- Poruka
- 2.646
Samo mi nije jasno sto su se vjencavali.
Dete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo mi nije jasno sto su se vjencavali.
Ја знам све. И знам како то почиње и како се завршава.
Poznanica mi rece negde letos da se razvodi. Ima dete od godinu dana.
Sretnem je pre neki dan, kaze razvela se, samo jos nije prezime promenila,
Ima momka, sve je super. Vidim slike na fb, ona, momak I dete. Svi srecni I zadovoljni.
Elem, prokomentarisem ja to jednom prijatelju, na sta ce on "Kad pre?"
Kao, pre samo dva meseca je pricala sve super o muzu, odjednom razvod, I vec novi momak.
Ja kazem Meni je to ok. Ako je zavrsila brak, sta ima da ceka. Nije se sigurno razvela tek tako.
A on misli kako treba neko vreme da se preboli.
Meni to nije jasno? Sta da preboli?
I sto bi trebala da bude sama I sama da preboljeva?
Nisam imala duge veze I ne kontam taj period oporavka?
Cemu sluzi?
I koliko treba da traje?
Zasto?
drugim recima, ako na fejsu vidis neciju sliku treba u kometar da upises jel pogodno da se jébu sada ili za par meseci?![]()
imas svoj pogled na svet koji je samo tvoj pogled na svet i nista vise od toga.
mene zabole dal su oni imali bahatu svadbu ili su se vencali na brzinu, jer je ona imala stomak do zuba. ili je bila bahata svadba sa mladom koja ima stomak do zuba. cicak je pitala, ja sam odgovorila sta mislim da je u pitanju. tako kratko moze biti samo zaljubljenost i zaeb, posle odredjenog vremena, kao i u vezama, s tim sto je ovde ostalo dete kao uspomena na tu zaljubljenost.
Овде човек изгледа не може да се размаше, увек га неко клепа по глави и једе говна.
Neka se ebe ko kad hoce, s kim hoce...ali ko nece da se o njemu raspreda, verovatno ce cuvati intimu...ko hoce da izazove neki komentar, pricu, tipam da zato i kaci fotke za publiku...
Au brate koju ste pricu iskonstruisali![]()
Neka se ebe ko kad hoce, s kim hoce...ali ko nece da se o njemu raspreda, verovatno ce cuvati intimu...ko hoce da izazove neki komentar, pricu, tipam da zato i kaci fotke za publiku...
Немам шта да конструишем, три другарице су ми се тако развеле после мега гига свадби.
a taj ko oce da izazove komentare, zabole ga i za komentare. narocito ako je perverznjak koji uziva i u negativnim komentarima.
Ako se ikada budem udavala ja sam resila da ne pravim svadbu, nego samo kod maticara u opstinu.
Znam jedno da niko nikog ne napusta jer mu dobro.
Ne osudjujem nikog sto je usao u drugu vezu..pa ne nesi crninu jer je umro pa zeli da ga ispostuje ..
Zena ima dete,naisla na tipa koji jevoli i postuje,zar treba da propusti priliku iz razloga sta ce ljudi misliti
Msm svaka čast,jedino sto mislim da ga je nasla pre nego sto je otkačila muza![]()
i spichkala mu je najverovatnije sve pare, a ni dete nije njegovo nego od tog drugog tipa.
Oho-ho, prosirujemo temu i na psiho-profil aktera.
Ali, otprilike tako nekako ide. Sto hoces, serviras za publiku...pa neka misli sta ko hoce.
Isto kao i ovde-okacis fotku, po zelji&volji kakvu, i spreman si za sve moguce komentare od, pacenik/ca si, lepa si, odvratna si, ebo bi te, fali ti ovo/ono...bla, bla...
Није речено да ли још доји.![]()
Ti se zezas a ja to stvarno mislim.
Sto bi cekala? Sta da ceka?
Zivot je jedan
Nije bio los, po njenoj prici. Bila je bas zaljubljena. Takva je. Iskrena I srdacna. Pricale smo I kad je sve to oko razlaza pocinjalo I kad je otisla sa detetom.
Volela je tog muza dok su bili zajedno. Kako je otisla sa detetom tako je jedva cekala razvod I radovala mu se.
Verovatno joj laknulo.
U medjuvremenu je upoznala ovog tipa, zgotivili se... I sad gledam njihove slike jutarnje iz kreveta, njih troje...