*moonlight*
Domaćin
- Poruka
- 4.101
Oguz je "oteo"... ne znam zašto, ne razumem turski, al je držao negde neko vreme, i na kraju je pretukao...
Kako ne razumeš? Hajdemo sve na neki tečaj.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oguz je "oteo"... ne znam zašto, ne razumem turski, al je držao negde neko vreme, i na kraju je pretukao...

Kako ne razumeš? Hajdemo sve na neki tečaj.![]()
Kako ne razumeš? Hajdemo sve na neki tečaj.![]()
Jel ima negde u NS? 
E, mene samo Onur drzi.

Uzgred, ni juče nisam pratila... Ko bi bio voljan da prepriča?![]()
Ovako prepricacu ti samo neke teze, da ne idem u detalje posto je dugacka epizoda sad pa bi bio kilometarski post.
- Tahsin sa decom, Fikret, i Dzevriom ide za Istanbul na rodjendan kod Ali Rize i Nejir koji su zajendo organizovale Sedef i Lejla
- Sevket kako bi pokrio dug koji je napravio u banci, zaduzio se kod kamatara. Uzeo je 30 000 lira, i sad je miran sto se banke tice, ali je i dalje duzan kamataru
- Ali Riza se raspitivao za Nedzlu kod njene drugarice Ipek, i ona mu je rekla da je Nedzla dobro, da ne zapostavlja fakultet, da je nasla posao i da zivi u pansionu.
- Ali Riza i Hajrije odlaze da vide gde to Nedzla radi, vire sa vrata kluba i posmatraju Nedzlu, smesna scena mi je bila kada je Hajrije rekla da ostanu da posle prate Nedzlu i tako skontaju gde zivi, a Ali Riza joj odgovara da idu da legnu, pa ce naviti sat ujutru u 5h kad se klub zatvara i onda ce da prate Nedzlu.
- Ne znam kako se zove gospodja koja drzi pansion u kome Nedzla zivi, uglavnom ta gospodja joj je nabacila nekog matorca, prvo ga je dovela u klub a posle joj je on poslao poklon neki, Nedzla je odma odbrusila i rekla da je ne zanima.
- Kraj je bio kada je Hajrije spremila sobu za Tahsina i Fikret, i kada je trebalo da legnu zajedno u bracni krevet.
)
pa, moglo bi, nemam ništa protiv![]()

Pa zar nije pobegla od kuce. Mislim, sta covek da kaze.
Fikret odlicno izgleda za svoje godine. Sedef i Fikret su jedine koje dobro izgledaju u seriji.

sad sam proguglala, 68. godište je![]()

Meni Sedef nije nista posebno, skroz mi je antipaticna.. Nekako je sva kezava, ne osporavam cinjenicu da je lepa vec jednostavno mi je iritantna njena pojava
Mada nema bas nesto ekstra lepih likova u serijij pogotovo zenskih, ajde od muskih bi mogla Oguza da izdvojim (pod uslovom da obrije one brkove)![]()

To,to
Meni ni Jaman nije los za svoje godine.

sad sam proguglala, 68. godište je![]()

Fikret mi je ko neka tetkica, ali u ovim scenama sa Tahsinom mi postade simpaticna![]()
pa i u seriji je starija, ali su mi mnogo slatki ovo dvoje
U seriji joj ne bi dala vise od 32 godine
Meni ona izgleda kao da je 32 godine napunila pre 332 godine.