videla sam i ja da vodi nekog klinca, i da se Oguz tu mota
moramo hitno na ubrzani kurs turskog, ne vredi ovako![]()
Hahaha upravu si.. Turski nam je sad potrebniji nego ikad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
videla sam i ja da vodi nekog klinca, i da se Oguz tu mota
moramo hitno na ubrzani kurs turskog, ne vredi ovako![]()
Eee i mene mnogo nervira to sto pre nego sto pocne, puste sve ono iz predhodne epizode.. a onda nam serija traje po pola sata. PropasT.![]()
Mene malo smorila serija u zadnje vreme. Mozda i zato sto ubijaju sa onim prepricavanjem i reklamama a ionako kratko traje.
Prosto nemam vise volju da gledam.
Hahaha upravu si.. Turski nam je sad potrebniji nego ikad.![]()

обе су смориле ова неџла када плаче тако рашири уста да седам комада могу да уђу
E, to kreveljenje je uzasno. Mene tako nervira Seherzada zbog toga.

Jao, ovi na Prvoj me ubiše. Jedan dan cela, drugi pola epizode. Taman se na jedno naviknem oni skrate ili produže. Nek' se već jednom odluče...![]()
Kako se sinoć završilo? Ometoše me da pogledam poslednjih pet minuta. ./

Nezdla i Lejla pomalo smaraju. Daj bre, pomirite se više. Zbunjuju me jer ne znam na čijoj sam strani.
1) Lejla se udala za Oguza, brak propao - marš kući...Sestra najviše doprinela.
2) Nedzla pobegla sa sestrinim mužem (znam, znam da ga iskreno volela ali brate ne razumem koju da žalim)...
Neka se lepo pomire i gotovo...Ima li još neko dilemu ili ste u fazonu: a) ja 100% mrzim Nedzlu i opravdavam Lejlu ili b) ja 100% mrzim Lejlu i opravdavam Nedzlu...
Zaokruzite tačan odgovor...
Nista posebno. Nisam videla Onura.![]()
hahaha... Boze, Boze... ti mislis na Onura iz Seherezade?
inace, pisite malo sta ce biti, bas me zanima...

pod b, naravno... ni u jednom trenutku nisam bila na strani one buljave i sebicne Lejle. Nedzla je prva bila sa Oguzom, Lejla je to znala i o5 je spavala sa njim (uradila je ono za sta sada Nedzlu krivi), onda se pravila zrtva i da ne zeli da se uda, a kad se udala svima je nabijala na nos kako je ona bogata (jedini razlog zbog koga je otisla sa Oguzom- zbog love (para), dok je Nedzla otisla sa njim zbog love (ljubavi)), posle se vratila, niko joj ni rec nije rekao... dzabalebari ceo zivot dok Nedzla radi i studira u isto vreme, a sada se pravi vazna zbog novog posla koji je dobila samo zato sto je onaj zaljubljen u nju (a ona se pravi da je bezgresna dama... kako sme da pogleda njegovu zenu u oci?!), i na kraju iako je ona gresila (a niko joj nista nije rekao) ne dozvoljava nikom ni da pogleda Nedzlu, nece ni da jede sa njom... a Nedzla se povlaci, klanja se, cestta joj na hrabrosti... ja nemam ni jednu dilemu kada su njih dve u pitanju...
Ja ih mrzim obeVolem Oguza samo, al ne zato sto je baja nego zato sto je mangup
a onaj Sevket, zeni pokvarenoj sve oprosti a sestru nece ni da pogleda...

Jos kad maramu stavi iza satelitskih antena (usiju) 
![]()
Mada Dzevrije mi je za sada omiljeni lik, nju samo da vidim, ne treba ni da je cujem odma padam u komuJos kad maramu stavi iza satelitskih antena (usiju)
![]()

![]()
<3Dževrije ubija...Serija mi na momente postaje dosadna ako nju ne vidim...Ona je živa komedija...Glumi za oskara...