Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Nego...setila sam se jedne teme, skoro je jedan momak postavio...on nevin, a devojka vech ima iskustva...i on u frci da li da joj kazze ili ne...pa su mu mnogi savetovali da slazze da ima iskustva...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brz razlaz, bzv...Pa kako je bilo...vidish, ti imash pravo da me to pitash, a ja nisam duzzna da ti odgovorim...i sad mogu da ti kazzem:"Shta te briga" i to bi bilo moje pravo...Lepo bilo, samo bio brzo razlaz.
nije to zatucana vec moralna. u kojem ljudi koji se slobodnije ponasaju su nemoralni
Crna Anđelka pa to si ti?e ovako moje prvo sexsualno iskustvo je bilo sa momkom koji je meni bio sladak i u kojeg sam dugo bila zaljubljena to je bilo sa moji 17 godina. u to vrijeme sam se zabavljala pa raskidala sa mojim sadasnjim muzem. mog muza vrlo cijenim ali u to vrijeme djevojacke naivnosti mislila sam da ce me ovaj prvi zavoljeti ako mu se predam. medjutim izdesavalo se sto se izdesavalo kasnije sam ja imala kos jednog momka sa kojim sam spavala i onda se udajem za muza.
Danas imam takve probleme sa njim da neznam na cemu sam sa njim. cas se svadja sa mnom i nabija mi na nos to . cas zeli da mu do u detalje opisujem ta iskustva sa njima dvoicom. cas me zeli i mazi dugo. a volime i volim ja njega zasad ne kanim ga napustiti niti on mene pustit ali sam toliko zbunjena njegovim ponasanjem. dobro bi bilo da se ukljuce i muskarci da oni mi razjasne ovo njegovo ponasanje. neznam zaista sta se desava sa njim
Svasta, procitala sam post i stojim iza onoga sto rekoh, njena je odluka sta ce kome i kada reci iz svoje proslosti, ako ju je taj balkanos pitao da li joj je prvi, a ona rekla da jeste, napravila je gresku zato sto je htela da mu ugodi, ali sama sustina njegovog pitanja je besmislena, dakle on je prvi poceo, zato smatram njega odgovornijim.
brunhilda ima jako dobre postove svuda
i tesko mi je videti da ove kockice nicemu ne sluze
vreme je da to ispravimo
ma ona se zecse zaebala kad je slagala, to nije niposto trebalo da uradi. to ne treba ni kod nekih stvari koje partner verovatno i ne moze da otkrije, a tek ovako nesto....
to je kao da je slagala da ima tri sise.
ne znam, nisam tvoje postove dozivela kao da se ne slazem sa tobom...
bilo kakva samosvesna devojka bi mu zveknula shamarchinu na to pitanje.
Da zavrsim slucaj. On je glup i primitivan sto to pita i sto mu takva stvar pravi blokadu i njegovom centralizovanom svemiru gde osim njega niko drugi nema pravo da pravi svetlost i mrak a ona je kriva ne sto ga je slagala vec sto je glupa da s njim provodi vreme, zivot i da mu se pravda
..
lol
za dva dana deset strana
forumashi pa vi niste normalni
ali sam zato ja super kul
jer sam postom sam zauzeo celu stranu