Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Drage moje (bez Moderne Pevacice) , ne znam da li ste obavestene, ali nasa serija se sad emituje 6 dana u nedelji, sto znaci i subotom. :D Eto nam serije i u subotu.. :D bas mi je drago zbog toga. Inace, jedva cekam da pocne sad. Bas se zakuvalo sve.. Sta li ce biti sa Nedzlom i Oguzom ?

tolgakarel.jpg

Drage moje (bez Moderne Pevacice) , ne znam da li ste obavestene, ali nasa serija se sad emituje 6 dana u nedelji, sto znaci i subotom. :D Eto nam serije i u subotu.. :D bas mi je drago zbog toga. Inace, jedva cekam da pocne sad. Bas se zakuvalo sve.. Sta li ce biti sa Nedzlom i Oguzom ?

A ja ti nisam draga? Ja ne moram to da znam, je li? A sta sam ja to tebi lose ucinila, beejbi, pa si takva prema meni? Sta kod sam znala ja sam delila sa svima vama, a ti me tako iskljucijes. :(

Da, da... Oči su mu načas iskonski zle, potom nežne, dečije. To je valjda tajna zelenookih, lepookih muškaraca. ;)

Daaaa, šest dana nedeljno, radujem se. To sigurno rade da se iskupe zato što nam pruže tričavih 25 minuta serije svakog radnog dana. Grrr.

Nedžla me iznervirala. Šta sada cmizdri i jurca tamo i 'vamo. Kad je odabrala govnjiv život (kad moram tako da se izrazim) nek ga sažvaće. :)

Nedzla je iritantna ali mi je malo zao sad :/
Ipak nije znala pola stvari koje su se izdesavala izmedju Oguza,Lejle,Dzejde i ostalih.

***, tako je uvek u zivotu, svako odgovara za svoje postupke... Na brzinu je otisla s njim, nije razmisljala pileci mozak je u tom trenutku imala. Morala je da izvaze sta dobija a sta moze da izgubi pa da vidi da li joj se to isplati. Sama cinjenica da je Oguz bio sa njenom sestrom, mogla je da joj ukaze na to kakav je on covek.

Da, da... Oči su mu načas iskonski zle, potom nežne, dečije. To je valjda tajna zelenookih, lepookih muškaraca. ;)

Daaaa, šest dana nedeljno, radujem se. To sigurno rade da se iskupe zato što nam pruže tričavih 25 minuta serije svakog radnog dana. Grrr.

Nedžla me iznervirala. Šta sada cmizdri i jurca tamo i 'vamo. Kad je odabrala govnjiv život (kad moram tako da se izrazim) nek ga sažvaće. :)

Ma sad place i glumi tu nekoga.. Sad bi se vratila kuci , a kad je bila tu, nije joj bilo dobro..Kako mozes da zajebes sve zbog jedne male greske.. kao i u filmu "sisanje" ne znam da li ste gledali, ali kraj me je odusevio.. : kad zajebes jedan minus, ode ti ceo zadatak u *****. Izvinjavam se na izrazu, ali tako je. :)

Back