Currito
Primećen član
- Poruka
- 942

Pogledaj Terasko kako nasa dva junaka uzivaju u dunjevaci.. Zivela dunjevaca!!

A evo kako je Sevo muvao ribe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam za vas, ali meni Tekinovi nedostaju.
Sulejmana ne gledam redovno, nije me zainteresovao koliko Tekinovi.
Sećate se onih njihovih zajedničkih obroka, pune trpeze.
Uvek se pitah odakle toliko hrane kada su u škripcu?
Neko je odavde započeo priču o scenama iz Lišća koje su na nas ostavile najsnažniji utisak.
Sada, kada se serija završila i prošlo izvesno vreme, deluje mi zahvalno pričati o tome, jer tek sada mogu jasno da sagledam šta je za mene bilo najupečatljivije.
Scena kada je Oguz pretukao Ferhunde, pa su je sačekali, onako slomljenu i modru, Šefket i Ali Riza.
Nedžlino bacanje kaputa Lejli u lice.
Nedžlino i Lejlino pomirenje nakon Nedžlinog pada u kupatilu.
Džemova smrt.
Lejlino odlaženje iz onog stančića u koji su jedno vreme živeli, onda kada je saznala da je trudna. Kako gasi svetla, jedno po jedno, dok odlazi...
Kada je Lejla uhvatila Oguza za rever od sakoa i pričala mu kako je on bio jedini muškarac u njenom životu i još toga...
Uh!
Koliko mi je bila jaka ta scena.
Naježujuća.
Scene koje se meni sada vrte pred očima.
Lejla kada dolazi do stola,, i skida kaput. Otrežnjuje se, smiruje.
Oguz koji leškari pored Kana.Kao da u čistoti deteta ustvari okaja svoje grehe.
Hajrije kako izlazi uplakana iz Nedžline kuće, kada je otišla sa namerom da pozajmi novac od Nedžle.
Oguz i Lejla na Džemovom grobu. Oguz, pristojno udaljen, svestan koliko je povredio pokojnog Džema. Nije mu se neprimereno primakao.
Sedenje i obedovanje za trpezom, nakon što je Ferhunde pretučena, i Ali Rizin zagrljaj.
Poljubac Fikret i Tahsina, onaj prvi, kada sam svakog časa strepela da će Dževrije upasti.
vama dvema samo scene sa oguzom ostavile utisak.... cccc![]()
Volim onaj Sedefin rođendan, kada joj Nejir ulazi u sobu: Volim što si se rodila, volim što sam te rodila.
Meni su na primer, najsmesnije scene iz serije sledece:
Jos na pocetku, kada je Ali Riza pomogao jednoj zeni da se pomiri sa roditeljima, pa sutradan, kada se vracao sa posla, kupio cvece za Hajrije, a Ferhunde ga iz daleka videla sa zenom od sinoc i odmah kuci prenela Hajrije kako je muz vara sa drugom.
Te veceri, svi za porodicnim stolom, umiru od smeha, pogotovo Ali Riza (ta scena mi je bila predivna, svi srecni, nasmejani), a Ferhunde iz svoje sobe ne moze da podnese sto se smeju, pa izlazi, a Ali Riza joj namerno odgovara kako se svi smeju zahvaljujuci njoj.
Kada je Dzevrije na Rejhaninoj veridbi, greskom popila slanu kafu, pa se ispljuvala na sve strane, a ovi ostali umiru od smeha![]()