Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Ali Riza:
halil10421998603f07bf2by.jpg

Nedzla:
771280user.jpg

Fikret:
aglayankafe_bennu.jpg

Lejla:
leyla.jpg

Ferhunde:
denizcakircp7.jpg

Harije:
64686515ys7.jpg

Oguz:
yaprak-dokumu-finalini-agzindan-kacirdi-oguz-tolga-karel-190544h.jpg

Sedef:
408F09B890DD1F4CB94D6807r.jpg

Reci, reci.. Šta se desilo, i šta joj Fikret reče?

Šta ću, kada uboga, ne stižem da pratim baš sve... :(

Dzevrije joj upala u sobu u sred noci i opet krenula nesto da je proziva, i onda je Fikret konacno progovorila.
Pitala je zasto je toliko puna mrznje,da li se boji da ce ostati sama i da vise nikom nece biti potrebna. I na kraju joj kaze da proba malo da se nasmeje i da bude dobra, jer je mnogo teze biti los.
Dzevrije je ucutala samo tako :lol:

Dzevrije joj upala u sobu u sred noci i opet krenula nesto da je proziva, i onda je Fikret konacno progovorila.
Pitala je zasto je toliko puna mrznje,da li se boji da ce ostati sama i da vise nikom nece biti potrebna. I na kraju joj kaze da proba malo da se nasmeje i da bude dobra, jer je mnogo teze biti los.
Dzevrije je ucutala samo tako :lol:

A šta beše večeras? Sirote, samo vas mučim, ali kada sam odsutna.. :(

A šta beše večeras? Sirote, samo vas mučim, ali kada sam odsutna.. :(

Tahsin je cuo kako Fikret kaze Nejir kako sanja Oguza - pa se naljutio. A Dzevrije samo doliva ulje na vatru, kako je pobegla od verenika i slicno...
Oguz se zaposlio u kockarnici.
Ferhunde se sveti Oguzu - zvala je Jamana da mu kaze za Oguza i Dzejdu. A zvala je i Nedzlu da ispita teren. Za ostale u kuci je smislila neku pricu i vratila je pare. Podrzale su je Lejla i Hajrije, a i Ali Rizi je bilo zao Ferhunde. Ali sve je izgleda bilo uzalud jer je na kraju zatekla Sevketa i Sedef ispred kuce. Bili su pristojni, ali je primetila njihove poglede i kao slucajne dodire. :heart::D

Tahsin je cuo kako Fikret kaze Nejir kako sanja Oguza - pa se naljutio. A Dzevrije samo doliva ulje na vatru, kako je pobegla od verenika i slicno...
Oguz se zaposlio u kockarnici.
Ferhunde se sveti Oguzu - zvala je Jamana da mu kaze za Oguza i Dzejdu. A zvala je i Nedzlu da ispita teren. Za ostale u kuci je smislila neku pricu i vratila je pare. Podrzale su je Lejla i Hajrije, a i Ali Rizi je bilo zao Ferhunde. Ali sve je izgleda bilo uzalud jer je na kraju zatekla Sevketa i Sedef ispred kuce. Bili su pristojni, ali je primetila njihove poglede i kao slucajne dodire. :heart::D

A gde je sada Ferhunde, mislim, u kakvim su odnosima ona i Ševket (koja je to uopšte priča koju je Ševket saznao od Oguza)?
Rano mi je Tahsin počeo sa izletima takvog tipa... :(

Back