Hetfield girl
Ističe se
- Poruka
- 2.598
Meni se Oguz bas i ne svidja nesto ali svakako da bi bolje izgledao bez brkova 
Mada moram da priznam da su mu oci mnogo dobre.

Mada moram da priznam da su mu oci mnogo dobre.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Silovala? Zar je dotle došlo?
I meni je privlačan, ali mu ti brci nikako ne stoje. Jeste lep, ali je mnogo bolji bez tih brkova. Kao Vuk Karadžić će biti ako se ne sredi.
Drage moje (bez Moderne Pevacice) , ne znam da li ste obavestene, ali nasa serija se sad emituje 6 dana u nedelji, sto znaci i subotom.Eto nam serije i u subotu..
bas mi je drago zbog toga. Inace, jedva cekam da pocne sad. Bas se zakuvalo sve.. Sta li ce biti sa Nedzlom i Oguzom ?

Nedzla je qrvetina![]()
ne, nego Lejla... seti se ko je kome skinuo frajera

Nedzla je iritantna ali mi je malo zao sad :/
Ipak nije znala pola stvari koje su se izdesavala izmedju Oguza,Lejle,Dzejde i ostalih.
obe su kozetine![]()

gledam.....

je l' gledaš i Gumuš?
to sam odgledala do kraja, pa da ti prepričam![]()
odgledala si do kraja ? aj reci meni, crko mi televizor, celu nedelju nista nisam gledala 
odgledala si do kraja ? aj reci meni, crko mi televizor, celu nedelju nista nisam gledala
![]()
Da, da... Oči su mu načas iskonski zle, potom nežne, dečije. To je valjda tajna zelenookih, lepookih muškaraca.
Daaaa, šest dana nedeljno, radujem se. To sigurno rade da se iskupe zato što nam pruže tričavih 25 minuta serije svakog radnog dana. Grrr.
Nedžla me iznervirala. Šta sada cmizdri i jurca tamo i 'vamo. Kad je odabrala govnjiv život (kad moram tako da se izrazim) nek ga sažvaće.![]()

imaš na jutjubu sa titlom![]()