Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Serija ''Kad lišće pada'' je stvarno super.Jedna od retkih serija u Srbiji koja je dostigla ogromnu popularnost.Verovatno zato što govori o svakodnevnim,životni situacijama.Dosadile su španske i indijske sapunice.Ova serija pokazuje stvarno život kakav jeste-težak i surov.Svako od nas se može naći u nekoj od stvari koje su zadesile nesrećnu porodicu Tekin.U prvom planu su porodica i porodični odnosi.

Natrcim danas na epizodu (posto nisam gledala sve, pa sad kad imam vremena gledam) kad Hajrije sanja da ce Nurdan da je ubije
a pre toga se ona i AR spremaju za spavanje i ona sva nadrndana mu kaze "hoces li leci" na sta ovaj odgovara "bih, al udarice me struja, mnogo si naelektrisana"
hbt, sta sam ja sve propustila :lol:

Slazem se da je Ali Riza platan,ali je Dzevrija,Dzevrija...bez prevelikog polemisanja:hahaha: Sto se tice kraja, ne treba tu mnogo komentarisati,jer se i ne radi o klasicnoj sapunici kakve smo do sad gledali...mislim da ovaj kraj odgovara prici,iako je meni kao i svima vama zao Ali Rize on je svakako dobio naslednika u Sevketu,koga j valjda zivot nakon svega naucio pameti:ok: A cini se i Nedzlu i Lejlu koje sdobile razlog za osmeh ,za zivot koji ponovo vredi ziveti...ma i nije sve tako crno. :klap:

ko je oguzova zena drugari

http://4.***************/-zK1d6WHcVHo/TlwkBPA_bUI/AAAAAAAALIA/uSUNjugd9cM/s1600/tolga-karel-evlendi.jpg

Evo ova, zove se Gunaj Musayeva

Procitajte i ovo:
TOLGA KAREL:
Nevolje s trudnicom

Popularni turski glumac Tolga Karel (33), kod nas poznat kao Oguz iz serije ‘Kad lišće pada’, beskonačno je zaljubljen u svoju trudnu suprugu kojoj želi da ispuni svaku želju.

‘Sinoć sam usred novembra pokušavao da nađem lubenice, preksinoć sam po Istanbulu tražio sarmice od vinovog lišća, i bogami sam se dobro dobro natrčao’, kaže glumac čija je supruga, azerbejdžanska manekenka Gunaj Musajeva (23) u četvrtom mesecu trudnoće, pa poput mnogih budućih majki ima posebne želje.

Par se već dogovorio i po pitanju imena bebe: ako bude devojčica, zvaće se Gunaj, kao njena mama, a dečak će dobiti tatino ime - Tolga

Znate šta, malo sam zakasnio ali zar ste zaboravili šta je ono što nas je nateralo da mislimo da je Lejla bila trudna više od godinu dana - ona Nežlina rečenica: Ja i Ali slavimo godišnjicu braka...
Ko tačno može nama da tvrdi da su slavili godišnjicu braka - možda je polugodišnjica (iako sam siguran da takvo nešto ne postoji iako gotovo ništa ne znamo o turskoj kulturi, serijom smo samo zagrebali površinu)... Mislim da je do prevodioca...

A za DVD, bio bih najsrećnija osoba na svetu kada bi objavili celu seriju na DVD-u ali naravno, sve epizode po sezonama (makar i na 30 cd-ova, ne bih žalio pa ni da platim, vredelo bi) baš kao što objavljuju u drugim (razvijenijim) državama... Ali mislim da je to jako teško... Ne znam, ima li neko info da li su uopšte puštali u opticaj seriju na dvd-u u turskoj... Ako jesu, ima šanse... Ima...

evo je
nikahta_keramet_varmis_t1.jpg

Back