Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora da se salis?

Koju? Koju?
Zabranjeno voce, ali samo u najavi ne i u seriji.
...Nisam ga mrzeo dok vi niste počeli da zvocate sa njim (naravno ne mislim na sve forumaše, samo na odredjene)...Ako mi ikada bude muka samo ću da se setim vašeg Onura i odmah ću povratiti sigurno...Nisam ga mrzeo dok vi niste počeli da zvocate sa njim (naravno ne mislim na sve forumaše, samo na odredjene)...
a na koga to mislis? Ja ga prvi put pominjem i to u zezanju... :/
Na modernu.
Na modernu.
Da...čini mi se da je još neko opsednut Onurom ali nisam siguran ko...ranije sam to negde zapazio na ovoj temi...
Zabranjeno voce, ali samo u najavi ne i u seriji.

Da...čini mi se da je još neko opsednut Onurom ali nisam siguran ko...ranije sam to negde zapazio na ovoj temi...
Mmmmm, ima ukus Onura.![]()
Oces gledati?
Posto vidim da Moderna pevacica mesa seriju 1001 noc, jos je neko na pocetku spomenuo i Gumus, pa cu zato ja sad da vam predlozim seriju "izgubljene godine", koja je nedavno pocela da se emituje na televiziji happy, serija je prelepa.
Esmer i Ali su dva dobra prijatelja koja su odrasla u sirotistu, kada su imali 6 godina u sirotiste je stigla nova devojcica koja je zauvek promenila njihove zivote. Kada je devojcica napunila 6 godina usvojila ju je jedna fina porodica ali sirotiste vise nije bilo isto za Esmera i Alija . Oni podmecu pozar i pocinju da zive na ulici. Preko noci, Ali i Esmer postaju najveci neprijatelji . 20 godina kasnije, Ali i Esmer zive potpuno razlicite zivote i nemaju predstavu sta im sudbina moze doneti.
Prva epizoda je na mene ostavila veoma jak utisak, tako je sve emotivno prikazano, i mislim da je serija vrh.. A Esmer je presisao i jebenog Onura, i Oguza.![]()
Ja nisam opsednuta, vec sam zaljubljena.