Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
sta smo naucili iz serije?
1) put do pakla cesto je polocan najboljim namerama
ali riza
2) nije vazno sta mislis i osecas, vazno je sta cinis
lejla, nedzla, sevket
3) dovoljno da zlo caruje je da dobri ljudi ne urade nista
sevket, ali riza (ako su oni ovde "dobri")
4) ako zivis u rimu, zivi kao rimljanin
5) nije zvaka za seljaka

itd...

ko je naucio da ljubav pobedjuje, da su moral i vaspitanje i kultura najvece vrednosti...da je siromastvo bolje od bogatsva...itd....neka ide na iq test...;)

a ja nemam vremena da pratim seriju vise...fala bogu..imam zivot, pa ne stizem...ali kopka me sta se desava...

Posto vidim da Moderna pevacica mesa seriju 1001 noc, jos je neko na pocetku spomenuo i Gumus, pa cu zato ja sad da vam predlozim seriju "izgubljene godine", koja je nedavno pocela da se emituje na televiziji happy, serija je prelepa.

Esmer i Ali su dva dobra prijatelja koja su odrasla u sirotistu, kada su imali 6 godina u sirotiste je stigla nova devojcica koja je zauvek promenila njihove zivote. Kada je devojcica napunila 6 godina usvojila ju je jedna fina porodica ali sirotiste vise nije bilo isto za Esmera i Alija . Oni podmecu pozar i pocinju da zive na ulici. Preko noci, Ali i Esmer postaju najveci neprijatelji . 20 godina kasnije, Ali i Esmer zive potpuno razlicite zivote i nemaju predstavu sta im sudbina moze doneti.

Prva epizoda je na mene ostavila veoma jak utisak, tako je sve emotivno prikazano, i mislim da je serija vrh.. A Esmer je presisao i jebenog Onura, i Oguza. :D

Nego sta. Kad i gde?

Posto vidim da Moderna pevacica mesa seriju 1001 noc, jos je neko na pocetku spomenuo i Gumus, pa cu zato ja sad da vam predlozim seriju "izgubljene godine", koja je nedavno pocela da se emituje na televiziji happy, serija je prelepa.

Esmer i Ali su dva dobra prijatelja koja su odrasla u sirotistu, kada su imali 6 godina u sirotiste je stigla nova devojcica koja je zauvek promenila njihove zivote. Kada je devojcica napunila 6 godina usvojila ju je jedna fina porodica ali sirotiste vise nije bilo isto za Esmera i Alija . Oni podmecu pozar i pocinju da zive na ulici. Preko noci, Ali i Esmer postaju najveci neprijatelji . 20 godina kasnije, Ali i Esmer zive potpuno razlicite zivote i nemaju predstavu sta im sudbina moze doneti.

Prva epizoda je na mene ostavila veoma jak utisak, tako je sve emotivno prikazano, i mislim da je serija vrh.. A Esmer je presisao i jebenog Onura, i Oguza. :D

Nista dok ga ne vidim.

Back