Питање женском делу популације:
Због чега када вам приђе младић, често потежете (по мени) фразу да имате дечка/момка? Објаснићу.
Питање мушком делу популације (aко неко залута):
Како реагујете на то, а знате/сумњате да она нема у ствари нема дечка?
Моје објашњење:
Напомињем да овде није реч о девојкама које стварно имају дечка/момка, већ које га имају фиктивно.
Често сам у разговорима, кад она каже да има дечка, долазио до закључка да га она у ствари и нема. Често је њен момак само нека особа која испуњава ту улогу, а не неко ко је то стварно. Мислим да је то изговор њој самој, вероватно и њеним другарицама/пријатељицама и породици. „Ја имам дечка, ја сам ок. Знам да водим рачуна о себи.“ А у стварности, она зна, а вероватно и он, да међу њима нема ничега...
Svašta. Koja teška glupost. Koji to stvor, može da kaže, da ima nešto ako nema, a da nije bolesna persona u pitanju, pitam ja Vas? MiSim, ne razumem, koja bi to normalna persona mogla da radi, i na kraju krajeva, zbog čega bi one to i radile...Kada nemam dečka, kažem nemam. Kada imam dečka, kažem imam. Prosto i jednostavna stvar. Gde nam je ovaj postavljač teme, od pre par godina, da mi objasni, šta znači mu to, "fiktivno" imati nekoga? Znam ja značenje reči, nego ne kapiram smisao izrečenog...Jer ili imaš ili nemaš. Tog nekoga. Ne može to , kao imam u stvari nemam...ili nemam , a u stvari imam. Kako to može? Ne može. Meni nikada niko nije isounjavao ilogu, da mi je ispunjavao ulogu, većnaprosto što sam nekoga volela, što smo oboje želeli tu vezu, što smo se voleli. A, nije reper za biti dobro, u životu, kao postavljaču teme, ako imaš nekoga...Svašta. Jer znam ad vodm računa o sebi i kada nemam nikoga. Pa, en treba meni momak, suprug, lupam dečko, da bi danas sutra vodio računa o meni, nisam ja beba niti mala... Moguće da ja ne razumem temu. Mada meni se čini, da se tema odnosi na to, kako se neki ljudi mogi i umeti predstavljati da nešto kao imaju,kako bi se predstavili jakima, požečjnima, šta? I da sve to kao nisu i en mogu biti, ako nemaju emotivnog partnera? Ajte, molim Vas. Svasta.

Imati vezu je imati ko će Vas voleti, podržavati, naprosto biti sa Vama jer delite iste želje, interesovanja, imate nekoga sa kim da uživate, sa kim da smejete se...a ne da imate Staratelja.