мошуље
Zainteresovan član
- Poruka
- 123
Kao film strave i uzasa. Gde je Onur da me malo osvezi?
теби само једна тврда сербска батина од 20 цола може да помогне
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao film strave i uzasa. Gde je Onur da me malo osvezi?
теби само једна тврда сербска батина од 20 цола може да помогне

OPEEEEEEEEEET ONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. NEMA ONURA, SHVATI. NEMA. Znam da to radiš namerno ali nemoj više...Please...

OPEEEEEEEEEET ONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. NEMA ONURA, SHVATI. NEMA. Znam da to radiš namerno ali nemoj više...Please...
Opet je zanimljiva serija. Sevket je opet potvrdio titulu najveceg debila u seriji.
Sta ti imas protiv Onura? Bas lep covek.
Nijednog jedinog trenutka nisam komentarisao njegov izgled pa ne razumem čemu ovo. Razumem da joj se svidja ali brate mili ubija više koliko je dosadna. Onur ovo, Onur ono. Počeo sam da ga mrzim bezveze zbog nje...

Opet je zanimljiva serija. Sevket je opet potvrdio titulu najveceg debila u seriji.
nemojte da mi zamerite.
uleteću u TV, razvaliću ovu babu
Ja ne mogu vise da gledam scene s ovim Sevketom...sve mi se zeludac zgrci.
Koji kreten, nevervatno... Trazi od zene pare da pokrije kockarski dug, i pri tom joj krade karticu iz torbe!!! Ljigavac je totalni. Ne znam, u takvom ponasanju vidim uzrocnika samo Ali Rizu, on je kriv za sve. Sva deca su mu ispala naopaka, jer ih je naopako vaspitivao. Stalno ih kontrolise, ne dozvoljava im da se razviju, ne dozvoljava im da se suprostave patrijarhalnoj sredini, da zanemare sta pricaju komsije, da misle na sebe... Da im je davao neku svoju slobodu, bar malo, mislim da ne bi ispali takvi kakvi jesu. Neizivljeni su, zato im se sve to i desava... Ovim stavom ne opravdavam ponasanje njegove dece, vec samo smatram da visok nivo kontrole dece znatno ugrozava njihovu sposobnost snalazenja u zivotu.
Jeste,u pravu si. Nije se trudio nikad da ih saslusa,da shvati kako se oni osecaju nego samo "hocu mir" i tacka.
Pa ne moze na silu mir deda! I samo, da se ne obrukaju pred komsijama.
Pravio se da nista ne primecuje. Deca su mu se izopacila.postali su ljubomorni jedno na drugog, poceli su da se mrze a on je samo bezao u onu njegovu sobu.
E sad,kad je konacno shvatio sta je napravio,opametio se ali kasno je.Sad nema povratka. Porodica se raspada.
Jos se Fikret na vreme spasila od budala. Tamo trpi Dzevrije, ali u Istanbulu bi trpela celu porodicu.
Potpisujem svaku rec. Moja mama je odusevljena Ali Rizom: "Tako treba, da kontrolise porodicu, pravi covek, savestan otac...". Svaki put se sukobimo oko toga, ona tvrdi da ja ne znam nista, jer nemam svoju decu. Mada kada realno pogledam, ja bih otisla od kuce kada bi imala roditelje koji me toliko kontrolisu, i ne mogu da me saslusaju. On je kao savestan otac jer zeli da zna sta se desava u njegovoj porodici, da... zeli da zna ali samo kad je nesto dobro. Cim nesto ne valja odma bi osudio, prekorio, naljutio se, a nikada se nije nasao u situaciji da da neki dobar savet PRE nego sto problem nastane, uvek se pravi pametan kad je vec doslo do problema. Kada je video Nedzlu ili Lejlu ne secam se vise koja je bila u kolima sa Oguzom, mogao je lepo da poprica s njom, da joj objasni da on nije za nju, da kaze sta mu se desilo na poslu kad je radio sa njim, a ne onako nametljivo i nasrtljivo da kaze da NE SME S NJIM U KOLA. E pa kad mi tako kaze, namerno bi to opet uradila. Smatram da se razgovorom sve moze resiti, i bez ikakvih problema, samo kada su ljudi razumni, i kada im je stalo do svoje porodice a ne do toga sta ce komsije pricati.

Bravo! A onda pocne neke njegove citate o leptirima,pticima slomljenih krila itd.
I kao sto kazes kad mi neko tako kaze NE SMES onda bas hocu!
Ali Riza pojma nema. Sad se malo opametio ali kasno. Veceras srece staru ljubav![]()
Ko? Ali Riza?![]()
![]()
Ko mu je stara ljubav?
Lepo ja kazem, Sevket je shit.![]()