jao, on i peva 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sećate se ovoga sa početaka serije... Odavno nismo čuli...
Nedostaje, a...?
Ja sam skinula mjuzu sa neta i vrtim po ceo dan...oce mm da me izbaci iz kuce..![]()
Hvala ti na informacijama, bas mi je dragoTo mi je zasmetalo, tako dobru glumicu kao sto je Hajrije, da niko ne pomene. Po nekim forumima videh kako neki lupetaju da je Guvek Hokna (Hajrije) toboze umrla... Pu pu daleko bilo, zena je ziva i zdrava, snima sad novu seriju sa Gokce Bahadir (Lejla). Serija se zove "Senzis Olmaz" (Bez tebe se ne moze).![]()
Uglavnom se slazem sa tvojim postovima, ali ipak on Lejlu nije volio, makar ne na pocetku, ali ni malo.To mi je jedan od jačih utisaka serije, dok je sada rezimiram...
A evo još nekih utisaka:
- Lejlina i Oguzova ljubavna priča bila je jedna od nosećih priča u seriji, nije im po snazi bio blizu ni Fikretin, a da ne pričam Nedžlin brak (ni prvi, drugi još manje)
- Lejla je, sa svim svojim depresijama, ludilom i glupostima, ipak najnormalnija u toj porodici;
- Hajrije je bila lujka tokom cele serije, na momente iritantna, ali dopadaju mi se dve crte njenog karaktera: brza prilagodljivost i izvesno razumnost (i za nerazumno, što je ponekad potrebno, kako bi svi u lancu preživeli)
- Oguz je najtragičniji lik u seriji (tragičniji i od Ferhunde, koja je imala podršku majke sve vreme; Oguz je bez oca, majka i sestra mu se pojavile samo na kratko u seriji, Džejda je kao pijavica, Ali Riza mu nije dao šansu da pokaže da se promenio u odnosu prema Lejli, Lejla ga je sada izdala, onaj Sejfi video da je ovaj snalažljiv i pametan, pa hteo da ga izrabljuje za prljave poslove (i što neko ovde reče, tolika se fama digla oko Sejfijevog ubistva, kao da je ne znam koji čovek ubijen, a ne ubica ko zna koliko ljudi), Serhat se zalepio da mu traži novac koji mu ne pripada,... užas.
Ipak on nije sve to zaslužio. On je bio samo mlad čovek koga nije imao ko da usmeri, koji je samo želeo da ima para i da se dobro zabavi dok je mlad (i tada navukao onu nesreću Džejdu, bezobraznu Nedžlu i osetljivu Lejlu, kojoj se logično vratio, jer je jedino sa njom mogao da oseti nekakav dom)
- Ali Riza je zamislio život kakav želi da žive njegova deca, i sve što se ne odvija po planu, njega bi razbesnelo
...
mnogo toga sam već i pisala već na forumu.
Ne znam što sam stavila teze, ali nema veze.![]()
Hvala ti na informacijama, bas mi je drago
Iskreno, veliki propust prvo voditeljke a onda i ucesnika, ali voditeljka se te veceri bas nije proslavila...Hajrije je bila sveprisutna u seriji, bila je kako-kad, uglavnom na njoj je cini mi se bio najveci teret.
Zelim joj dobro zdravlje i jos puno dobrih uloga (ona drugacije i ne moze), tebi jedna "repka"![]()
da, bas je bio sladak jel daGle ti Oguza dok je jos bio zelen...![]()