Hetfield girl
Ističe se
- Poruka
- 2.598
Jaoj meni je Jaman fuj![]()
Ne diraj mi Jamana xD
Fikret bi bila super kad bi se malo modernije obukla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoj meni je Jaman fuj![]()

Ne diraj mi Jamana xD
Fikret bi bila super kad bi se malo modernije obukla![]()

Da, Fikret se lepo izražava.meni je Fikret prava dama, zna kako da se izrazava, svidjaju mi se njena poredjenja i prostodusnost, mirna je i tiha ali zna i da odgovori
Pusta se i dalje na obn-u. Ide radnim danima, ali pocetak nije uvek u isto vreme - nekada pocinje u pola 6, nekada u 6. Ne glumi niko iz 1001. noci, ali su ok glumci. Svidja mi se kako su uradjeni likovi. Losice su ispale odlicno - nisu kao Ferhunde da ti se povraca kad ih vidis, nego su bas ono zivopisni likovi - seoski staresina i njegova radoznala cerka koji kao da su izasli iz neke Nusiceve komedije, Sivan - vodja terorista koji je kao Pera kojot kojeg uvek predju dobrice, Aga Sabo glavni sef mafije... Dobrice su isto odlicne - Tarik doktor koji se vraca u kurdsko selo u kojem je rodjen i njegova majka Zelal su glavni likovi, devojke su veoma lepe - doktorova verenica lokalna uciteljica, Dila medicinska sestra koja je tajno zaljubljena u njega, njegove se sestre Berfin i Hatidze. Likovi su ok, prica je ok.
Ima sa prevodom na yt-u.
![]()
Da, Fikret se lepo izražava.
Budući da ima ulogu i naratora, volim njena poređenja, nežnu reč, odmerenost, i osećaj za tišinu.
Neka ćutanje zaista može više da prozbori i oda nego reč.

Mene uzas nervira, ali sinoc nije bilo na srpskom, nego na turskom ako se ne varam, posto sam radila nesto dok nije prosao taj uvod.jao, ljudi, je l' i vas nervira kad krene ta naracija na srpskom
da je na turskom, da ide titl, pa ok... ali ovako mi je skroz bezveze![]()
Imas ovde celo serijal kad lisce pada![]()
Sta pricas ti ovde ima samo do 44 epizode, a trenutno je na TV-u 52,53 ne znam ni ja vise...
Opet kratka epizoda.
Taman smo se spremile, kad već kraj.
Na početku su navirala sećanja svakome od njih.
Teški trenuci, trenuci raspada zajedništva nekada složne porodice.
Počelo time, završilo se požarom koji je izbio.
Nadam se da kuća nije mnogo oštećena.
Ševket se polakomio na novac, porok je u najavi.
Lejla bila pred iskušenjem, ali se vešto izborila sa željom advokata da je poljubi.
Hajrije i Ali Riza ne uspevaju da odole porivu da posete mesto gde Nedža boravi.
Nedža ne uspeva da istraje u odluci da ne ode u posetu Oguzu, mada se pitam zbog čega je i išla.
Sve u svemu, jedva čekam ponedeljak.
A što je matorka (pansionarka) strpala pare za Nedžlu u dekolte.taj pansion je paravan za prostituciju, hoće i nju da vrbuje

A što je matorka (pansionarka) strpala pare za Nedžlu u dekolte.
Kao vlasnice kafane.

taj pansion je paravan za prostituciju, hoće i nju da vrbuje

Ne znam da li su i jednu osobu sem Dzema, do sada dobro procenili 
I ja sam to pomislila, ali na pocetku rece da je pansion uglavnom za studente... Joj Boze u sta se Nedzla uvukla, a jos se Ali Riza i Hajrije odusevili kako je zena finaNe znam da li su i jednu osobu sem Dzema, do sada dobro procenili
![]()

Vi to bas pomno pratite. I sta se sada desava? Sta je sa Onurom?

Vi to bas pomno pratite. I sta se sada desava? Sta je sa Oguzom?
I ja sam to pomislila, ali na pocetku rece da je pansion uglavnom za studente... Joj Boze u sta se Nedzla uvukla, a jos se Ali Riza i Hajrije odusevili kako je zena finaNe znam da li su i jednu osobu sem Dzema, do sada dobro procenili
![]()

Oguz je trenutno u zatvoru.
Pitala sam za Oguza i ti to dobro znas.
Pa rekla sam ti, u zatvoru je...
Sta ti radi kucna pomocnica?