobusa koji su simbol japanskih donacija Beogradu, nije vladao ni mir, ni ljubav, pa je u prepirkama i stampedu, koji je nastao zbog prevelike želje Beograđana da dođu do svoje sadnice, prema prvim informacijama, troje ljudi povređeno.[/b]
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/247099/Troje-povredjenih-prilikom-podele-sadnica-tresnje
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nije mi jasno sta je to u nasem mentalitetu sto pri besplatnom deljenju necega izaziva ovakvu reakciju?!
'Adje sto na brukaju politicari, nego sto je jos gore - mi to radimo i sami.