Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Jedna od retkih serija koja mi je privukla pažnju. Drugačija je od drugih. Simpatični su mi Fikret i Tahsin,sviđaju se jedno drugom a ko neka deca to skrivaju. :roll:

Nervira me što je Prva ponovo počela da krati epizode na pola,ovim tempom nikad se neće završiti..A inače,gledao sam na YouTube-u unapred epizode i biće vrhunski. Ono,prvo se Fikret i onaj oslobode,pa prva normalna bračna noć,pa posle dobiju dete,pa je on prevari...Stvarno mi je gotivna serija,uvek nešto novo. :super:

Pusta se i dalje na obn-u. Ide radnim danima, ali pocetak nije uvek u isto vreme - nekada pocinje u pola 6, nekada u 6. Ne glumi niko iz 1001. noci, ali su ok glumci. Svidja mi se kako su uradjeni likovi. Losice su ispale odlicno - nisu kao Ferhunde da ti se povraca kad ih vidis, nego su bas ono zivopisni likovi - seoski staresina i njegova radoznala cerka koji kao da su izasli iz neke Nusiceve komedije, Sivan - vodja terorista koji je kao Pera kojot kojeg uvek predju dobrice, Aga Sabo glavni sef mafije... Dobrice su isto odlicne - Tarik doktor koji se vraca u kurdsko selo u kojem je rodjen i njegova majka Zelal su glavni likovi, devojke su veoma lepe - doktorova verenica lokalna uciteljica, Dila medicinska sestra koja je tajno zaljubljena u njega, njegove se sestre Berfin i Hatidze. Likovi su ok, prica je ok. :ok:

Ima sa prevodom na yt-u. ;)

:)

Opet kratka epizoda.
Taman smo se spremile, kad već kraj.

Na početku su navirala sećanja svakome od njih.
Teški trenuci, trenuci raspada zajedništva nekada složne porodice.
Počelo time, završilo se požarom koji je izbio.
Nadam se da kuća nije mnogo oštećena.

Ševket se polakomio na novac, porok je u najavi.
Lejla bila pred iskušenjem, ali se vešto izborila sa željom advokata da je poljubi.
Hajrije i Ali Riza ne uspevaju da odole porivu da posete mesto gde Nedža boravi.

Nedža ne uspeva da istraje u odluci da ne ode u posetu Oguzu, mada se pitam zbog čega je i išla.

Sve u svemu, jedva čekam ponedeljak.

Opet kratka epizoda.
Taman smo se spremile, kad već kraj.

Na početku su navirala sećanja svakome od njih.
Teški trenuci, trenuci raspada zajedništva nekada složne porodice.
Počelo time, završilo se požarom koji je izbio.
Nadam se da kuća nije mnogo oštećena.

Ševket se polakomio na novac, porok je u najavi.
Lejla bila pred iskušenjem, ali se vešto izborila sa željom advokata da je poljubi.
Hajrije i Ali Riza ne uspevaju da odole porivu da posete mesto gde Nedža boravi.

Nedža ne uspeva da istraje u odluci da ne ode u posetu Oguzu, mada se pitam zbog čega je i išla.

Sve u svemu, jedva čekam ponedeljak.

I ja jedva cekam ponedeljak. E da znas, da pocinjem da zalim Oguza, nekako mi ne ide onaj zatvor uz njega nikako, vise mi ide uz Sevketa :D
Ne svidja mi se uopste sto se Sevket polakomio na novac, na lose ce da ispadne. Bar da je pametan pa da pocne dugove da vraca, a ne jos vise da se zaduzuje. Nego, nije mi jasno sta smera vlasnica pansiona u kome se Nedzla nalazi?

Back