Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
A gde je sada Ferhunde, mislim, u kakvim su odnosima ona i Ševket (koja je to uopšte priča koju je Ševket saznao od Oguza)?
Rano mi je Tahsin počeo sa izletima takvog tipa... :(

Saznao je da je Ferhunde ucenjivala Oguza i da mu je uzimala novac. Sada su u svadji. Ferhunde je probala da sve zataska, ali joj nije uspelo. Sevket je izasao malo na vazduh i sreo Sedef. Tu se zavrsila epizoda... Videcemo veceras sta ce biti.

Nesto mi se serija totalno izmenila, pre mi je bila zanimljivija sad je onako... Gledam je jer sto neko rece u to vreme nisam ni za sta drugo.
Sevket je klompica prava, igra kako mu roditelji govore, nema svoje JA, sav je izgubljen, kao most izmedju principijalnog Ali Rize i racionalne Ferhunde.
To sto je Ferhunde ucinila po meni nije nista strasno, mnogo je gore ono sto je Oguz napravio Lejli,Nedzli, Jamanu, tako da joj se oprasta.
Ali Riza je ljigavac jedan, glumi neke principe patrijarhalnost a zapravo je lizao papucice i Oguzu i Ferhundi, kad ih je pustio u svoju kucu. Ako drzi do tih svojih principa onda je trebao ostati principijalan do kraja kao recimo FIKRET! Debeli ljigavac!

Amonijak (NH3) i Tzar su divni. :)

Hvala što vam nisam dosadila toliko sa pitanjima, da biste me najradije bacili kroz prozor. :) (ili jesam..:))

Večeras ću najzad pogledati serijicu, i baš se radujem.

Propustila sam nekoliko epizoda, pa mi je baš krivo, ne volim kada druge moram da vučem za rukav da mi nešto pojasne. :(

Moonlight i drugi put ću ti rado prepričati nemas frke! ;)
Jeste Ferhunde racionalna koliko god to zvučalo smešno, ali ona jedina zna da stvori pare i da ih pošteno potroši, pa čak i da uštedi. Nije izgubljena u idealnom svetu kao ostali, stoji čvrsto na zemlji, ne zaluđuje se nečim nemogućim, samo mašta o ostvarivim tj mogućim stvarim a to je taj stan za nju i Ševketa, koji je opet racionalna odluka jer bi im se time brak doveo u normalu. Sad je Ševket pod jakim uticajem porodice, i nema samostalnost, stalno je na rascepu nekom, ili će se zameriti ocu ili ženi, a fala Bogu pa je mamim i tatin sinčić koji svojom glavicom ne zna ni dupe da obrise. Izvinjavam se na izrazu.

Nesto mi se serija totalno izmenila, pre mi je bila zanimljivija sad je onako... Gledam je jer sto neko rece u to vreme nisam ni za sta drugo.
Sevket je klompica prava, igra kako mu roditelji govore, nema svoje JA, sav je izgubljen, kao most izmedju principijalnog Ali Rize i racionalne Ferhunde.
To sto je Ferhunde ucinila po meni nije nista strasno, mnogo je gore ono sto je Oguz napravio Lejli,Nedzli, Jamanu, tako da joj se oprasta.
Ali Riza je ljigavac jedan, glumi neke principe patrijarhalnost a zapravo je lizao papucice i Oguzu i Ferhundi, kad ih je pustio u svoju kucu. Ako drzi do tih svojih principa onda je trebao ostati principijalan do kraja kao recimo FIKRET! Debeli ljigavac!

Slazem se za Ali Ruzu...najodvratniji lik u seriji. Svaki potez mu je pogresan.
Iritira me od prve epizode koju sam pogledala.
I smara s njegovim mudrostima o nekom leptiru koji gori u vatri bla, bla...A kad je potrebno donositi zivotne odluke nema ni m od mudrosti.

Moonlight i drugi put ću ti rado prepričati nemas frke! ;)
Jeste Ferhunde racionalna koliko god to zvučalo smešno, ali ona jedina zna da stvori pare i da ih pošteno potroši, pa čak i da uštedi. Nije izgubljena u idealnom svetu kao ostali, stoji čvrsto na zemlji, ne zaluđuje se nečim nemogućim, samo mašta o ostvarivim tj mogućim stvarim a to je taj stan za nju i Ševketa, koji je opet racionalna odluka jer bi im se time brak doveo u normalu. Sad je Ševket pod jakim uticajem porodice, i nema samostalnost, stalno je na rascepu nekom, ili će se zameriti ocu ili ženi, a fala Bogu pa je mamim i tatin sinčić koji svojom glavicom ne zna ni dupe da obrise. Izvinjavam se na izrazu.

Ševket je uvek pod nečijim uticajem. On mi je baš nekako kao neka smesa. Kako ga stisneš, tako stoji.
Sposobna je Ferhunde, nije ekstremni makijavelista, tek malčice, ali se Tekinovi nekada baš rasipaju kada imaju para.
Šta ej sa Lejlov, i Nedžlom, kako one podnose sve ovo?

A Jaman i Džejda?

Lejla se povremeno smeje valjda od tih lekova, a sad trenutno je u fazi izvlacenja Ferhunde kod Sevketa, prica bratu kako F nije kriva, kako postoji mogucnost da joj je Oguz to namestio namerno kako bi ih rastavio. Nedzla je razocarana po prilicno, jos nije svesna u sta se uvalila, i sta je izgubila a sta dobila. Ali tek ce njoj doci iz dupeta u glavu, jer je Oguz poceo da radi u kockarnici nekoj. Pretpostavljam da ce prokockati i to sto ima.
Jaman je naterao Dzejdu da radi DNK test, i to je ucinila a sad cekaju rezultate. U medjuvremenu Ferhunde je rekla Jamanu za Oguza i Dzejdu ali cini mi se da su tu bili prekinuli epizodu ili su pocele reklame pa se vise nisu vracali na tu scenu. I stvarno me nervira, glupava Gumus trajde od 20.30h, a nasa serija traje 20 minuta sve ukuno kad se oduzmu reklame i ponavljanje iz prethodne epizode.

ajde da ne mesamo Gumus

Nista ne razumem ovu Ferhunde, ona i ne voli sevketa kad se tako ponasa, samo trazi neke smicalice da pravi, iz zabave, zavere, setite se ono sa Fikret kad je trazila broj.
Ali Riza nije kriv sto se sve krilo od njega, on ih je vaspitao, e sad, kad su dosli u Istanbul....
Tahsin je smesan, ne polaze pravo na Fikret, nije je ni takao, a vec izigrava ljubomornog muza, valjda se zaljubio.

ajde da ne mesamo Gumus

Nista ne razumem ovu Ferhunde, ona i ne voli sevketa kad se tako ponasa, samo trazi neke smicalice da pravi, iz zabave, zavere, setite se ono sa Fikret kad je trazila broj.
Ali Riza nije kriv sto se sve krilo od njega, on ih je vaspitao, e sad, kad su dosli u Istanbul....
Tahsin je smesan, ne polaze pravo na Fikret, nije je ni takao, a vec izigrava ljubomornog muza, valjda se zaljubio.

Ciji broj je trazila? Zaboravih to...
Ma Ali Riza je debil, jadna deca s takvim ocem, osudjena su na propast.

Nedžla je spakovala svoje stvari, i ovoga puta zaista ostavlja Oguza. Taksista pokušava da prevari Ali Rizu i podmetne mu falsifikovane novčanice. Tahsin sve teže uspeva da sakrije svoje poglede koji svedoče o njegovoj naklonosti prema Fikret.

to ce biti veceras, jedva cekam:worth:

Back